Nordre Arefjordsvegen 14
5350 BRATTHOLMEN

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson har gleden av å presentere Nordre Arefjordsvegen 14! Boligen er over to plan og har naturskjønne omgivelser. Når familiehjemmet skal kjøpes skal det helst være sentralt med kort vei til daglige nødvendigheter, godt naboskap, fine uteplasser og nok plass til å parkere, leve og leke!

Hoveddel - 1. etasje

Entré | En koselig entré ønsker deg velkommen inn. Her er det god plass til å henge fra seg yttertøy og sko. Av overflater er det belegg på gulv, malt panel på vegger og i himling.

Gang | Her er det laminat på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Innfelte spotlights i himling. Gangen er romslig og har videre tilkomst til øvrige rom: kjøkken, stue, soverom og bad.

Kjøkken | Kjøkkenet ble renovert i 2019 og er av god størrelse (10,6 m²). Følgende hvitevarer er integrert: stekeovn og keramisk platetopp. Laminat på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Innfelte spotlights i himling. Kjøkkeninnredning med slette fronter. Inneholder: Laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Kitchen boards over benkeplaten. Avtrekk: Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut. Det er godt med skap- og benkeplass, samt plass til spisebord!

Her kommer man ut til en vestvendt terrasse på ca. 31 m² med utgang fra kjøkken.
Trebjelkelag belagt med terrassebord. Her kan man nyte solen fine sommerdager til sen kveld.

Stue | Fra gangen ledes man naturlig inn mot boligens samlingssted - stuen (35,7 m²). Den er luftig, romslig og rommet utforming gir god plass til å innrede de ulike sonene akkruat slik man måtte ønske! Det er store vindusflater som sikrer det mye naturlig lys og skaper en god atmosfære i rommet. Overflatene består av laminat på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. I stuen er det plassert en peisovn med glassfronter som varmer godt på kjølige dager! Terrassedøren i stuen leder deg ut til altanen og framsiden av hagen - en herlig forlengelse av stuen på de fineste dagene!

Her kommer man ut til en sørvendt altan på 9,4 m².Trebjelkelag belagt med terrassebord. Her kan man nyte solen hele dagen fra morgen til tidlig kveld.

Soverom | Soverommene er romslige og måler henholdsvis 5,7 m², 8,8 m² og 11 m². Disse soverommene har laminat på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Det er god plass til å innrede seng, nattbord og ønsket garderobeløsning. Soverom ved entré måler 9,3 m². Dette rommet benyttes som soverom, men er opplyst som vaskerom i byggetegningene. Rommet har belegg på gulv, mdf panel og malt platekledning på vegger og mdf panel i himling.

Bad | Helfliset bad på 5,5 m² med rålekre keramiske fliser på gulv, keramiske fliser og malt platekledning på vegger og tøffe spiler i himling. Innfelte spotlights i himling.

Badet inneholder:

Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, innfellbart dusjhjørne og badekar. Elektrisk avtrekksventil i vegg. Sluker av plast.

Hoveddel - U. etasje:

Trappegang | Trapp, malt platekledning på vegger og i himling. Trappegangen måler 8,4 m².

Bad v/vaskerom | Rommet måler 7,9 m². Keramiske fliser på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Inneholder: Utslagsvask, innredning/skap, toalett og opplegg for vaskemaskin. Avtrekksventil i himling. Sluk av plast.

Bod: Boden måler 3,6 m².

Utleid del i U. etasje

Deler av underetasjen er utleid for kr. 11.500,- + strøm per mnd. Denne delen leies ut "som del av egen bolig" og ikke som en egen boenhet ettersom det er dør fra hoveddel til denne delen fra vaskerom i hoveddel.

Rommene i denne delen er på opprinnelige bygnignstegninger oppført som "disponibelt", "blindkjeller" og "boder". Det er ikke søkt bruksendring til Øygarden kommune for endret bruk til "oppholdsrom". Risiko og ansvar for fortsatt bruk ligger derfor på kjøper.

Denne delen bestå per i dag av:

Stue & Kjøkken | Det er åpen stue/kjøkken løsning. Det er god plass til sofa- og spisegruppe. I stuen er det laminat og keramiske fliser på gulv, malt platekledning på vegger og i himling og innfelte spotlights i himling. På kjøkkenet er det laminat på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Kjøkkeninnredning med slette fronter. Av integrerte hvitevarer på kjøkkenet er det: stekeovn, platetopp med med induksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Soverom | Soverommene måler 7,7 m² og 8 m². Det er plass til seng, nattbord og garberobeløsning. Disse er ikke godkjent eller omsøkt, og teller derfor ikke med i antall soverom.

Bad | Keramiske fliser på gulv/vegger og malt platekledning i himling. Innfelte spotlights i himling. Badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjdører og dusjgarnityr. Avtrekksventil i himling. Sluk av plast.

Vaskerom | Keramiske fliser på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Vaskerommet har opplegg for vaskemaskin. Det er avtrekksventil i himling, samt sluk av plast.

Et rom er oppgitt som bod (inne). Det er også utvendig bod på 17,7 m².

Loftetasje

Loft | Loftet er uinnredet loft som måler 20 m². Veggene er isolerte og kledd med panel. Her er gode muligheter for videre utnyttelse.

Garasje

Garasjen er observert, ikke tilstandsvurdert.

Garasje og bod | Garasjen måler 26 m². Bodene måler henholdsvis 7 m² og 11 m². Det er grunnmur i betong og gulv mot grunn i betong. Oppført i betong og trekonstruksjoner med utvendig liggende trekledning. Takkonstruksjon av taksperrer tekket med sutak, lekter og glassert tegltakstein. Renner og nedløp i plast.

Byggeår

1974

Tomteareal

809m2

Parkering

Garasje og utvendig parkering på eiendom.

Oppvarming

- Varmekabler på i hele kjellerleilighet, vaskerom, baderom og rommet mot inngang i 1. etasje. (På det minste rommet i 1. etasje er det varmefolie)
- Varmepumpe i gang i 1. etasje
- Peisovn i stue i 1. etasje

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 08.08.2024

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

14-08-2024

Kart
Nordre Arefjordsvegen 14, 5350 BRATTHOLMEN

Se flere boliger i området

Øygarden - Fjell
Trettevika 2
87 m2 - 3 soverom
kr 2 390 000
Meny