Steglet 33
5211 OS

Romslig enebolig over to plan med følgende inndeling: Hovedetasje: Entré/trapperom, Stue , Kjøkken , Gang , 3 Soverom , Bad , Trapperom. Underetasje: Gang/trapperom, Kjellerstue , 2 Soverom , Bad , Vaskerom , Entré , 2 Boder, Teknisk rom. Til info er det bare baderommet og trapperommet i underetasjen som er godkjent for varig opphold. Sommerstue under terrasse.

Standard

Kaland & Partners ved Ole-André Strand har stor glede av å presentere Steglet 33. En innholdsrik familiebolig med solrike uteplasser, boligen fordeles over to plan.

Hovedetasje:
Det første som møter deg er en enkel og flott entré med gang/trapperom på hele 14,2 m². Her er det gode muligheter for oppbevaring, og gir deg enkelt tilkomst til resten av boligen.

Velkommen inn i stuen, den måler hele 32,3 m². Her får man rikelig med plass til hele familien og kan fint innrede med sofa og sittegrupper etter eget ønske. Store vindusflater sikrer rikelig med lysinnslipp i tillegg er det montert lekre downlights. Fra stuen kan man også enkelt benytte seg av den flotte terrassen på hele 70 m², med direkte adgang fra stuen blir dette som en naturlig forlengelse av stuen i sommermånedene. Perfekt for å invitere både venner og bekjente på besøk. I Stuen er det også vedovn, i tillegg til luft til luft varmepumpe fra 2024.

Videre fra stuen er det en delvis åpen løsning til kjøkkenet. Kjøkkenet tilbyr god skapplass og er innredet med integrerte hvitevarer, hvitmalte profilerte fronter, enkelte overskap med glassfelt i frontene, nedfelt utslagsvask, kitchenboards over benkeplate og ventilator i stål. Downlights i tak.
Ventilasjon via kjøkkenventilator med avtrekk ut av boligen.

I hovedetasjen finner du også 3 soverom, alle av god størrelse. Hovedsoverommet måler 13,6 m², soverom 2 måler 11,9 m², her får man i begge rom rikelig med plass til å innrede med både dobbeltseng og garderobeløsning. Soverom 3 måler 6,8 m², og har blitt utnyttet som hjemmekontor av nåværende eier. Hovedsoverommet var opprinnelig to soverom, og kan enkelt tilbakeføres ved behod for flere soverom.

Baderom er lyst og helfliset med varme i gulv. Her er det innredet med toalett, badekar med innbygget dusj og flott innredning med dobbel servant.

Underetasje: (Til info er det bare baderommet og trapperommet i underetasjen som er godkjent for varig opphold).
I underetasjen er det første du møter et romslig trapperom på 13,4 m². Her tas du videre til en romslig og svært praktisk kjellerstue.Stuen måler hele 21,9 m², kan enkelt innredes med sittegrupper og har peis for å sikre godt med varme i vintermånedene. Her kan du nyte etterlengtet egentid eller la barna invitere til besøk, her er mulighetene mange.

I denne etasjen finner du også to soverom, henholdsvis på 10,2 m² og 10,6 m². Begge soverommene byr på rikelig med plass til dobbeltseng og garderobeløsninger.

Baderom med fliser, gulvvarme i gulv og downlights, her er det innredet med dusjkabinett, toalett, vegghengt servant med møblement.

I tillegg finner man et svært praktisk vaskerom, med fliser i gulv, benkeplate med nedfelt skyllekar og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Her er det også elektriske varmekabler i gulv, som sikrer god gulvvarme.

I underetasjen finner du også to boder på 5,4 m², 5,6 m² og et teknisk rom på 2,9 m² hvor varmtvannsberederen på 200L er plassert.

Byggeår

1976

Tomteareal

1926m2

Parkering

Parkering i garasje med carport, og på biloppstillingsplasser.

Beskaffenhet

Stor eiet tomt med flere bruksnummer, som er opparbeidet med gruset innkjørsel, biloppstilllingsplasser og inngangsparti.
I hagen er det store terrasser, noe oppgravede arealer på nedsiden av huset, store plener på baksiden av garasjen og noe naturtomt.

Oppvarming

Luft til luft- varmepumpe i stuen i hovedetasjen fra 2024. Luft-til-luft-varmepumpe fra ca. 2008 i gang i underetasjen.
Elektriske varmekabler i vaskerom og baderom i underetasjen, og i baderommet i hovedetasjen. Vedovner i stuen i hovedetasjen og i kjellerstuen. Ellers el. ovner.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Uavhengig Takstingeniør, Nils Sæther Mathisen.



Ansvarlig megler

Ole-André Strand
Eiendomsmegler I Partner I Boligfotograf
oas@kapa.no
41 65 88 50

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

13-08-2024

Kart
Steglet 33, 5211 OS

Se flere boliger i området

Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Steglet 33
254 m2 - 3 soverom
kr 4 190 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Skorpo 26
186 m2 - 4 soverom
kr 5 490 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Stegen 2G
63 m2 - 1 soverom
kr 2 790 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Skipavika 120
203 m2 - 3 soverom
kr 4 850 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Berge 63A
261 m2 - 5 soverom
kr 8 290 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Olavegen 21
233 m2 - 4 soverom
kr 5 290 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Stegen 6
247 m2 - 3 soverom
kr 5 700 000
Meny