Torggata 31
5713 VOSSESTRAND

Sameiet Kamben

Toppleiligheten er svært innholdsrik med god plass til venner og familie. Leiligheten strekker seg over to plan med følgende rominndeling: 6. etg: Gang, stue med kjøkkendel, bad, soverom, wc, entré og stue. Utgang til solrik altan. 7. etg: Gang, bad, 3 soverom og teknisk rom. Utgang til solrik altan. Romslig bod i kjeller (ved parkering) areal 9 kvm. Skap til ski i felles ski-bod.

Standard

Kaland & Partners ved Aksel R. Innvær har stor glede av å presentere Torggata 31. En særdeles flott toppleilighet over to plan med nydelig utsikt over fjellområder, Myrkdalen torg og skianlegget. Med sin sørvest-vendte beliggenhet er det i tillegg svært gode solforhold som kan nytes på en av leilighetens to uteområder. Her får du en fritidsleilighet med det lille ekstra, midt i smørøyet i attraktive Myrkdalen.

Leiligheten er vesentlig påkostet fra standard leveranse med blant annet hyttepanel på innvendige vegger, oppgraderte bad, bygget ekstra wc-rom (3 toaletter totalt) og påkostet kjøkken. I tillegg investerte dagens eier i parkeringsfasiliteter og det medfølger hele 4 private p-plasser i lukket garasjeanlegg.

Med hele 4 parkeringsplasser i felles garasjeanlegg under bygget, samt trappefri adkomst med heis ligger alt til rette for fine dager i fjellet med venner og familie. Leiligheten byr ellers på to flotte uteplasser med svært gode solforhold og flott utsikt, to stuer, 4 soverom og 2 bad i tillegg til et ekstra wc-rom.

FØRSTE PLAN:
Det første som møter deg er en romslig entré med gode lagringsmuligheter i garderobeskap. Videre inn i leiligheten finner man den romslige stuen med åpen løsning mot kjøkken. Her er det store vindusflater som sikrer godt med naturlig lys til rommet, og den herlige utsikten kan nytes fra de fleste steder. Fra ene delen av stuen er det utgang til overbygd altan med glassrekkverk. Rommets utforming gir gode muligheter for møblering med sofagruppe og spisegruppe. Midt i rommet finner man den lekre peisen som sikrer lun og god temperatur gjennom vinteren. Kjøkkenet er levert fra kvalitetsleverandøren Sigdal, og kjøkkenet er lekkert utformet med profilerte fronter i kombinasjon mot heltre benkeplate. Fra kjøkkenet kan man nyte flott utsikt mot skibakken. Kjøkkenet er godt utstyrt med både skap- og benkeplass, og over platetoppen finner man en flott vegghengt ventilator fra Røros hetta. Alle hvitevarer på kjøkken er integrert.

Videre i etasjen finner man en egen tv-stue, hovedsoverom med eget bad (en suite løsning), og et gjestetoalett under trappen.
Tv-stuen har tilkomst via kjøkkenet og rommet sikrer god plass til sofagruppe. Stuen kan alternativt benyttes som et 5. soverom.

Hovedsoverom med eget baderom (en suite) er av god størrelse, og i dag utstyrt med dobbeltseng og garderobeløsning. Baderommet er helfliset i moderne fargetoner med gulvvarme og opplegg for vaskemaskin. Rommet er ellers utstyrt med dusjnisje, vegghengt toalett, helstøpt servant med skuffer og høyskap. Gjestetoalett med adkomst fra gangen er helfliset og utstyrt med vegghengt toalett og servant med skuffer under.

ANDRE PLAN:
Opp trappen til øverste plan finner man tre gode soverom, trappegang og et badeværelse. Det største soverommet har utgang til overbygd balkong med glassrekkverk. Rommet kan alternativt benyttes som loftstue. I rommet er det ellers god plass til dobbeltseng og øvrig møblement om ønskelig. De to øvrige soverommene har også god plass til dobbeltseng. Det ene soverommet er også utstyrt med en plassbygd skyvedørsgarderobe.

Baderommet er helfliset med gulvvarme, og rommet er i dag utstyrt med badekar, dusjkabinett, vegghengt toalett og helstøpt servant med skuffer.

Oppsummert en flott og innbydende fritidsleilighet med plass til hele familien. Her ligger alt til rette for fredelige og fine feriedager med venner og familie.

Byggeår

2019

Tomteareal

795m2

Parkering

Det medfølger 4 parkeringsplasser til leiligheten i felles garasjeanlegg.

Beskaffenhet

Tomt er opparbeida og beplanta. Eigande tomt som er felles for sameige

Oppvarming

Elektrisk og fjernvarme. Fjernvarmen omfatter oppvarming av deler av boligen og varmt vann med egen måler.
Varmtvann fra felles anlegg. Eiendommen er tilknytta Myrkdalen renseanlegg via eige privat ledningsnett.
Peis med glass og varmepumpe, ellers elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Ken Abbedissen, befaringsdato 17.01.2022.

Ansvarlig megler

Aksel Reinholdtsen Innvær
Avdelingsleder | Eiendomsmegler | Jurist
ari@kapa.no
40 23 38 23

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

23-10-2024

Se flere boliger i området

81 m2 - 3 soverom
kr 3 490 000
Meny