Friluftsvegen 4B
5310 HAUGLANDSHELLA

Friluftsvegen 4

2. etasje: Entré, stue/kjøkken, bad, vaskerom og to soverom. Leiligheten har også en balkong mot øst, en terrasse mot vest og ekstern bod for oppbevaring.

Standard

Kaland & Partners ved Charlotte Andersen har gleden av å presentere Friluftsvegen 4B!

Dette er en strøken 3-roms leilighet fra 2018 med flotte uteområder. Boligen går over ett plan og har en gjennomgående moderne standard. Med østvendt balkong og vestvendt terrasse har man svært gode solforhold hele dagen!

2. etasje

Entré |
Velkommen inn! Det første du møter er en entré som måles til 10,4 kvm. Her er det gode oppbevaringsmuligheter til yttertøy og sko.

Stue |
Den romslige stuen måles til 35,5 kvm. og er en del av en åpen stue- og kjøkkenløsning. Her er det store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. Grunnet rommets planløsning og størrelse er det god plass til å møblere i forskjellige soner, så en har god plass til den favoriserte sofakroken og et spisebord av god størrelse. Her er det også peis og varmepumpe som varmer godt på kaldere dager. 

Kjøkken |
Kjøkkenet er et moderne JKE kjøkken og har en innredning av hvite, slette fronter og benkeplate av laminat med underlimt vask. Det er også godt med oppbevaringsplass i skuffer og skap, samt arbeidsplass på benkeplaten. Kjøkkenet er utstyrt med følgende hvitevarer: Stekeovn, platetopp, ventilator, oppvaskmaskin og kjøleskap med frys.

Bad |
Det lyse og lekre badet måles til 8 kvm. og er helfliset med varmekabler i gulv og innfelte downlights i himling. Badet er innredet med vegghengt toalett, dusj med glassvegger og møblement med servant, speil og belysning. Her er det også opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

Soverom |
Leiligheten har to romslige soverom som begge måles til 10,5 kvm og 14,4 kvm. Begge rommene er av god størrelse med plass til dobbeltseng og nattbord på hver side. Det er også god plass til garderobeskap for ekstra oppbevaring. Fra det ene soverommet er det adkomst til et romslig loft med delvis platet gulv for ekstra oppbevaring.

Terrasse og balkong |
Boligen har en romslig terrasse ved inngangspartiet som måles til 44,5 kvm. Denne uteplassen har også en flott hageflekk og god plass til å møblere i forskjellige soner. Da terrassen er vestvendt er det svært gode solforhold, så her kan man nyte ettermiddag- og kveldsolen.

Fra stue- og kjøkken er det også utgang til en østvendt balkong som måles til 13,6 kvm. Her er det også plass til å møblere i forskjellige soner og mulighet for å nyte dagens første kaffekopp med morgensolen.

Byggeår

2018

Tomteareal

1129m2

Parkering

Leiligheten har parkeringsmuligheter til 2 stk. biler like utenfor inngangspartiet. Her er det også installert el-bil lader for lading.

Arealbeskrivelse

2. etasje: Entré, stue/kjøkken, bad og to soverom.

Oppvarming

- Varmekabler i entré og på bad.
- Varmepumpe i stue.
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
- Peisovn i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Sæle, 14.06.2024.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

04-07-2024

Kart
Friluftsvegen 4B, 5310 HAUGLANDSHELLA

Se flere boliger i området

Meny