Krokåshaugane 94B
5308 Kleppestø

Boligen går over tre plan og inneholder følgende: U. etasje innredet del: Vindfang, gang, stue, opplegg for kjøkken, opplegg for bad, soverom og bod. U. etasje hoveddel: Gang, bad, to soverom, teknisk rom og bod. 1. etasje: Entré/gang, gang, trappeganger, stue, kjøkken, bad, toalettrom, vaskerom og tre soverom. 2. etasje: Gang, soverom og uinnredet loft. Boligen har også 2 stk. altaner, en terrasse og 2 stk. garasjer for parkering.

Standard

Eiendomsmegler 1 ved Charlotte Andersen har gleden av å presentere Krokåshaugane 94B!

Dette er en stor og nydelig enebolig med spektakulær utsikt og svært gode solforhold hele dagen. Boligen går over tre plan og har også en innredet del som har vært utleid som del av egen bolig. Boligen har gjennomgående god standard med flere oppgraderinger de siste årene, som blant annet bad og toalettrom i 1. etasje, og nye overflater innvendig som tak, vegger og nytt laminatgulv.

1. etasje

Entré |
Velkommen inn! Det første du møter er en romslig entré og gang som måles til totalt 30,6 kvm. Her er det god plass til oppbevaringsmuligheter av yttertøy og sko.

Stue |
Stuen er av svært romslig størrelse og måles til 60,4 kvm. Her har man store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys og den spektakulære utsikten. Her kan man møblere i forskjellige soner med flere sittegrupper, og nyte den fantastiske utsikten. Man har god plass til den favoriserte sofakroken, og en spisegruppe av god størrelse.

Kjøkken |
Kjøkkenet ligger i tilknytning til den store stuen og måles til 22,1 kvm. Kjøkkeninnredningen består av profilerte fronter og benkeplate av laminat. Her er det godt med oppbevaringsplass i skuffer og skap, samt arbeidsplass på benkeplaten. Følgende hvitevarer er integrerte: Stekeovn, platetopp, mikrobølgeovn, kjøleskap og fryseskap. Det er også opplegg for frittstående oppvaskmaskin. Som en tilleggsopplysning har selger tegnet et eksempel på et nytt kjøkken og illustrasjon av dette ligger ved i Finn-annonsen.

Bad |
Denne etasjen har et bad som måles til 5 kvm. Badet er oppgradert i 2022/2023 med nye fliser og møblement. Det er fliselagt på gulv og delvis på vegg i dusjsonen. Badet er innredet med servant med møblement, speil og belysning, dusjgarnityr og innfellbart dusjhjørne. Det er også opplegg for toalett, som vil bli montert før overtakelse.

Toalettrom |
Denne etasjen har også et toalettrom som måles til 5,2 kvm. Her er det også oppgradert i 2022/2023 med nye fliser og møblement. Det er fliselagt på gulv og malt platekledning på vegger. Det er innredet med toalett og servant med møblement og speil. Perfekt som gjestetoalett.

Vaskerom |
Boligen har et praktisk vaskerom som måles til 7,7 kvm. med keramiske fliser på gulv og malt strie på vegger. Det er innredet med utslagsvask, oppbevaringsløsning i skap og benkeplate. Her er det god plass til oppvaskmaskin og tørketrommel, og gode oppbevaringssystemer. Her er det også en egen inngangsdør.

Soverom |
I denne etasjen er det tre soverom som måles til 7,2 kvm., 9 kvm. og 12,8 kvm. Alle rommene har god plass til seng, nattbord og garderobeskap for oppbevaring.

2. etasje

Soverom |
Vi beveger oss opp i 2. etasje hvor man finner et soverom som måles til 15,1 km. og har god plass til seng, nattbord og garderobeinnredning. Det gjøres oppmerksom på at rommet er definert som loft i de originale byggetegningene.

Uinnredet loft |
Boligen har også et stort loft som har et måleverdig areal på 24 kvm., og et gulvareal på hele 77,4 kvm. Her er det lagt sponplater på store deler av loftet, slik at en har enkel adkomst til loftet og har godt med ekstra oppbevaringsplass i huset!

Underetasje

Bad |
Badet i denne etasjen måles til 5,3 kvm. og har fliser på gulv og malt platekledning på vegg. Det er innredet med servant med møblement og speil og toalett. Her har det også tidligere vært et dusjkabinett.

Soverom |
I denne etasjen er det to soverom som måles til 10,6 kvm. og 13,8 kvm. Begge soverommene er av god størrelse med plass til seng, nattbord og garderobeløsning for oppbevaring.

Innredet del |
I underetasjen er det også en innredet del som har vært utleid som del av egen bolig. Denne delen består av entré, stue, opplegg for kjøkken, opplegg for bad og soverom. Det tas forbehold om at overtakelse ikke vil kunne finne sted før kjøkken uten hvitevarer, fliser og møblement (servantskap) på bad i denne delen er ferdigstilt.

Uteplasser

Altan |
Boligen har to altaner i denne etasjen, en med utgang fra stuen og en med utgang fra kjøkken. Altanen med utgang fra stue måles til 31,3 kvm. og er belagt med fliser og glassrekkverk. Altanen er sørvendt og har dermed svært gode solforhold fra dagtid til kveldstid. Altanen med utgang fra kjøkken måles til 11,2 kvm. og er sør-østvendt, så her kan man nyte en kopp kaffe i morgensolen.

Terrasse |
På nedsiden av huset er det også en stor sørvestvendt terrasse som måles til 53,3 kvm. Her er det også god plass til å møblere med ønskelige hagemøbler for å skape flere soner. Her kan man også nyte gode solforhold og den fantastiske utsikten på fine sommerdager.

Byggeår

1990

Tomteareal

1293m2

Parkering

For parkering har eiendommen 2 stk. garasjer og ellers plass på tomten.

Oppvarming

- Vannbåren varme i underetasje med fordeler på teknisk rom.
- Varmekabler i alle rom i 1. etasje.
- Det vil bli installert en varmepumpe i 1. etasje.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 22.10.2024.

Ansvarlig megler

Charlotte Andersen
Eiendomsmegler
cha@kapa.no
93 08 23 08

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

25-10-2024

Kart
Krokåshaugane 94B, 5308 Kleppestø

Se flere boliger i området

Askøy
Vikane 2
152 m2 - 4 soverom
kr 4 790 000
Meny