Snytto 4, 5713 VOSSESTRAND

Lekker fritidsleilighet med flott beliggenhet | Romslig, takoverbygd terrasse | 3 soverom og 2 bad | Carport

Prisantydning

3 590 000,-

Omkostninger totalt

100 992,-

Totalpris inkl. omkostninger

3 690 992,-

Omkostninger

89 750,-  Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 590 000,-)
172,-  Pantattest kjøper
585,-  Tingl.gebyr pantedokument
585,-  Tingl.gebyr skjøte
9 900,-  Boligkjøperforsikring Gar-Bo (valgfritt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

 • Boligtype:

  Fritidseiendom

 • Etasje:

  1

 • Byggeår:

  2014

 • Kommunenr.:

  4621

 • Gårds/Bruksnr.:

  278/22

 • Seksjonsnummer:

  12

 • Seksjonsbrøk:

  83/1296

 • Primærrom:

  76 m2

 • Bruksareal:

  76 m2

 • Tomteareal:

  2210 m2

 • Antall rom:

  4

 • Antall soverom:

  3

 • Antall baderom:

  2

 • Energimerking:

  B

 • Felleskostnader:

  1400,-

 • Ligningsverdi:

  837000,-

 • Takseringsdato:

  17-03-2023

 • BRL/Sameie:

  Sameiet Søtebakkane

 • Meglers ref.nr:

  3230028

Snytto 4
5713 VOSSESTRAND

Sameiet Søtebakkane

Romslig fritidsleilighet med pen beliggenhet i etablert hyttefelt nær Myrkdalen fjellandsby. Leiligheten ligger i byggets 1.etasje og inneholder følgende: Gang, stue/kjøkken, tre soverom, to bad og vaskerom (opprinnelig bod på byggetegninger). Utgang til terrasseplatting på 21 kvm. I tillegg har man en utvendig sportsbod på 5 kvm.

Standard

Velkommen til Snytto 4, en lekker, trivelig 4-roms fritidsleilighet med super beliggenhet i etablert hyttefelt. Her har man flotte turløyper like utenfor døren, og meget kort kjørevei til alpinanlegget i Myrkdalen Fjellandsby. Leiligheten fremstår velholdt med pene kvaliteter og god planløsning, og fra romslig terrasse kan man nyte solen og utsikten over nærområdet. Felles robotgressklipper sørger for fine plener og grøntområder om sommeren. Vinterstid slipper man å brøyte og måke snø fredagskvelden.

Enkel adkomst til leiligheten som ligger i byggets 1.etasje. Man kommer inn i en hyggelig entré med flislagt gulv, og god plass til å henge fra seg yttertøyet og sette fra seg skoene. Selger opplyser at det er vannbåren varme i gulv, dette er gjennomgående i hele leiligheten med unntak av soverommene. Varmen reguleres av termostat med tidsinnstilling, system Roth som kan kobles opp mot fjernstyring.

Videre går man inn i stor og romslig stue med åpen kjøkkenløsning. Veggene er av gips, og er malt i pene farger. Flott parkett på gulv, og god plass til salong og spisestue. Stuen har også montert vedovn fra Morsø, denne avgir god varme.
Kjøkkenet er pent og praktisk, og har innredning med lett profilerte fronter og laminert benkeplate. Her er også integrerte hvitevarer, herunder platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap. Kjøkkeninnredningen ble nylakkert november 2022 hos Bergen Billakkering.

Fra stue/kjøkken er det utgang til takoverbygd terrasse med pen utsikt over nærområdet. Terrassen er på hele 21 kvm med god plass til utemøblement.

Leiligheten har tre soverom. Hovedsoverommet ligger innenfor stuen, og er romslig med plass til dobbeltseng og garderobeskap. Fra hovedsoverommet er det inngang til eget bad, som er lyst og trivelig med fliser på gulv og vegger. Badet er innredet med dusjhjørne, vegghengt toalett og skuffeinnredning med overliggende servant.
De to andre soverommene har inngang fra henholdsvis spisestue og entré, og kan enkelt innredes med familiekøyer og garderobeskap eller kommode. Alle soverom har parkett på gulv, og vegger av gips som er malt i pene farger.

Bad nr. 2 i leiligheten har inngang fra spisestue. Badet er pent med fliser på gulv og vegger. Innredningen består av dusjhjørne, vegghengt toalett og skapinnredning med overliggende servant, og er speilvendt i forhold til bad nr. 1.

Her er også eget vaskerom med inngang fra entré. Vaskerommet har flislagt gulv og er innredet med opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder og hylleinnredning. Vaskerommet er inntegnet som bod på opprinnelige byggetegninger.

Godt med oppbevaringsplass i utvendig sportsbod på 5 kvm.

Leiligheten har ellers balansert ventilasjon i alle rom, som er energieffektivt og gir godt inneklima.
Bygget ble beiset utvendig sommeren 2022.

Byggeår

2014

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Rom merket med Bod på byggemeldte tegninger fremstår som vaskerom ved befaring.

Tomteareal

2210m2

Parkering

Fast parkeringsplass i carport. Det er montert ladestasjon i carport.

Arealbeskrivelse

Gang, stue/kjøkken, tre soverom, to bad, vaskerom.

Beskaffenhet

Tomten er felles for sameiet og er opparbeidet med gruset stikkveger og gressplener.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming. Det er vannbåren varme i gulv i alle rom utenom soverommene.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 17.03.2023.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

14-04-2023

Meny