Sandfjellsvegen 176
5708 VOSS

Nydelig hytte med idyllisk og usjenert beliggenhet. Hytten er bygget i 2006 og har gode kvaliter og romslige løsninger. Hytten inneholder: Hovedetasje: Éntre, kjøkken/stue/gang, 2 soverom, bad/vaskerom og badstue. Hems er uten oppmålverdig areal men har et gulvareal på: Loftstue på 15,3 m², - Soverom på 5,2 og 8,0 m². I tillegg er det en innvendig bod/teknisk rom samt en utvendig bod ved inngangspartiet.

Standard

Kaland og Partners v/ Morten Lie har gleden av å presentere denne flotte hytten helt i enden av Sandfjellet. Fra eiendommen har en usjenert og vakker beliggenhet med fantastisk utsikt, masse sol og ingen innsyn. Hytten ligger som siste hytte på stien og har naturen som eneste nabo videre bortenfor hytten. Her er det fantastisk turterreng om sommeren og preparerte skiløyper like utenfor hyttedøren om vinteren. Hytten er bygget i 2006 og har gode kvaliteter og god plass til både familie og venner. Her er 10 soveplasser og romslig stue/kjøkkenløsning. Eiendommens tomtestørrelse er 1840m², men nåværende eier har fått tinglyst eksklusiv bruksrett til ca 12mål av området foran, slik at man er sikker på at det ikke vil komme noen bebyggelse foran til å ødelegge dagens idylliske beliggenhet.

Velkommen inn i denne flotte hytten.  Her møter man en entrè med skifer på gulv og god plass til å henge fra seg. I tilknytting til entrè har hytten også et teknisk rom med god plass til både lagring og oppheng av ytterklær.

Videre inn i hytten kommer en til kjøkkenet med åpen stueløsning. Kjøkkenet har god skap- og benkeplass og har alt en trenger til å være på hytten. Her har man stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kombiskap (kjøl/frys). Kjøkkenet har mørkt innredning og 2 store vinduer som sikrer rommet godt med naturliglys og ikke minst den flotte utsikten.

Mellom stue og kjøkkenet er det god plass til stor spisegruppe og stuedelen har ekstra god takhøyde som gir et godt og luftig inntrykk. Her er det god plass til sofagruppe og rommet har ildsted. Det er også utgang til terrasse fra stue. Også stue har godt med vinduer på alle vegger for å sikre godt med naturlig lys.

Baderom i hytten er romslig med både vaskeromsavdeling og badstue! Da eiendommen er tilkoblet borrehull er vanntilførsel ingen problem her!

Hytten har 4 soverom hvor det er plassert 2 rom i hver etasje. Hovedetasjen har 2 soverom hvor et av soverommene har køyeseng mens hovedsoverommet i hytten har dobbeltseng og garderobeskap.

Her er alt en trenger på et plan, men det er bygget hems over deler av hytten hvor en har loftstue og 2 soverom. I loftstue er det plass til både sofa eller ekstra soveplasser. Ellers er det 2 soverom hvor begge rommene har dobbeltsenger.

Nåværende eier benytter seg av Ice internettilknytting som gjør det mulig å overvåke hytten både iht snø og varme via apper.

Hytten har stor og usjenert terrasse/uteområde med bl.a badestamp. Her er også bålplass med flott opparbeidet sitteplasser.

Byggeår

2006

Tomteareal

1840m2

Parkering

Adkomst hytten på sommerstid gjøres via Sandfjellsvegen hvor en har parkeringsplass noen få minutters gange på sti unna hytten. På vinteren er det felles parkeringsplass nederst i Sandfjellsvegen. Det er grunneier som står for brøyting, klargjøring og vedlikehold av vei og parkeringsplass både sommer og vinter.

Det er opplyst av selger at det er mulighet for snøscootertransport fra parkeringsplass og opp til hyttene ved behov og bestilling av dette.

Arealbeskrivelse

Éntre, kjøkken/stue/gang, 2 soverom, bad/vaskerom og badstue.

Oppvarming

Oppvarming i boligen består av elektrisk oppvarming og skorstein med ildsted i stue/kjøkken.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

David Haltvik

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

17-07-2024

Kart
Sandfjellsvegen 176, 5708 VOSS

Se flere boliger i området

65 m2 - 2 soverom
kr 3 390 000
Meny