Marihaugen 16B
5302 STRUSSHAMN

Marihagen boligsameie

Boligen strekker seg over to plan med 1. etasje og 2. etasje med følgende romfordeling: 1. etasje: Entrè/gang, stue, kjøkken, bad, soverom og garderobe. 2. etasje: Gang, soverom, bad, garderobe og disponibelt rom. En tilhørende utvendig bod på 4,5m² til oppbevaring.

Standard

Eiendomsmegler 1 v/Trude Gunnlaugsson har gleden av å presentere denne flotte leiligheten i attraktive Marikoven. Her bor man sentralt med kort vei til Strusshamn og Kleppestø på ny og fin vei.

Av kvaliteter og løsninger kan man nevne følgende:
- 2 godkjente soverom
- opprinnelig ytterligere et ekstra soverom som nå brukes som tv-stue (kan enkelt tilbakeføres)
- ved innsetting av større  vindu vil man kunne få ytterligere et soverom godkjent i loftsetasjen, ref. Askøy kommune
- 2 bad
- fast parkeringsplass med el-billader
- muligheter for å kjøre helt opp til inngangspartiet til leiligheten
- flere uteplasser som gjør at solen kan nytes fra morgen til kveld sommerstid

Ellers innehar boligen følgende standard:
Via et koselig inngangsparti med egen uteplass/terrasse på 38,9m² (sør-vestvendt) blir man ønsket velkommen inn til boligen. Her blir man møtt i en entrè på 3,4m² med plass til å henge fra seg yttertøy og sko i skyvedørsgarderobe med speilfronter. Keramiske fliser på gulv og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Dør med glassfelt leder inn til stue.

Lys og trivelig stue på 36,4m² med parkett på gulv og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Flere store vindusflater sikrer et godt og naturlig lysinnslipp til rommet. Stuen er delt inn i to soner spisestuedel nær kjøkkenet og tv-stue del (tidligere soverom som kan tilbakeføres om ønskelig). Contura peisovn med glassfront varmer godt på kalde høst- og vinterkvelder. Her er også montert varmepumpe som varmekilde. Herfra er det utgang til en nord-østvendt altan på 10,3m². Fra spisestuedel er det oppgang til 2. etasje ved malt trapp med åpne trinn.

Klassisk hvit kjøkkeninnredning fra Norema med slette fronter, noe som letter rengjøringen. Kitchen boards over heltre benkeplate. Kjøkkenet er på 8,6m² med parkett på gulv og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Her er stål vaskekum og ventilator. Følgende hvitevarer er integrert: Oppvaskmaskin og kjøleskap/frys. Nåværende eier har satt inn et dobbelt høyskap med integrert kjøleskap og matskap (uttrekk) i 2023. Godt med arbeidsflate og oppbevaringsmuligheter til kjøkkenutstyr.

Ett soverom i 1. etasje. Dette soverommet er på 7,2m² og har inngang til et praktisk garderoberom på 2,9m². Soverommet har parkett på gulv og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Garderoberommet gir gode muligheter til oppbevaring av tøy.

Med bad i begge etasjer vil dette bidra til en bedre flyt i en travel hverdag. Badet i 1. etasje er på 6m². Mosaikk fliser på gulv med underliggende varmekabler og mosaikk fliser på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Dette badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr, dusjvegg av glassbyggerstein og opplegg for vaskemaskin.

Badet i boligens 2. etasje er på 3,6m² og har keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler, baderomsplater på vegger og baderomsplater på vegger. Malt platekledning i himling. Dette badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett og badekar. Dette badet er fra 2016.

Gang i 2. etasje måler 5m². Her er parkett på gulv og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights.

I 2. etasje er det ett soverom som er nylig godkjent og ett disponibelt rom, disse rommene er på 13,3m² og 13,2m². Fra soverommet som er godkjent er det inngang til et eget garderoberom. Garderoberommet har areal på 0,0m² grunnet lav takhøyde, men selve gulvflaten er på 4,8m² som gir gode oppbevaringsmuligheter. Begge rom har parkett på gulv og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights.

En tilhørende utvendig bod på 4,5m² .

Byggeår

2004

Tomteareal

5155m2

Parkering

Fast parkeringsplass med elbillader nedenfor bygget. Ekstra parkeringsplass også laget oppe ved inngangspartiet til leiligheten etter avtale med sameie. Flere gjesteparkeringsplasser.

Oppvarming

El. oppvarming:
- Opplyst varmekabler på bad i lofts etg.
 og bad i u.etg.
- Varmepumpe i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 04.10.2024.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Avdelingsleder/eiendomsmegler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

17-10-2024

Kart
Marihaugen 16B, 5302 STRUSSHAMN

Se flere boliger i området

Askøy
Vikane 2
152 m2 - 4 soverom
kr 4 790 000
Meny