Bygardslii 8D
5713 VOSSESTRAND

Vårstøltunet

Flott og romslig fritidsleilighet med super beliggenhet i Myrkdalen Fjellandsby. Leiligheten ligger i byggets 2.etasje og inneholder følgende: Entré, gang, stue/kjøkken, tre soverom, bad og toalettrom (godkjent som bod). Utgang til platting med betongheller. Medfølgende bod i underetasje.

Standard

Velkommen til Bygardslii 8D, en flott og innholdsrik 4-roms fritidsleilighet med attraktiv beliggenhet i fjellandsbyen. Leiligheten ligger i byggets 2. etasje og byr på en gjennomført hyttefølelse og god planløsning. Her har du umiddelbar nærhet til skitrekk, langrennsløyper og sentrumsområdet i fjellandsbyen med spisesteder og butikker. Dette er den perfekte boligen for deg som ønsker et komfortabelt og praktisk sted å tilbringe fritiden.

Leiligheten ligger i byggets 2. etasje og har en gjennomtenkt planløsning som gir et romslig og komfortabelt opphold. Man kommer inn i en innbydende entré med flislagt gulv og underliggende varmekabler. Videre kommer du inn i et åpent stue- og kjøkkenområde som er perfekt for sosiale sammenkomster og avslapning.

Kjøkkenet er fra kvalitetsleverandøren Sigdal og er utstyrt med integrerte hvitevarer. En stilren glassplate på vegg ved platetopp og vask gir både en moderne følelse og praktisk beskyttelse. I stuen finner du en vedovn som skaper en lun atmosfære og gir ekstra varme på kalde vinterdager.
Leiligheten har tre soverom med god plass, samt et bad og en bod som for tiden brukes som separat toalettrom.
Badet er flislagt på gulv og vegger, og har elektriske varmekabler i gulv. Badet er innredet med toalett, dusjhjørne og servant med skapinnredning, og her er også opplegg for vaskemaskin.

For å gi en gjennomført hyttefølelse har leiligheten laminatgulv i oppholdsrom og soverom, samt trepanel på veggene. Boligen er utstyrt med balansert ventilasjon, som sikrer et godt inneklima året rundt. Fra stuen er det utgang til en platting med betongheller, hvor du kan nyte frisk fjelluft og flott utsikt.

Det medfølger også en praktisk bod i underetasjen, ideell for oppbevaring av skiutstyr og annet fritidsutstyr. Denne leiligheten holder en god standard og er et perfekt valg for deg som ønsker en komfortabel fritidsbolig i hjertet av Myrkdalen Fjellandsby.

Byggeår

2014

Tomteareal

4197m2

Parkering

Hver seksjon har iht. vedtekter en biloppstillingsplass på fellesarealet iht. situasjonsplan.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med gruset adkomst, gruset biloppstllingsplass og gressmarker.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.
Det er varmekabler i gulv gang og i gulvet på badet.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 05.04.2024.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

21-10-2024

Kart
Bygardslii 8D, 5713 VOSSESTRAND

Se flere boliger i området

81 m2 - 3 soverom
kr 3 490 000
Meny