Torvmarkene 2A
5302 STRUSSHAMN

Del av tomannsbolig som strekker seg over to plan med underetasje og første etasje med følgende innhold: Underetasje: Gang, 3 soverom, kjellerstue, bad, vaskerom og bod. Fra kjellerstue og soverom 1 er det utgang til en østvendt terrasse. 1. etasje: Entré/gang og stue/kjøkken. Fra stue/kjøkken er det utgang til en sør/østvendt terrasse/altan på 85,2m² En tilhørende utvendig bod på 3,6m² gir gode oppbevaringsmuligheter. Parkering i garasje, biloppstillingsplass utenfor inngang med el-bil lader, og ved siden av garasje (felles for tomannsbolig. Ellers gjesteparkering ovenfor garasje.

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson har gleden av å presentere Torvmarkene 2A. Dette er en flott halvpart av tomannsbolig på Marikoven. Følgende kan nevnes:
- Meget flotte utearealer, perfekt for både store og små
- Praktisk med takoverbygget "grillhus" med belysning hvor fine sommerdager kan nytes selv om regnet skulle komme
- stor isolert garasje med mange muligheter
- 3 soverom + stor kjellerstue med hjemmekino, hvor fastmontert anlegg medfølger salget
- Praktisk med vaskerom
- Utgang til uteplasser både fra stue i hovedetasje, men også fra underetasje (soverom og kjellerstue)
- Kort vei til natur og sjø
- Ca. 5 min til Kleppestø med bil
- Romslig stue og kjøkken med sosial og åpen løsning

Ellers innehar boligen følgende standard:
Boligens inngangsparti ligger i 1. etasje, her kommer man inn i en entrè/hall på 5,6m². Keramiske fliser på gulv, malt platekledning på vegger og takplater i himling. Plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko.

Herfra kommer man videre inn til en stue med åpen løsning mot kjøkkenet. Stue/kjøkken har et areal på 49,5m². Flere store vindusflater sikrer et godt og naturlig lysinnslipp til rommet. Plass til sofagruppe og spisebord. Peisovn med glassfront varmer godt opp på kalde høst- og vinterkvelder, her er også montert varmepumpe. Parkett på gulv og malt platekledning på vegger. Takplater i himling med innfelte spotlights. Fra stue/ kjøkken er det utgang til en sør/østvendt terrasse/altan på hele 85,2m².

Pent kjøkken med kjøkkeninnredning fra kvalitetsleverandøren HTH. Innredningen har slette fronter, noe som letter rengjøringen. Et overskap med glassfronter og både laminert og heltre benkeplate. Kjøkkenet inneholder: Underlimt stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Følgende hvitevarer er integrert: Platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin.

Malt trapp med lukkede trinn leder ned til boligens underetasje. Her kommer man ned i en gang på 11,2m² med parkett på gulv med underliggende varmekabler. Malt platekledning på vegger og takplater i himling. Via skyvedør kommer man inn til soverom nr 3 fra gang. Alle boligens 3 soverom ligger i denne etasje. Soverommene måler: 12,5m², 7,1m² og 6,5m². Nytt gul lagt i gang og på to av soverommene av tidligere eier mellom 2006 og 2020. Veggene på alle soverom er malt mellom 2018 og 2020. Alle soverom har parkett på gulv, malt platekledning på vegger og takplater i himling. Fra hovedsoverom/ foreldresoverom (det største soverommet) er det utgang til en østvendt terrasse på 22,5m². Det er også tilkomst til denne terrassen fra kjellerstuen.

Kjellerstue har parkett på gulv, malt platekledning på vegger og takplater i himling. Rommet er innredet som hjemmekino og hjemmekontor. Rommet er på 23,3m².

Boligens bad ligger i underetasjen. Badet er på 5,7m² og har keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler og keramiske fliser på vegger. Takplater i himling med innfelte spotlights. Badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, toalett, dusjgarnityr og innfellbart dusjhjørne. Her ble det montert nye baderomsmøbler i 2006.

Praktisk med eget vaskerom. Vaskerommet har et areal på 3m² med keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler. Malt platekledning på vegger og i himling. Her er utslagsvask, benkeplate og opplegg for vaskemaskin.

Her er en innvendig bod på 3,4m² og en utvendig bod på 3,6m² som gir gode oppbevaringsmuligheter.

Byggeår

2005

Tomteareal

853m2

Parkering

Parkering i isolert garasje, utenfor inngang, og ved siden av garasje (felles for tomannsbolig. Ellers gjesteparkering ovenfor garasje.

Oppvarming

El. oppvarming:
- Opplyst varmekabler i gang, bad og vaskerom.
- Varmepumpe i stue/kjøkken.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 04.09.2024.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

23-09-2024

Kart
Torvmarkene 2A, 5302 STRUSSHAMN

Se flere boliger i området

Askøy
Vikane 2
152 m2 - 4 soverom
kr 4 790 000
Meny