Fanavegen 87
5239 RÅDAL

Lagunetoppen boligsameie 1

Boligen ligger i byggets 1. etasje og inneholder: Entré/gang, 2 soverom, stue/kjøkken, bad og bod. En tilhørende ekstern bod på 5m². Parkering i lukket garasjeanlegg med heis til leilighetens etasje. (Nr 59).

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson har gleden av å presentere flotte Fanavegen 87. Leiligheten har enkel adkomst med beliggenhet i 1. etasje. Garasjeplass i lukket garasjeanlegg i underetasjen med heis opp til etasjen til leiligheten, dette gjør at man kommer seg tørskodd til og fra bilen. Av høydepunkter kan det her nevnes:
-Keramiske fliser og parkett på gulv
-Balansert ventilasjon
-Sigdal kjøkkeninnredning
-Vannbåren varme på bad, stue/kjøkken og i entré/gang.
-Felles varmtvann
-Montert spotskinne i tak og montert stikkontakter i garderobeskap
-Felles takterrasse
-Praktisk innendørs sykkelparkering, som gjør det enkelt å oppbevare syklene trygt og tilgjengelig.

Ellers innehar boligen følgende standard:
Man blir ønsket velkommen inn til boligen i en entré/gang på 5,7m². Parkett på gulv, malt platekledning/ betong på vegger og malt platekledning i himling. Plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Vannbåren varme i gulv. Via dør med glassfelt kommer man inn til stue med åpen løsning mot kjøkkendel.

Lys og trivelig stue på 24,4m² med åpen løsning mot kjøkkendel. Parkett på gulv med underliggende vannbåren varme og malt platekledning på vegger og malt betong i himling. Det ble i 2023 montert spilevegg på ene stueveggen og montert taklamper. Flere store vindusflater sikrer et godt og naturlig lysinnslipp til rommet og viser utsikten over nærområdet. Plass til sofagruppe og spisebord. Klassisk hvit kjøkkeninnredning fra kvalitetsleverandøren Sigdal. Innredningen har slette fronter noe som letter rengjøringen. Kjøkkenet inneholder: Laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator, komfyrvakt, waterguard og opplegg for oppvaskmaskin. Stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys er integrert. Fra stue/kjøkken er det utgang til den østvendte terrassen/ uteplass på 13,4m²

Boligen har to soverom med arealer på 11,2m² og 6,8m². Begge soverom har parkett på gulv, malt platekledning/betong på vegger og malt betong i himling. Det største soverommet brukes som hoved soverom/ foreldresoverom. Her er plass til dobbelt seng, garderobeskap og/eller annet soveromsmøblement. God plass til oppbevaring av tøy i garderobeskap med speilfronter. Det mindre soverommet har plass til seng, garderobeskap og/eller annet soveromsmøblement.

Bad på 4,8m² med keramiske fliser på gulv med vannbåren varme og keramiske fliser på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr og innfellbart dusjhjørne.

En innvendig bod på 2,8m² og en ekstern bod på 5m² gir gode oppbevaringsmuligheter. I 2023 ble døren snudd i den innvendige boden for å få mer plass.

Byggeår

2021

Tomteareal

3518m2

Parkering

Garasjeplass følger seksjonen ved salg jf. vedtekter garasjesameie § 3.

Det er ikke tillatt å parkere på andre steder enn på egen tilvist plass for beboere. Gjester skal bruke gjesteparkeringen i samme etasje som Rema 1000 eller tilvist plass for beboerne de besøker.

Oppvarming

VISTA avregner fjernvarmen kvartalsvis. Det kreves ikke Akontobeløp. Målt forbruk blir etterfakturert eierne ved oppgjør. Ved eierskifte avregnes målt forbruk i eiertid.

Vannbåren varme:
Vannbåren varme på bad,
stue/kjøkken og i entré/gang.

Felles varmtvann.
Boligen har balansert ventilasjon.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 10.06.2024.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

29-06-2024

Kart
Fanavegen 87, 5239 RÅDAL

Se flere boliger i området

Bergen-Fana
Kvitura 10
277 m2 - 4 soverom
kr 4 990 000
Meny