Straumberget 10D
5302 STRUSSHAMN

Boligen går over to plan og inneholder følgende: 1. etasje: Entré/gang, bad, vaskerom, tre soverom og bod. 2. etasje: Stue, kjøkken, bad og soverom. Det medfølger også en utestue med bod.

Standard

Kaland & Partners ved Charlotte Andersen har gleden av å presentere Straumberget 10D!

Dette er en strøken og lekker del av en tomannsbolig fra 2017. Boligen har en gjennomgående moderne standard og en familievennlig planløsning. Det er flere vestvendte uteplasser med gode solforhold og flott utsikt, samt en utestue.

1. etasje

Entré/gang |
Velkommen inn! Det første du møter er en stor og romslig gang som måles til 17 kvm. Her er det fliselagt på gulv og godt med oppbevaringsplass til yttertøy og sko i en praktisk skyvedørsgraderobe.

Bad |
Badet i denne etasjen måles til 7,2 kvm. og er helfliset med innfelte spotlights i himling. Badet er innredet med vegghengt toalett, badekar og servant med møblement, speil og belysning. Det er også varmekabler i gulv.

Vaskerom |
Boligen har et praktisk vaskerom som måles til 5,5 kvm. Her er det fliselagt på gulv og baderomsplater på vegg. Det er innredet med utslagsvask, innredning og skap for oppbevaring, og opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Her er det også en utgang til terrassen.

Soverom |
Boligens tre soverom ligger til i denne etasjen og måles til 8,9 kvm., 13,3 kvm. og 16,1 kvm. Alle soverommene er av god størrelse med plass til seng, nattbord og garderobeløsninger.

2. etasje

Stue |
Den romslige stuen måles til hele 42,5 kvm. og har store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. Grunnet rommets størrelse og planløsning er det mulig å møblere i forskjellige soner, slik at en har god plass til den favoriserte sofakroken og et spisebord av god størrelse. Her er det også en peis som varmer godt på kaldere dager.

Kjøkken |
Det lekre kjøkkenet måles til 15,4 kvm. og har spotlights i taket. Innredningen består av slette fronter og benkeplate av laminat. Her er det rikelig med oppbevaringsplass i skuffer og skap, arbeidsplass på benken og en sosial setting ved kjøkkenøyen. Av integrerte hvitevarer er kjøkkenet utstyrt med følgende: platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kjøleskap/frys.

Bad |
Badet i denne etasjen måles til 2,8 kvm. og har granitt fliser på gulv, mosaikk og keramiske fliser på vegger. Det er innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne med garnityr og servant med møblement, speil og belysning. Her er det også varmekabler i gulv.

Soverom |
I denne etasjen er det også et soverom som måles til 8,8 kvm. Her er det plass til seng, nattbord og garderobeløsning for oppbevaring.

Uteplasser |
Boligen har flere uteplasser - en terrasse i 1. etasje og en altan i 2. etasje. Terrassen måles til 17,1 kvm. og har god plass til å møblere i flere soner. Her kan man få seg en lun og deilig krok like ved gressplenen. Altanen måles til 7,8 kvm. og har god plass til å møblere med hagemøbler. Begge uteplassene er vestvendte og har dermed gode solforhold, samt at det fra altanen er en fantastisk sjøutsikt hvor man kan se store skip og båter seile forbi.

Boligen har også en utestue som måles til 12 kvm. Utestuen har god plass til å møblere med en koselig sittegruppe, og er stilig innredet med vegg og bar av spiler. Her kan man ha mange fine kvelder, og kanskje arrangere sommerfesten?

Alt i alt en svært flott bolig!

Byggeår

2017

Tomteareal

1664m2

Parkering

Det er godt med parkeringsplass til flere biler like utenfor boligen.

Arealbeskrivelse

1. etasje: Entré/gang, bad, vaskerom og tre soverom.
2. etasje: Stue, kjøkken, bad og soverom.

Oppvarming

- Varmekabler i gang, vaskerom, sov/kjellerstue og bad i 1. etasje og bad i 2. etasje.
- Varmepumpe i stue.
- Contura peisovn med glassfront i stue.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 29.05.2024.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

21-06-2024

Kart
Straumberget 10D, 5302 STRUSSHAMN

Se flere boliger i området

Askøy
Vikane 2
152 m2 - 4 soverom
kr 4 790 000
Meny