Fureneset 41A
5310 HAUGLANDSHELLA

Boligen går over to plan og inneholder følgende: 1. etasje: Entré, bad, vaskerom og to soverom. 2. etasje: Stue/kjøkken. Det er også et loft, en utvendig sportsbod og carport for parkering.

Standard

Kaland & Partners ved Charlotte Andersen har gleden av å presentere Fureneset 41A!

Dette er en flott 3-roms leilighet fra 2011 over to plan med en stor og solrik balkong! Leiligheten har gode kvaliteter som god planløsning, peis, vaskerom tilknyttet badet og godt med oppbevaringsplass på loft, under trapp og i utvendig sportsbod. For parkering har leiligheten en egen carport like utenfor inngangsdøren.

1. etasje

Entré |
Velkommen inn! Det første du møter er en entré som måles til 4,2 kvm. og har gode oppbevaringsløsninger for yttertøy og sko.

Bad |
Leilighetens bad er i denne etasjen og måles til 4,9 kvm. Badet er helfliset med takplater og innfelte downlights i himling. Badet er innredet med toalett, dusj med glassvegg og baderomsinnredning med servant, speil og belysning. Det er også varmekabler i gulv.

Vaskerom |
Det praktiske vaskerommet ligger i tilknytning til badet, og måles til 5 kvm. Her er det fliselagt på gulv og våtromsplater på vegg. Det er innredet med opplegg for vaskemaskin, plass til tørketrommel og innredning med oppbevaringsplass. Her er også varmtvannstanken, fordelerskapet og sikringsskapet plassert, samt en luke til området under trappen for ekstra oppbevaring.

Soverom |
Leilighetens to soverom er i denne etasjen og måles til 7 kvm. og 10,7 kvm. Begge soverommene har god plass til seng, nattbord og garderobeskap for oppbevaring.

2. etasje

Stue |
Når vi ankommer 2. etasje kommer vi rett inn i den delvis åpne stue- og kjøkkenløsningen. Rommet måles til 39,3 kvm. og har store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. Planløsningen legger til rette for møblering av den favoriserte sofakroken og et spisebord. Her er det også peis og varmepumpe for god oppvarming på kaldere dager.

Kjøkken |
Kjøkkenet har en innredning av profilerte fronter og benkeplate av laminat med underlimt vask av stål. Her er det godt med oppbevaringsplass i skuffer og skap. Kjøkkenet er utstyrt med følgende integrerte hvitevarer: Stekeovn, platetopp, micro, ventilator, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel.

Balkong |
Fra den åpne stue- og kjøkkenløsningen er det utgang til balkongen. Balkongen ble utvidet i 2020 og måles til 24 kvm., så her er det god plass til å møblere med en stor sittegruppe og grillen for kokkelering av sommermåltidet. Fra balkongen er det en flott utsikt over nabolaget, samt gode solforhold fra tidlig på morgen til tidlig kveld. Her kan fine dager nytes!

Byggeår

2011

Tomteareal

1039m2

Parkering

Leiligheten har en egen carport like utenfor inngangspartiet for parkering.

Sameiet har en felles parkeringsplass til bil nummer to og gjester.

Arealbeskrivelse

1. etasje: Entré, bad, vaskerom og to soverom. 2. etasje: Stue/kjøkken.

Oppvarming

- Varmekabler på bad, vaskerom og i entré.
- Peisovn.
- Luft til luft varmepumpe.
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Sæle, datert 24.04.2024.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

22-05-2024

Kart
Fureneset 41A, 5310 HAUGLANDSHELLA

Se flere boliger i området

Askøy
Vikane 2
152 m2 - 4 soverom
kr 4 790 000
Meny