Ulsetskogen 23C, 5119 ULSET

Nyoppført og innholdsrik enebolig – vannbåren gulvvarme – dobbel garasje – attraktivt og barnevennlig nabolag – solrikt

SOLGT

Kristoffer Mjøs

Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner

48 88 84 06 / km@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Ulsetskogen 23C
5119 ULSET

Boligen går over to etasjer med hovedinngang i øverste (første) etasje. Inneholder følgende: 1. etasje: Entré/hall, toalettrom, stue/kjøkken, bod/sluse (med inngang til garasjen) og hovedsoverom med inngang til eget bad og walk-in garderobe. Stor terrasse i front av boligen, med utgang fra soverom og stue. Underetasje: Gang med trapp, tre soverom, stue, to bad, vaskerom, teknisk rom og bod. Stor sportsbod med utvendig adkomst (under deler av garasjen). Dobbel garasje med elektrisk portåpner.

Standard

Kaland & Partners ved Kristoffer Mjøs har gleden av å presentere Ulsetskogen 23c. Nyoppført funkisbolig (ferdigstilt sommer 2023) med gjennomgående høy standard og moderne kvaliteter. Boligen strekker seg over to etasjer, hvor det i underetasjen er klargjort og tilrettelagt for å kunne leie ut en hybel (kjøkken må monteres, men rør er klargjort). Det er vannbåren gulvvarme i hele boligen og dobbel garasje med elektrisk port og inngang direkte til boligen. Stor terrasse og pent opparbeidet uteareal med gode solforhold. Meget barnevennlig boligområde med både barnehager og skoler i umiddelbar nærhet samt kort gangavstand til idrettsanlegg, butikker, bussholdeplass, turområder m.m.

Boligen har to innganger i hovedetasjen med inngang både utenfra og direkte fra garasjen. Inn hoveddøren kommer du til boligens entré/hall, hvor det er åpent videre mot stue og kjøkken. Praktisk med gjestetoalett like innenfor ytterdøren i denne etasjen, som har fliser på gulv og delvis på vegg, vegghengt toalett og servant med skap.

Allerede her blir du møtt av det moderne inntrykket boligen byr på. Praktisk og flott med fliser på gulv, som ved inngang til stuen går over til en flott 1-stavs laminat av høy kvalitet som er gjennomgående for oppholdsrommene. Vegger og tak er slette og lysmalte, men med en flott brytning på noen av veggene. Det er integrert spotlights i tak. Pent og tidløst kjøkken med innredning fra Sigdal. Kjøkkenet har hvite slette fronter og laminat benkeplate med innfelt kompositt vask. Integrert stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Store vindusflater i stue/kjøkken åpner opp for utsikten samtidig som det bidrar til å slippe inn rikelig med dagslys. Det er verdt å nevne at alle vinduer i boligen er hel-aluminium utvendig (vedlikeholdsfritt). Både fra stue og fra hovedsoverommet i denne etasjen er det utgang til den store terrassen. Stue/kjøkken er på hele 55 kvm som gir mange møbleringsmuligheter. I bakkant av stue/kjøkken er det praktisk areal tiltenkt som TV-stue. Fra kjøkken er det utgang via bod direkte til garasjen.

Hovedsoverommet ligger innenfor stuen. Romslig soverom med god plass til dobbeltseng og ønsket møblering. Det er utgang fra soverommet til terrassen. Hovedsoverommet har i tillegg inngang til egen walk-in garderobe samt eget bad. Badet er delikat innredet med grå fliser på gulv/vegger, slett hvitt tak med innfelte spotlights, stor dusjnisje, vegghengt toalett, servantskap med skuffer og vegghengt speil.

Fra hall ved stuen er det trapp ned til boligens underetasje. Her kommer du først til en gang som har inngang direkte til de fleste rom i denne etasjen. Under trappen er det en stor bod med mye oppbevaringsplass. Denne etasjen har totalt fire soverom, eventuelt tre soverom og TV-stue. En del av arealet i denne etasjen er tilrettelagt for å kunne leie ut som hybel om ønskelig. Etasjens største rom har egen inngang og eget bad. I dette rommet er det klargjort vann- og avløpsrør for montering av minikjøkken, slik at rommet kan leies ut som hybel om ønskelig. Ønskes det å leie ut et større areal, er det åpning i vegg for montering av dør mellom TV-stue og soverommet. Det presiseres at dette ikke er godkjent som en egen boenhet, men kan da leies ut som del av egen bolig.

Begge bad i denne etasjen er delikat innredet med fliser på gulv og vegger, dusjnisje, vannbåren gulvvarme og spotlights i tak. Badet som er tiltenkt til hybel har røropplegg for vaskemaskin.

Stort vaskerom i denne etasjen på 8,8 kvm. Praktisk at det er adkomst til vaskerommet både fra gang og direkte utenfra. Innenfor vaskerommet finner du teknisk rom. Her er de tekniske systemene med sentralstøvsuger, balansert ventilasjonsanlegg samt valliant vann til vann varmepumpe med integrert varmtvannsbereder. Boligen har varme fra borehull, noe som bidrar til en særdeles energieffektiv bolig.

Rikelig med lagringsplass med innvendig bod i underetasjen samt stor utvendig sportsbod under garasjen.

Byggeår

2023

Tomteareal

1345m2

Parkering

Parkering i dobbel garasje. Garasjen har elektrisk port. Det er her lagt Epoxy på gulv, noe som skal være slitesterkt. Det er klargjort med to store trekkerør for monterling av lader til elbil. I tillegg er det plass på tomten i front av garasjen og på siden av bygget.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med asfaltert innkjørsel, belegningsstein ved inngangsparti og grus.

Oppvarming

Det er vannboren gulvvarme i alle rom i begge etasjer, med unntak av teknisk rom i underetasje.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage. datert 25.09.2023.

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

02-02-2024

Meny