Trettevika 2
5363 ÅGOTNES

Boligen går over tre plan og inneholder: - Blindkjeller - Første etasje: Gang, stue, kjøkken, bad og bod. - Andre etasje: Gang m/ trapp, tre soverom og kott (ikke målbart areal)

Standard

Velkommen til Trettevika 2! Boligen ligger i fredelige og barnevennlige omgivelser med solrike uteområder. Her bor du nær sjøen med alt du trenger i hverdagen få minutter fra boligen.

Velkommen inn i en romslig gang på ca. 9 kvm. Her er det laminat på gulv og panel på vegger. Gangen er av god størrelse har tilkomst til kjøkken, stue og bad. Fra gangen er det også tilkomst til en bod på ca. 3 kvm som gir godt med oppbevaring.

Beveger vi oss videre inn i boligen kommer vi til en romslig stue på ca. 25 kvm. Stuens utforming gir deg god plass til å innrede etter eget ønske, både med en koselig sofakrok samt en romslig spisestue.
Vegg i vegg med stuen er boligen kjøkken. Kjøkkenet er pusset opp i 2018 og kjøkkeninnredningen er levert av IKEA. Kjøkkeninnredningen har profilerte fronter og laminat benkeplate med nedfelt stålvask. Av integrerte hvitevarer består kjøkkenet av platetopp, ventilator og komfyr som medfølger handelen.

Boligens bad et på ca. 5 kvm, har fliser på gulv og baderomsplater på veggene. Badet ble totalrehabilitert i 2024 av fagfolk. Badet er innredet med servant med oppbevaring, toalett, dusj med foldedører og har opplegg for vaskemaskin.

Beveger vi oss opp trappen til boligens andre etasje blir du møtt av en romslig gang på ca. 4 kvm. Fra gangen har du tilkomst til boligens tre soverom som er på ca. 12 kvm, ca. 8 kvm og ca. 5 kvm.

Velkommen!

Byggeår

1919

Tomteareal

789m2

Parkering

Biloppstillingsplass ved innkjørsel.

Oppvarming

Boligen har oppvarming via elektrisitet:
- Luft-til-luft varmepumpe.
- Elektriske varmekabler på bad.

Øygarden brannvesen ga fyringsforbud på pipe i 2010. Pipen har ikke vært i bruk siden 2010.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang, datert 11.06.2024.

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

14-07-2024

Kart
Trettevika 2, 5363 ÅGOTNES

Se flere boliger i området

Øygarden - Fjell
Trettevika 2
87 m2 - 3 soverom
kr 2 650 000
Meny