Krokåsdalen 61
5302 STRUSSHAMN

Boligen strekker seg over to plan med inngang til underetasjen. Boligen inneholder følgende: 1. etasje: Entré/gang, to soverom, bad og bod. Trapp fra gang til 1. etasje. 2. etasje: Gang, to soverom, bad, bod og stue/kjøkken. Stort loft med lukeadkomst. Integrert garasje i 1. etasje. Flere store, solrike uteplasser i flere nivåer. Boligen eier hageareal på motsatt side av veien. Balkong utenfor stuen samt terrasser utenfor kjøkkenet.

Standard

Kaland & Partners ved Kristoffer Mjøs har gleden av å presentere dette lekre rekkehuset i Krokåsdalen. Boligen fremstår med gjennomgående god standard og moderne farge- og materialvalg. God planløsning med hele 4 soverom og 2 romslige bad. Flere store, solrike uteplasser med både terrasser og hage. Attraktiv og barnevennlig beliggenhet i blindvei med grøntarealer og turmuligheter i området. Gangavstand til både buss, butikk, idrettsanlegg, barnehage og skole. Boligen har ny taktekking fra 2013.

Boligen strekker seg over to plan med inngang til 1. etasje. Her blir du først møtt av en romslig entré/gang med god plass til yttertøyet. Gang har fliser på gulv med underliggende varmekabler. Slette overflater på vegger/tak. Stor skyvedørsgarderobe med speilfronter i gangen.

Videre fra gang er det inngang til etasjens to soverom. Begge soverommene er av god størrelse på hhv. 15,6 og 10,6 kvm og har god plass til både seng, garderobeskap og ønsket møblement. Soverommene har flott laminat på gulv og slette malte overflater på vegger/tak.

Hovedbadet ligger i bakkant av 1. etasje. Pent og delikat bad som ble oppusset i 2014. Badet er romslig med sine 13,3 kvm! Moderne med mørke fliser på gulv og lyse fliser på veggene. Varmekabler i gulv og innfelte spotlights i tak. På badet er det også laget til en praktisk vaskeromsløsning med stor utslagsvask og benkeplate med plass til både vaskemaskin og tørketrommel under. Badet har også stor skyvedørsgarderobe med speilfronter. Vegg i vegg med badet er det en praktisk innvendig bod på 2,7 kvm hvor sentralstøvsuger og varmtvannsbereder en plassert (198liters bereder fra 2013).

Fra gangen går det trapp opp til gang i 2. etasje og via gang til stuen. Stue og kjøkken er i åpen løsning som gir et romslig og luftig inntrykk, som blir forsterket av at det er gjennomgående lys fra begge husets sider. Stue og kjøkken er oppusset i ca. 2016 med ny 1-stavs laminat på gulv. Flere av veggoverflatene er malt i senere tid med moderne og tidsriktige farger og det er innfelte spotlights i stue/kjøkken. Stuen går i vinkel og har god plass til både sofagruppe og spisebord. Varmepumpe i stuen. I front av stuen er det store vindusflater og utgang til solrik altan.

Lekkert Kvik-kjøkken fra 2010. Kjøkkenet er tiltalende med høyglans fronter og har rikelig med benk- og skapplass. Pent og praktisk med benkeplate av granitt med en halvøy mot stuedelen hvor det er tillaget barløsning. Integrert platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøle/fryse-skap. Ved kjøkkenet er det også en liten bod/spiskammers. Fra kjøkken er det utgang til terrasse. Det er trapp videre opp til hage og til nok en terrasse som er bygget høyt i terreng (ikke søkt/godkjent), hvor det er flott utsikt og gode solforhold.

Badet i 2. etasje ble oppgradert i 2006 og har tidløse overflater. Fliser på gulv/vegger og slett tak med spotlights. Varmekabler i gulv. Badet er innredet med toalett, badekar, servant med møblement og vegghengt speil.

Det er to soverom i 2. etasje, begge på ca. 8 kvm. Fra ett av soverommene er det trappeluke i tak med tilkomst til et stort uinnredet loft med mye oppbevaringsplass.

Boligen har parkering i garasje som er integrert i 1. etasje. Denne er på ca. 18 kvm. Det er lagt opp strøm til lader for elbil på utsiden av garasjen. Man eier også et stykke ut fra boligen, som også inkluderer hagen på motsatt side av den asfalterte plassen (se oversiktskart for grenser).

Byggeår

1975

Tomteareal

401m2

Parkering

Parkering i integrert garasje på 18 kvm eller og på egen tomt i front av boligen. Det er montert lader for elbil ved garasjen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Det er montert varmepumpe i stuen (fra 2016). Varmekabler i gulv i hele 1. etasje samt bad i 2. etasje.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Skage Taksering ved Ole Andre Skage

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

28-08-2024

Kart
Krokåsdalen 61, 5302 STRUSSHAMN

Se flere boliger i området

Meny