Hetlevikåsen 37
5173 LODDEFJORD

Hetlevikåsen sameie

Presentert er et herlig rekkehus i et område med nærhet til ''alt'', samtidig som du er tett på natur og vakre vann. Boligen byr på en romslig og sjarmerende terrasse, hvor solskinn og koselige kveldsstunder kan nytes. Terrassen ligger usjenert til, og komplimenteres av gode solforhold. Boligens stue er av moderne preg, romslig og gir naturlig lysinnslipp. Parkeringsplassen ligger praktisk til rett foran inngangsdøren. Sameiet har i tillegg gjesteparkering ca 50 meter fra boligen. Kort fortalt, her kan du være boende både sentralt og tett på natur i et sjarmerende rekkehus. Boligen går over to plan, og har følgende inndeling: 1. Etasje Entré, gang, bad/vaskerom, soverom, bod, kott under trapp. 2. Etasje Stue, kjøkken, kontor / bod (benyttet som soverom av eier). Rommet er per dags dato ikke byggemeldt til å oppføres som soverom. Fra kjøkken er det utgang til boligens romslige terrasse.

Standard

Leiligheten har en gjennomgående god standard, med en fin og behagelig fremtoning. Boligen ble bygget i 1967 og er jevnlig vedlikehold og modernisert.
Boligens entré er innbydende med plass til innredning av eget ønske. Planløsningen er av praktisk karakter, med boligens bad/vaskerom like ved boligens inngang. Badet er fliset og har varmekabler i gulv.
Boligens soverom befinner seg også i første etasje, som er av god størrelse (11,1 m²).

I andre etasje ønskes du velkommen av boligens romslige stue. Stuens plassering og dets vinduer gir naturlig lysinnslipp og behagelig sikt. Kjøkkenet gir plass til både kokkelering og sittegruppe. Fra kjøkkenet er det utgang til boligens romslige terrasse, hvor solskinn og koselige stunder kan nytes. Rommet like ved stue har blitt benyttet som soverom (ikke søkt om godkjenning), men kan like så godt anvendes som kontor.

Oppvarming: Varmekabler i gulv på bad, og vedovn og varmepumpe i stue.


PLAN 1
Entré
Boligens inngangsparti gir plass til oppheng av jakker og sko. I gangen (8,5 m²) mellom soverom, bad og entré er det romslig nok til innredning av eget ønske, feks en liten sittegruppe.

Soverom
Boligens soverom er første rom til høyre ved entré. Soverommet er av god størrelse (11,1 m²) og har en moderne fremtoning.

Bod
Boden på 4,2 m² gir gode oppbevaringsløsninger like ved inngang. Også kott under trapp på 0,7 m².

Bad / vaskerom
Baderommet er fliset og har varmekabler i gulv. Dusjvegg i klart glass, helstøpt servant. Skap under servant har profilerte fronter. Opplegg for vaskemaskin. Utslagsvask.

PLAN 2
Stue
Det første som møter deg i andre etasje er boligens romslige stue (20,4 m²). Stuen har vinduer vendt mot behagelig sikt, og ellers godt med plass til sosiale sammenkomster.

Kjøkken
Kjøkkenet er på 9 m², og har utgang til boligens terrasse. Behagelig fargetoner på kjøkkenbenk og moderne fargevalg på under- og overskap.
Hvitevarer og lignende kan være inkludert i kjøpet. Eventuelt, om ønskelig for kjøpere, så kan ting kastes / beholdes i forkant av overtagelse

Kontor
Like ved stue og kjøkken er et rom på 6,5 m², som fint kan brukes som kontor eller lignende. Dette rommet har blitt anvendt som soverom av selger. Det presiseres at rommet ikke er byggemeldt, og er per dags dato ikke et godkjent soverom.

Beskrivelse av innvendige overflater
Gulv: Entré og badet har flislagte gulv, resterende rom har laminatgulv.

Vegger: Badet har fliser, resterende rom har malte flater.

Byggeår

1967

Tomteareal

6113m2

Parkering

Tilknyttet rekkehuset er parkeringsplass på felles tomt. Tomtens opparbeidedelse gjør at det kan parkeres foran eget hus, men at parkeringsplassen ikke er egnet spesifikt for den enkelte eiendom. Det er mulighet for å installere el-bil lader, opplyst om av styreleder. Installering går på egen regning, og dekkes ikke av sameiet.

Det er også en felles gjesteparkering like ved innkjørsel.

(Praksis i nabolaget er at det parkeres foran eget hus, som vist på bilder. Igjen presiseres det at det ikke foreligger parkeringsplass som er tilknyttet det enkelte hus.)

Beskaffenhet

Felles tomt er opparbeidet med asfalterte veier og biloppstillingsplasser. På fremsiden er det terrasse.

Oppvarming

Boligen har varmekabler på badet. Det er vedovn og varmepumpe i stue.

Energimerking

Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Tilstandsrapport

Se vedlagt dokument, og ellers tilstand under 'Mangler'.

Tilstandsrapport utført av

Mats Hansen

Ansvarlig megler

Lisa Neteland
Eiendomsmegler, serviceansvarlig
LN@kapa.no
92 45 41 47

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

03-05-2024

Kart
Hetlevikåsen 37, 5173 LODDEFJORD

Se flere boliger i området

Meny