Signalshaugane 6
5302 STRUSSHAMN

Boligen strekker seg over 3 plan med underetasje, 1. etasje og 2. etasje som inneholder følgende: Underetasje: Gang, sluse, garasje og bod. 1. etasje: Entrè, gang, 2 soverom, stue, kjøkken, bad, toalettrom, vaskerom og bod. 2. etasje: Gang, 3 soverom, loftstue og bad. Utvendig frittstående bod på 34m².

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnalugsson har gleden av å presentere Signalshaugene 6. Dette er en nydelig beliggende enebolig med herskapelig preg, fantastisk utsikt og nydelige utearealer. Boligen er velholdt og jevnlig oppgradert/ modernisert. Nylige oppgraderinger: 6 vinduer er skiftet mellom 2019 (3 i 2019) og 2023 (3 i 2023), mesteparten av boligen og bod er malt i 2024, kjøkken malt i 2024, byttet styreenhet og termostater til gulvvarme (vannbåren), vegger malt i hovedetasje i 2021 og gulv skiftet i hovedetasje i juni 2024, tak og vegger malt i 2021 i overetasje, samt gulv skiftet samtidig, varmepumpe med aircondition montert i september 2022 og utelamper som står i bed ble tilkoblet strømnettet i 2005. Boligen strekker seg over 3 plan og innehar følgende standard:

Her kjører man inn i garasjen i boligens underetasje, garasjen er på 42,5m², meget behagelig å komme seg tørrskodd til og fra bilen.
To boder ligger i denne etasje en med innvendig tilkomst og en med utvendig tilkomst. Den innvendige boden måler 7,9m² og boden med utvendig tilkomst er på også 7,9m², noe som gir gode oppbevaringsmuligheter.
Fra garasjen kommer man inn i en sluse på 6,4m² med laminat på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. Herfra kommer man kommer inn i gangen som er på 7,5m². Laminat på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling.

Via et meget innbydende inngangsparti kan man ta imot gjester. Her blir man ønsket velkommen inn i en entré på hele 15m². Keramiske fliser på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. God plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Videre inngang gjennom en dør med glassfelt til en gang på 19,7m² med laminat på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. fra gang er det inngang til stue gjennom en dør med glassfelt.

Lys og pen stue på hele 58,1m². Flere store vindusflater blir lett et blikkfang i rommet som viser den flotte utsikten og gir godt med lysinnslipp. Plass til sofagrupper og spisebord. Laminat på gulv (lagt juni 2024), malt strie på vegger og takplater i himling. Vannbåren gulvvarme i hele hovedetg, unntatt i ett soverom. Det ble montert ny styringsenhet og termostat for den vannbårne gulvvarmen i 2023. Jøtul peisinnsats med glassfront og varmepumpe med aircondition gir god varme på kalde høst- og vinterkvelder. Varmepumpen ble montert i september 2022. Vegger malt i 1. etasje/ hovedetasje i 2021 og 2024.

Pent kjøkken med kjøkkeninnredning fra kvalitetsleverandøren Mørekjøkken med profilerte fronter, innredningen ble malt i fargen Sand i 2024. Kjøkkenet har et areal på 28m² med laminat på gulv, malt strie på vegger og malt panel i himling. Skifer over deler av laminert benkeplate. Ellers inneholder kjøkkenet: Kompositt vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Stekeovn, platetopp, kjølehjørne og mikrobølgeovn er integrert. God plass til spisebord. Fra kjøkken er det utgang til hagen.

I denne etasjen ligger to av til sammen fem soverom. Soverommene er romslige med arealer på 15,4m² og 14,6m². Det største soverommet brukes som hoved soverom/foreldresoverom. Her er laminat på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. God plass til dobbel seng, garderobeskap og/eller annet soveromsmøblement. Fra dette soverommet er det inngang til bad. Dette badet er på hele 14,3m². Badet har keramiske fliser på gulv/vegger. Takplater i himling med innfelte spotlights. Badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, toalett, dusjhjørne, dusjgarnityr og boblebadekar. Baderomsinnredningen er levert av kvalitetsleverandøren Mørebad.

Soverom 2 har laminat på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. Her er også plass til dobbelt seng om ønskelig, garderobeskap og/eller annet soveromsmøblement.

Praktisk med eget vaskerom, vaskerommet er på 11,8m², med keramiske fliser på gulv, malt platekledning på vegger og takplater i himling. Lagt fliser på vegg på vaskerom over benkeplate. Vaskerommet inneholder: Utslagsvask, innredning/skap og opplegg for vaskemaskin. Vannboren varme fordeler på vaskerom.

Eget toalettrom på 2,8m² i denne etasjen. Keramiske fliser på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. Toalettrom inneholder: Servant med møblement/speil, belysning og toalett.

Bod på 9,8m² i denne etasje samt en frittliggende bod på hele 34,4m² gir særdeles gode oppbevaringsmuligheter. Den frittstående boden ble malt i 2024.

I boligens 2 etasje ligger de resterende 3 soverommene, soverommene er på 16,8m², 8,5m² og 15m². Soverommene har alle laminat på gulv, malt strie på vegger og malt panel i himling. Gulv ble skiftet i 2021, samtidig med at vegger og tak ble malt. Velux takvinduer på alle soverom. Plass til seng (to soverom har plass til dobbelt seng om ønskelig), garderobeskap og/eller annet soveromsmøblement.

Egen loftstue på 18m² med laminat på gulv med underliggende vannbåren varme, malt strie på vegger og malt panel i himling. Plass til sofagruppe og TV-benk. Fra loftstue er det utgang til en deilig vestvendt altan på 10,6m² med utsikt mot nydelige solnedganger.

Bad i begge etasje vil bidra til en bedre flyt i en travel hverdag. Begge bad er store nok til både dusj, bading og annet stell. Badet i 2. etasje er på 4,3m². Keramiske fliser på gulv med underliggende vannbåren varme, keramiske fliser på vegger og malt panel i himling. Dette badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, toalett, dusjgarnityr og dusjhjørne.

Gang i 2. etasje måler 7,6m² med laminat på gulv, malt strie på vegger og panel i himling.

Boligen har balansert ventilasjon og seriekoplede røyvarslere.

Byggeår

2003

Tomteareal

1199m2

Parkering

Flere biloppstillingsplasser på egen eiendom.

Oppvarming

Elektrisk. Varmepumpe (luft til luft). Vannbåren gulvvarme. Peis.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 05.07.2024.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

22-08-2024

Kart
Signalshaugane 6, 5302 STRUSSHAMN

Se flere boliger i området

Meny