Gunnlafjellet 52
5302 STRUSSHAMN

Standard

Kaland & Partners har gleden av å presentere denne flotte boligtomten på Lønvarden! Tomten har fått rammetillatelse til oppføring av enebolig med utomhusanlegg. Tillatelsen gjelder for oppføring av arkitekttegnet enebolig på tomten. Godkjennelsen ble gitt i mai 2024 og er gyldig tre år frem i tid.

Tomten ligger svært attraktivt til, i nyetablert boligfelt med mange flotte hus. Feltet er fortsatt under etablering og her kan man være med å sette sitt preg på bomiljøet fra dag en.

Lønvarden ligger meget solrikt til på en høyde og her har man sol fra tidlig morgen til sen kveld sommerstid. Man får også flott utsikt i flere retninger samtidig som man er skjermet for innsyn.

Tegninger og rammetillatelse følger med salget av tomten og kan tas i bruk av ny eier.
Huset som er godkjent er en råflott funkis enebolig på 320 m2 og tre plan. Videre har man en takterrasse på 20 m2 hvor den flotte utsikten og de gode solforholdene kan nytes.

Ønsker man å besiktige tomten kan det gjøres når som helst på egenhånd.

Det er lagt opp til parkering på tomt jf. tegninger, med carport med plass til én bil, samt utvendig parkeringsplass til to biler.

Området tomten ligger i er et svært barnevennlig område med flere lekeplasser og ballbane i feltet. Strusshamn skole ligger også innen gangavstand. Strusshamn nærsenter er også rett ved og her finner man både butikker, apotek og treningssenter. Skogen fotballpark og badeplass i Vestrevannet benyttes mye av familiene i området, samt at man har kort vei til Leitet (turplass).

Tomten ligger i en blindvei, noe som gjør at det er lite trafikk. Området er rolig, og det er mange barnefamilier på byggefeltet.

Sentralt med kort vei til Kleppestø kai hvor man kan ta pendlerbåten til Bergen sentrum. Det tar ca. 17 minutter med bil til sentrum.

Til informasjon så har alle boligene på feltet midlertidig brukstillatelse, og reguleringsplanen sier at det blir ikke gitt ferdigattest på noen hus i området før følgende er bygget:

o Følgende regulert fellesareal må være opparbeidet i samsvar med plan, jf. § 18-2, samt reguleringsplanens pkt. 2.4.1 og 2.2.1:
o Lekeplass FL5 i reguleringsplan 133
o Lekeplasser innenfor plan 357

Regulert offentlig og felles veganlegg innenfor plan 357, herunder også gangveger og fortau, må være opparbeidet i samsvar med plan til og langs den siden av tomten hvor den har sin atkomst, jf. pbl. §§ 18-1 og 18-2, samt reguleringsplanens pkt. 2.6.1 og 2.3.1.

Tomteareal

625m2

Beskaffenhet

Dette er en råtomt med delvis skrånende terreng.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

07-06-2024

Kart
Gunnlafjellet 52, 5302 STRUSSHAMN

Se flere boliger i området

Askøy
Vikane 2
152 m2 - 4 soverom
kr 4 790 000
Meny