Stongafjellsvegen 224
5301 KLEPPESTØ

Boligen strekker seg over to plan og inneholder: 1. etasje: Entré/gang/TV-stue, 2 soverom, en innredet bod og bad. Fra entre/gang/TV-stue er det utgang til en sørvendt terrasse på 29,7m². 2. etasje: Stue/kjøkken, soverom og toalettrom. Fra stue/kjøkken er det utgang til en sørvendt altan på 5,73m² og en nord-sørvendt terrasse på 37,1m². Boligen har også en sørvendt terrasse på 22,7m² med utvendig tilkomst. Biloppstillingsplasser på egen eiendom og ellers parkering i garasje på 18,7m². Elbillader er montert.

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson har gleden av å presentere Stongafjellsvegen 224. Dette er et enderekkehus med nydelige utearealer på alltid så populære og barnevennlige Stongafjellet. Av høydepunkter kan det her nevnes:
-Keramiske fliser og parkett på gulv
-Flere uteplasser rundt boligen
-Peisovn med glassfront i stue
-Balansert ventilasjon
-Varmt vann via Nilan anlegg
-Alle vegger ble malt i tidsrommet 2018-2024
-Taket ble utbedret i 2022
-Stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys er integrert
-Biloppstillingsplass på egen eienndom, samt en biloppstillingsplass i garasje
-Flat og lettstelt tomt

Boligen innehar følgende standard:
Med inngang i 1. etasje kommer man inn i en entré/gang/TV-stue på hele 29,2m². Her er keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights og malt platekledning på vegger. God plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Her er det også plass til sofagruppe og TV-benk. Hvit trapp med lukkede trinn leder opp til 2. etasje. Fra entré/gang/TV-stue er det utgang til den sørvendte terrassen på 29,7m².

Boligens bad ligger i 1. etasje. Badet måler 11,4m², har keramiske fliser og rulle steine med underliggende varmekabler på gulv og keramiske fliser på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr, innfellbart dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin.

Boligen har 3 soverom, to av disse soverommene ligger i 1. etasje. Disse soverommene er på 11,8m² og 9,9m². Alle soverommene har parkett på gulv og  malt platekledning på vegger og i himling. Det største soverommet brukes som hovedsoverom/foreldresoverom, her er god plass dobbelt seng og ikke minst gode oppbevaringsmuligheter til tøy i skyvedørgarderobe. Soverom 2 har plass til seng og garderobeskap. Bod er innredet som soverom, dette rommet måler 5,7m². Her er det parkett på gulv og malt platekledning på vegger og i himling.

Det er varmekabler i hele 1. etasje, med unntak av bod (innredet som soverom).

En innvendig bod på 10,5m² og en utvendig frittstående bod på 8,6m² gir oppbevaringsmuligheter både innvendig og utvendig.
Den utvendige boden ligger innebygget på undersiden av den frittliggende terrassen med utvendig tilkomst. Denne terrassen er sørvendt og er på 22,7m².

I boligens 2. etasje kommer man opp til "hjertet" i huset. Her møtes en i en romslig stue med åpen løsning mot kjøkkendel. Stue/kjøkken er på 57,9m². Flere store vindusflater sikrer et godt og naturlig lysinnfall til rommet og viser utsikten over nærområdet med omkringliggende områder. Peisovn med glassfront varmer godt på kalde høst- og vinterkvelder. Parkett på gulv og malt platekledning på vegger/himling. God takhøyde gir en romslig atmosfære. God plass til sofagruppe og spisebord. Spisebordet er praktisk plassert nær kjøkkeninnredningen. Taket i stuen ble malt i 2022, ellers ble alle vegger malt i tidsrommet 2018-2024.
Fra stue/kjøkken er det utgang til en sørvendt altan på 5,73m² og en nord-sørvendt terrasse på 37,1m².

Pent kjøkken med klassisk hvit kjøkkeninnredning fra kvalitetsleverandøren Sigdal. Kjøkkeninnreningen har slette fronter, noe som letter rengjøringen. Her er godt med skap- og benkeplass til kjøkkenutstyr. Her er laminert benkeplate med underlimt stål vaskekum, ventilator, waterguard, komfyrvakt og opplegg for oppvaskmaskin. Stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys er integrert. Varmtvann via Nilan anlegg.

Toalettrom beliggende i 2. etasje er på 2,8m² med keramiske fliser på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Rommet inneholder Servant med møblement/speil og toalett.

Boligens siste soverom ligger i 2. etasje. Dette soverommet er på 8,7m² og har parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Plass til seng, garderobeskap og/eller annet soveromsmøblement.

Byggeår

2014

Tomteareal

427m2

Parkering

Parkering i garasje og biloppstillingsplasser på egen eiendom. Elbillader er montert.

Oppvarming

El. oppvarming:
- Opplyst varmekabler i hele første etasje
 med unntak av det minste soverommet.

Peisovn med glassfront i stue.

Varmtvann:
Varmtvann via Nilan anlegg.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 01.06.2024.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

19-06-2024

Kart
Stongafjellsvegen 224, 5301 KLEPPESTØ

Se flere boliger i området

Askøy
Vikane 2
152 m2 - 4 soverom
kr 4 790 000
Meny