Visninger

6. mai kl 17:00–17:45 2024-05-06 17:00:00 2024-05-06 17:45:00 Europe/Berlin Visning (Kaland & Partners) Stor og meget flott enebolig i idylliske omgivelser nær sjø med flotte solrike uteområder! Garasje med billader. Storhaugbakken 26, 5357 FJELL Kaland og Partners

Storhaugbakken 26, 5357 FJELL

Stor og meget flott enebolig i idylliske omgivelser nær sjø med flotte solrike uteområder! Garasje med billader.

Prisantydning

6 450 000,-

Omkostninger totalt

178 750,-

Totalpris inkl. omkostninger

6 628 750,-

Omkostninger

500,-  Tingl.gebyr pantedokument
500,-  Tingl.gebyr skjøte
161 250,-  Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 450 000,-)
16 500,-  Boligkjøperforsikring Gar-Bo (valgfritt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  • Boligtype:

    Enebolig

  • Byggeår:

    2009

  • Kommunenr.:

    4626

  • Gårds/Bruksnr.:

    18/214

  • Primærrom:

    284 m2

  • Bruksareal:

    357 m2

  • Tomteareal:

    2065 m2

  • Antall soverom:

    5

  • Antall baderom:

    2

  • Energimerking:

    C

  • Kommunale avg.:

    15111,-

  • Ligningsverdi:

    1584127,-

  • Dato ligningsverdi:

    31-12-2022

  • Takseringsdato:

    19-04-2024

  • Meglers ref.nr:

    5240110

Visninger

6. mai kl 17:00–17:45 2024-05-06 17:00:00 2024-05-06 17:45:00 Europe/Berlin Visning (Kaland & Partners) Stor og meget flott enebolig i idylliske omgivelser nær sjø med flotte solrike uteområder! Garasje med billader. Storhaugbakken 26, 5357 FJELL Kaland og Partners

Storhaugbakken 26
5357 FJELL

Boligen går over to etasjer og inneholder: Hovedetasje: Entré, gang m/ trapp, fire soverom, gang, bod, teknisk rom, mellomgang og garasje Underetasje: Hall m/ trapp, kjøkken, stue, soverom, garderobe, kontor, bad og vaskerom.

Standard

Velkommen til Storhaugbakken 26! Denne flotte eneboligen ligger i svært naturskjønne omgivelser med sjø og nydelige turområder i umiddelbar nærhet. Boligen har flotte opparbeide uteområder og 152 kvm terrasse med sol fra tidlige morgen til sent på kvelden.

Underetasje |
Velkommen inn i en romslig entré på ca. 9 kvm. Her er det praktiske fliser på gulv samt god plass til å henge fra seg yttertøy og sko. Du blir naturlig ført inn i boligens gang som har tilkomst til samtlige rom i underetasjen.

Tre av boligens fire soverom er i boligens underetasje og er på henholdsvis ca. 17 kvm, ca. 12 kvm og ca. 13 kvm. Soverommene har en nydelig parkett på gulv og kan enkelt innredes med dobbeltseng og ønskelig garderobeløsninger. To av underetasjens soverom er innredet med romslige garderobeskap som gir godt med oppbevaring og medfølger handelen.

I boligens underetasje finner vi også boligens TV-stue som måler hele 20,9 kvm. Her kan du møblere med en hyggelig sofakrok eller som et femte soverom ved behov.

I tilknytning til underetasjens soverom og TV-stue er etasjens bad. Badet er helfliset med varmekabler i gulv og avtrekksventil og spotter i tak. Badet er innredet med servant med oppbevaring, veggskap, toalett og dusjhjørne.

Følger vi gangen videre er det totalt fire boder i etasjen. En teknisk bod hvor vi finner boligens ventilasjonsaggregat, sikringsskap, fordelerskap til rør-i-rør, varmtvannsbereder, stoppekran og stakeluke. Resterende boder er innredet med praktiske hyllesystemer for oppbevaring. Videre fra den ene boden har du direkte adkomst til garasjen som gjør at du kan gå tørrskodd fra bil og inn.

Hovedetasje |
Følger vi trappen opp til boligens hovedetasje blir vi møtt av en romslig og åpen hall på ca. 18 kvm. Fra hallen beveger vi oss inn til hjerte av boligen, kjøkkenet.
Kjøkkenet har en fantastisk takhøyde og store vindusflater som gir et fantastisk lys i rommet og en nydelig utsikt. Kjøkkeninnredningen er levert av kvalitetsleverandøren Sigdal og har profilerte fronter og heltre benkeplate med nedfelt stålvask. Alle hvitevarer på kjøkken er integrert og gir et flott helhetlig uttrykk til kjøkkenet. Av hvitevarer består kjøkkenet av stekeovn, mikrobølgeovn, induksjonstopp, vegghengt ventilator, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryseskap med isbitmaskin. Kjøkkenets utforming gir godt med skap- og benkeplass og er et svært sosialt rom. Kjøkkenet har en stor kjøkkenøy som åpner rommet. Rommets størrelse gir god plass til en romslig spisestue hvor du kan invitere venner og familie på stor og små måltider. Fra kjøkkenet er det utgang til en nydelig balkong hvor du kan nyte morgenkaffen eller ett glass til nydelig utsikt.

Vegg i vegg med boligens kjøkken er stuen. Stuen måler hele 52,2 kvm og har en behagelig og flott parkett på gulv. Stuens størrelse gir deg utallige muligheter for innredning, her er det kun fantasien som setter stopper!
Fra stuen er det utgang til terrassen. Terrassen strekker seg rundt store deler av boligen, måler totalt 152 kvm og kan møbleres i flere soner.

Boligens hovedsoverom har tilkomst fra boligens hall og har også egen utgang til terrassen. Soverommet måler ca. 14 kvm og kan innredes med dobbeltseng og annet ønskelig møblement. I tilknytning til soverommet er det bygget en romslig walk-in garderobe som måler ca. 10 kvm. Her er det innredet med en praktisk garderobe som gir godt med plass til klær.

Fra boligens hall og garderoben har du tilkomst til boligens bad. Badet er helfliset med varmekabler i gulv og avtrekksventil og spotter i tak. Her er det innredet med dobbelservant med oppbevaring, toalett, steam badekar og dusj.

Vegg i vegg med badet er boligens vaskerom. Vaskerommet er av god størrelse og er innredet med skapsystem og benkeplate med vask. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Ved hallen er det tilkomst til rommet som i dag er kontoret og måler ca. 10 kvm. Her kan du innrede etter eget ønske og er i orginale bygningstegninger tegnet inn som soverom.

Gjennomgående for boligen er en høy standard, flotte materialvalg og lyse, romslige rom.
Er dette ditt nye hjem? - Velkommen på visning!

Byggeår

2009

Tomteareal

2065m2

Parkering

Parkering i garasje med elbillader. Rikelig med oppstillingsplasser på platting med belegningsstein.

Oppvarming

Boligen har oppvarming via elektrisitet og brensel:
- Fire stk. varmepumper.
- To stk. rentbrennende ildsteder.
- Elektriske varmekabler på alle bad, gang i underetasje, mellomgang, fem soverom, garderobe v/soverom i hovedetasje, vaskerom samt gang i hovedetasje.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang, datert 19.04.2024.

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

03-05-2024

Meny