Øvre Kleppe-vegen 13
5300 KLEPPESTØ

Stor enebolig med garasje og utleieleilighet, flott beliggende i etablert boligområde på Kleppestø. Boligen går over tre etasjer og inneholder følgende: 1. etg: Entré/gang, trapperom, soverom, stue, kjøkken og bad. Stor terrasse på 73 kvm, og altan på 5,4 kvm. 2.etg: Trappegang, gang, fire soverom, toalettrom. U-etg. hovedbolig: Trimrom, vaskerom. U-etg. leilighet: Entré/gang, stue/kjøkken, soverom, bad og bod. I tillegg er det en hyggelig utestue tilknyttet terrassen, denne er på 11 kvm. Stor dobbelgarasje på 57 kvm, inkludert to boder. Det er også et drivhus på tomten, med gulvflate på 5,4 kvm.

Standard

Velkommen til Øvre Kleppe-vegen 13, en meget romslig og innholdsrik enebolig med flere påkostede oppgraderinger i nyere tid. Her har man blant annet en nyoppusset utleieleilighet i underetasje, stor dobbelgarasje og en romslig, solrik terrasse med nydelige utsiktsforhold og tilknyttet utestue. Smarthusløsning med lysstyring og varme. Flott hage med drivhus og bær-/grønnsakshage.

Parkér bilen i romslig dobbelgarasje, hvor det også er to tilhørende boder med god oppbevaringsplass.

Like ved garasjen er det trapp opp til 1.etasje og hovedetasjen i boligen. Her møtes vi av en stor og solrik terrasseplatting oppå garasjetaket, terrassen har betongdekke og er sørøstvendt. Meget gode solforhold og nydelig utsikt over nærområdet og videre utover fjorden. God boltreplass med plass til flere sittegrupper.
Ved terrassen er det også laget en koselig utestue på 11 kvm, med skyvedører i glass som kan lukkes igjen om ønskelig.

Vi går inn i boligen. Her kommer vi inn i en stor entré/gang med stilige fliser på gulv, og lyse vegger samt god belysning med spotlights i himling. Meget god garderobeplass i gangen, og varmekabler i gulv.

Stuen er lys og luftig med godt lysinnslipp fra mange og store vinduer. Her kan man også nyte den flotte utsikten gjennom vinduene. Pen laminat på gulv og mdf-panel på vegger, og utstrakt bruk av spotlights i himling. Stilig Ulefos vedovn i ene hjørnet,denne varmer godt. God plass til salong og flere sittegrupper. Fra salongdelen er det utgang til hyggelig altan på drøye 5 kvm. Altanen er takoverbygget og med fri utsikt over nærområdet.

Fra stue er det videre inngang til kjøkkenet, rommene kan avdeles med skyvedør. Kjøkkenet er av meget god størrelse og har god plass til spisebord. Kjøkkeninnredning fra IKEA med romslig skap- og benkeplass, opprinnelig fra 2006 men oppgradert med nye fronter i 2022. Innredningen har profilerte fronter og laminert benkeplate, og det er pene, keramiske fliser på vegg over benkeplaten. Her er også integrerte hvitevarer, herunder stekeovn, platetopp med induksjon, mikrobølgeovn, kjøleskap og fryseskap. På gulv er det keramiske fliser med underliggende varmekabler.
Fra kjøkkenet er det også utgang til terrassen.

I 1.etasje ligger også ett av de fem soverommene tilhørende hovedboligen. Soverommet ligger i enden av gangen, og er lyst og trivelig med god garderobeplass samt plass til dobbeltseng.

Like ved ligger badet, som er lyst og lekkert med keramiske fliser på gulv og vegger samt stilig himling med spileplater. Badet ble oppusset i 2022 og er innredet med vegghengt toalett, badekar med dusj, og servant med skapinnredning. Varmekabler i gulv.

Fra gangen går vi opp i 2.etasje.
Fra trappegang er det tilkomst til ett av de fire soverommene i etasjen, samt toalettrom. Soverommet har to vinduer med godt lysinnslipp, og plass til enkeltseng. Veggene er malt i pen, dus farge og det er laminat på gulv.

Toalettrommet har gulvflate på 1 kvm og er innredet med servant og toalett. Det er laminat på gulv og mdf-panel på vegger.

Fra trappegangen går vi videre inn i trivelig mellomgang som kan innredes med sofa eller lignende om ønskelig.
Her er tilkomst til de tre resterende soverommene, som er lyse og romslige med god boltreplass.

I underetasje er det et trimrom og vaskerom tilhørende hovedboligen. Trimrommet er av god størrelse og har egen utgang til hage. Her er det lysmalte vegger og laminat på gulv, og spotlights i himling. Her er også varmekabler i gulv.

Vaskerommet har keramiske fliser på gulv og delvis mdf-panel og malt mur på vegger. Innredningen består av utslagsvask og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Underetasjen har også en separat utleieleilighet. Leiligheten er lys og lekker, og er nyoppusset i 2024.
Entréen har keramiske fliser på gulv, og plass til å henge fra seg yttertøyet.
Like til høyre for inngangen ligger badet, som er pent og praktisk med opplegg for vaskemaskin. På gulv er det keramiske fliser med underliggende elektriske varmekabler, og på vegger er det baderomsplater og malt mur. Innredningen består ellers av toalett, dusjkabinett og servant med skuffeinnredning.

Lys og flott stue med åpen løsning til kjøkkenkrok. Stuen har plass til salonggruppe og et lite spisebord, og lysmalte vegger og himling samt spotlights i himling gir et luftig inntrykk.
Kjøkkenet har IKEA-innredning med lyse, slette fronter og laminert benkeplate, og integrert oppvaskmaskin. Det er plass til kjøleskap.
Stue/kjøkken har laminat på gulv med underliggende varmekabler.

Fra stue er det inngang til soverommet, som er av god størrelse og har plass til dobbeltseng og kommode. Stilige innhuk i veggen som er perfekt for ekstra oppbevaring.

Generelt er det gjort flere oppgraderinger i boligen i nyere tid. Drenering ble utbedret i 2006 i forbindelse med påbygg, kledning er byttet samt etterisolert i perioden 2006-2024, vinduer/dører og takrenner er skiftet ut i samme tidsperiode. Stort sett alt av kobberrør er byttet til rør i rør i 2023-2024, det er egne sentraler for hhv. bolig og leilighet. Alt elektrisk er byttet mellom 2001-2024, og det er kodelås på dør. Utestuen ble bygget i 2020.

Stor tomt som i tillegg til terrassen er pent opparbeidet. Her er også bær- og grønnsakshage og drivhus, så det er gode muligheter for å dyrke det meste man måtte ønske av urter, bær, frukt og grønnsaker. Rundt drivhuset er det en koselig, frittstående terrasseplatting.

Byggeår

1930

Tomteareal

1429m2

Parkering

Parkering til flere biler på eiendommen, derav to i garasje. Det er installert elbillader i garasjen.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, grøntarealer, div. prydbusker/beplantning og terrassedekke.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.
Opplyst varmekabler i kjøkken, gang, bad 1.etg, treningsrom, bad, stue/kjøkken i kjeller.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Kristoffer Bjerk Hansen, datert 03.04.2024.

Ansvarlig megler

Yvonne Halvorsen
Eiendomsmegler
yh@kapa.no
91 84 29 72

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

10-05-2024

Kart
Øvre Kleppe-vegen 13, 5300 KLEPPESTØ

Se flere boliger i området

Askøy
Vikane 2
152 m2 - 4 soverom
kr 4 790 000
Meny