Eivinn Bendiksen

Eiendomsmeglerfullmektig

413 39 258

Hos meg får du en engasjert, dedikert og sulten eiendomsmegler. Dette er med på å skape merverdi for deg som kunde. 

For å skape merverdi er vi avhengig av å finne den kjøperen som er villig til å betale mest for akkurat din bolig. Med min plan og det genuine ønske om å alltid oppnå best resultat, er det en god investering å velge meg som din eiendomsmegler!

Referanser

God informasjonsflyt og gode råd. Lett å ha med å gjøre, svarer på kort varsel.

— Snorre Fløysvik (2023)

Utrolig dyktig og hyggelig megler! God dialog gjennom hele salgsprosessen og veldig fornøyd med salget.
Kan absolutt anbefale Eivinn!

— Karen Eiane (2023)

Eivinn bidro til en meget kjapp og ryddig salgsprosess for leiligheten vår. Den lå i markedet i tre dager og ble solgt til en god pris. Vi satt ekstrem pris på at han alltid var tilgjengelig dersom vi hadde noen spørsmål. En engasjert megler som vi gjerne anbefaler videre.

— Malin Lie (2022)

Eivinn sørget for viktig trygghet og profesjonalitet i alle ledd av boligsalgsprosessen. Han er en engasjert, omtenksom og kunnskapsrik person som gir det lille ekstra for kunden. Vi er veldig fornøyd med innsatsen og ikke minst RESULTATET Eivinn og resten av temaet i Kaland & Partners leverte i forbindelse med salg av vår bolig. Eivinn kan varmt anbefales som din neste megler.

— Olav Martin Sørensen (2022)

Eivinn Bendiksen bistod ved salg av naustet mitt høst 2022, og bidro til at salget ble gjennomført raskt, ryddig, og til en god pris. Liggetid mitt naust var bare 5 dager, i motsetning til lignende objekt som har betydelig lengre liggetid i markedet.

Eivinn er en hyggelig megler som er tilgjengelig til alle tider, og som jeg føler har ivaretatt meg som selger gjennom hele prosessen. Anbefaler gjerne han videre for andre som vurderer å gjennomføre et salg i fremtiden.

Takker for samarbeidet!

— William Eide (2022)

Eivinn ga oss hyggelig og profesjonell oppfølging gjennom alle stadier av salgsprosessen. Vi satte også stor pris på at han alltid var tilgjengelig for å avklare spørsmål som dukket opp underveis. En megler som ga oss det lille ekstra og leverte en veldig bra pris.

— Joachim Losnedal Tonning (2022)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny