Kråkebergvegen 32
5314 KJERRGARDEN

Boligen går over to plan og inneholder følgende: 1. etasje: Entré, gang, stue/kjøkken, bad, vaskerom og tre soverom. U. etasje hoveddel: Gang, bad, to boder og teknisk rom. U. etasje leilighet: Entré, gang, stue/kjøkken, bad, to soverom og bod. Boligen har også en stor terrasse og garasje for parkering.

Standard

Kaland & Partners ved Charlotte Andersen har gleden av å presentere Kråkebergvegen 32!

Dette er en stor og lekker enebolig med godkjent utleiedel i underetasjen, og en romslig dobbel garasje. Huset har en stor terrasse med svært gode solforhold hele dagen og en flott utsikt over nærområdet.

Hoveddel

Entré |
Velkommen inn! Det første som møter deg er en entré som måles til 5,1 m² og er fliselagt på gulv. Her er godt med oppbevaringsplass til yttertøy og sko i en praktisk skyvedørsgarderobe. Vi blir også ført videre i en gang som måles til 14,9 m² som også har god plass til ytterligere oppbevaringsløsninger ved behov.

Stue |
Stuen er en del av en stor åpen stue- og kjøkken løsning som måles til hele 61,9 m². Her er det rikelig med plass til å møblere i forskjellige soner, så en har god plass til den favoriserte sofakroken, spisegruppe og ytterligere sitteplasser. Også et fantastisk rom for barna å leke trygt i! De store vindusflatene slipper inn godt med lys og sammen med en god takhøyde har rommet en svært god romfølelse.

Kjøkken |
Kjøkkenet er i en åpen løsning men ligger delvis skjult fra stuen. Kjøkkenet er levert av JKE Design og har en innredning som består av profilerte fronter - noen med glassfront, og benkeplate av laminat med underlimt vask. Her er det rikelig med oppbevaringsplass og godt med arbeidsplass. Følgende hvitevarer er integrerte: Stekeovn, platetopp med induksjon, ventilator, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel.

Bad |
Badet i denne etasjen måles til 6,3 m² og har granitt fliser på gulv og keramiske fliser på vegg. Det er takplater i himling med innfelte spotlights for god belysning. Badet er innredet med vegghengt toalett, innfellbart dusjhjørne med dusjgarnityr og møblement med servant, speil og belysning. Det er også varmekabler i gulv.

Hoveddelen har også et bad i underetasjen som måles til 5 m². Dette badet har keramiske fliser på gulv og vegger, og varmekabler i gulv. Det er innredet med toalett, innfellbart dusjhjørne med dusjgarnityr og møblement med servant, speil og belysning.

Vaskerom |
Hoveddelen har et praktisk vaskerom like ved inngangspartiet som måles til 5,3 m². Her er det fliselagt på gulv og baderomsplater på vegg. Det er innredet med utslagsvask, benkeplate og opplegg for vaskemaskin. Det er også plass til tørketrommel og gode oppbevaringssystemer.

Soverom |
I denne etasjen og hoveddelen er det tre soverom, og hovedsoverommet måles til 11,1 m². Her er det plass til seng med nattbord på hver side og godt med oppbevaringsplass i en praktisk skyvedørsgarderobe. De to andre soverommene måles til 9,1 m² og 9,3 m² og har god plass til seng og garderobe.

Boder |
I underetasjen i hoveddelen er det godt med oppbevaringsplass i boder som måles til 13,9 m² og 5,5 m², samt et teknisk rom som måles til 3,8 m².

Terrasse og hage |
Med utgang fra stuen kommer vi ut til en sørvendt altan som måles til 35,7 m². Her er det god plass til å møblere med hagemøbler og grillen, slik at en kan nyte de fine sommerdagene Bergen byr på! Da altanen er sørvendt er det svært gode solforhold fra midt på dagen til kveldstid. Eiendommen har også en flott hage på baksiden av huset hvor barna kan leke trygt og godt like ved huset.

Utleiedel

Entré |
Velkommen til utleiedelen! Det første vi møter er en entré som måles til 4,6 m² og har gode oppbevaringsmuligheter i en praktisk skyvedørsgarderobe. Leiligheten har også en bod som ligger like ved entréen og måles til 3,9 m². Praktisk plassering for ekstra oppbevaringsplass!

Stue |
Stuen er en del av en åpen stue- og kjøkkenløsning som måles til 33,4 m². Her er det også store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. Grunnet rommets planløsning og størrelse har man plass til å møblere med en sofagruppe og spisegruppe.

Kjøkken |
Leiligheten har også et lekkert kjøkken levert av JKE Design. Innredningen består av profilerte fronter - noen med glassfront, benkeplate av laminat og underlimt vask. Her er det også godt med oppbevaringsplass i skuffer og skap, og arbeidsplass på benkeplaten og kjøkkenøyen. Det er utstyrt med følgende integrerte hvitevarer: Stekeovn, platetopp med induksjon, ventilator, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel.

Bad |
Badet i utleiedelen måles til 7,4 m² og har granittfliser på gulv og keramiske fliser på vegg. Det er innredet med vegghengt toalett, innfellbart dusjhjørne og møblement med servant, speil og belysning. Dette badet har også en vaskeromsløsning med utslagsvask, benkeplate og innredning og opplegg for vaskemaskin.

Soverom |
Utleiedelens soverom måles til 8,5 m² og 9,9 m², og begge har god plass til en seng og nattbord. Det ene soverommet er også utstyrt med en praktisk skyvedørsgarderobe.

Alt i alt en svært flott og innholdsrik bolig!

Byggeår

2010

Tomteareal

749m2

Parkering

Boligen har en dobbel garasje som måles til 45 m² og godt med parkeringsplass ellers på tomt.

Arealbeskrivelse

1. etasje: Entré, gang, stue/kjøkken, bad, vaskerom og tre soverom.
U. etasje hoveddel: Gang og bad. 
U. etasje leilighet: Entré, gang, stue/kjøkken, bad og to soverom.

Oppvarming

- Varmepumpe i leilighet og i 1. etasje.
- Varmekabler i alle rom unntatt boder.
- Scan peisovn med glassfront i stue i 1. etasje.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 20.08.2024.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

30-08-2024

Kart
Kråkebergvegen 32, 5314 KJERRGARDEN

Se flere boliger i området

Meny