Steinråsa 19D
5306 ERDAL

Lys og flott 3-roms leilighet fra 2006. Leiligheten inneholder følgende: Entré/gang, 2 soverom, stue/kjøkken, bad og vaskerom. Nord-østvendt terrasse på 57,3 m² medutgang fra entré/gang og stue/kjøkken. Tilhørende utvendig bod på 2,7 m².

Standard

Kaland & Partners Vestkanten ved Trude Gunnlaugsson har gleden av å presentere Steinråsa 19D, en lys og flott 3-roms leilighet med sentral og attraktiv beliggenhet på Erdal. Meget barnevennlige omgivelser med kort vei til dagligvarebutikk, kollektivtilbud, barnehage, skole og fotballbane. Nærmeste barnehage befinner seg bare 400 meter fra boligen. Ellers har man både Kleppestø senter og AMFI Askøy som begge byr på et bredt utvalg av butikker, flere spisesteder, apotek, frisør, mm. bare en kort kjøretur unna.

Rom for rom byr boligen på følgende kvaliteter:

Entré/gang (9,4 m²)
En lys og åpen entrè/gang ønsker deg velkommen inn. Her er det keramiske fliser med varmekabler på gulvet, og et praktisk oppbevaringssystem sørger for at det er godt med plass til å sette fra seg sko, samt henge fra seg yttertøy. Ny ytterdør fra 2022.

Soverom
Boligen har 2 soverom på henholdsvis 11,1 m² og (8,2 m². Begge soverommene har godt med plass til seng av ønsket størrelse, nattbord og øvrige møbleringsløsninger. Det største soverommet har medfølgende garderobeskap av god størrelse.

Stue/kjøkken (38,4 m²)
Leiligheten har åpen stue- og kjøkkenløsning med en naturlig inndeling av de forskjellige sonene. Her er det godt med plass til både sofakrok og gjestfritt langbord. Oppholdsrommet har store vindusflater som sørger for rikelig med naturlig lysinnslipp, og man har utgang til nord-østvendt terrasse på 57,3 m² med gode solforhold. Nytt laminat gulv fra 2021, her er det også varmekabler. Nytt, flott kjøkken fra 2022 som byr på rikelig med skap- og benkeplass. Kjøkkenet er utstyrt med integrert stekeovn og platetopp, og kjøkkeninnredningen har slette fronter. Videre inneholder kjøkkenet laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for vaskemaskin.

Bad (6,4 m²)
Romslig, fliset bad med varmekabler i gulvet. Baderomsinnredningen ble byttet i 2015 og dusjdørene er ny fra 2022. Badet inneholder servant med møblement/speil, belysning, toalett, dusjgarnityr og innfellbart dusjhjørne.

Vaskerom (5,1 m²)
Leiligheten har et eget praktisk vaskerom med keramiske fliser på gulvet og malt strie på veggene.

Byggeår

2006

Tomteareal

970m2

Parkering

En fast parkeringsplass rett utenfor boligen.
Sameiet har også 2 stk parkeringsplasser til gjester.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med interne veier og grøntarealer.

Oppvarming

Nord peisinnsats med glassfront i stue.

El. oppvarming:
- Varmekabler i entré/gang.
- Varmekabler på bad
- Varmekabler i stue/kjøkken.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

12-06-2024

Kart
Steinråsa 19D, 5306 ERDAL

Se flere boliger i området

Askøy
Vikane 2
152 m2 - 4 soverom
kr 4 790 000
Meny