Plassahaugen 16
5306 ERDAL

U. etg: Gang, kjellerstue, bad, to soverom, tre boder og kryperom. 1. etg: Entré/gang, stue, kjøkken, toalettrom, vaskerom og soverom. 2. etg: Gang, bad, to soverom og bod. Boligen har også flere uteplasser og en garasje.

Standard

Kaland & Partners ved Charlotte Andersen har gleden av å presentere Plassahaugen 16!

Dette er en stor og innholdsrik enebolig som går over tre plan.

1. etasje

Entré/gang |
Velkommen inn! Det første du møter er en entré og gang som måles til 6,3 kvm. Her er det gode oppbevaringsløsninger til yttertøy og sko. I gangen er det også adkomst til et toalettrom og vaskerom - svært praktisk plassert.

Stue |
Stuen måles til 60,7 kvm. og har store vindusflater som slipper inn godt med lysinnslipp, og ikke minst den fantastiske utsikten! Stuens størrelse og planløsning gjør det mulig å møblere i forskjellige soner, så en har god plass til sofakroken og spisestuen.

Kjøkken |
Kjøkkenet måles til 15,4 kvm. og har en innredning av profilerte fronter og benkeplate av laminat. Her er det godt med oppbevaringsplass i skuffer og skap, samt arbeidsplass på benkeplaten. Det er også opplegg for komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. På kjøkkenet er det også mulig å møblere med en spisegruppe.

Vaskerom |
Vaskerommet har to adkomstmuligheter - en fra gangen og en fra kjøkkenet. Rommet måles til 6 kvm. og har belegg på gulv. Her er det innredet med utslagsvask, opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

Toalettrom |
I denne etasjen er det også et toalettrom - noe som er svært praktisk for daglig bruk og gjester. Rommet måles til 2,5 kvm. og har kork laminat på gulv. Det er innredet med toalett og servant.

Soverom |
Soverommet i denne etasjen måles til 7,4 kvm. Her er det god plass til en seng av god størrelse, nattbord og garderobeløsning.

2. etasje

Bad |
I den øverste etasjen er det et romslig bad av nyere tid. Det måles til 6,3 kvm. og er helfliset med innfelte spotlights i himling. Det er innredet med vegghengt toalett, dusjkabinett og servant med møblement, speil og belysning. Det er også varmekabler i gulv.

Soverom |
I denne etasjen er to av soverommene plassert, blant annet det romslige hovedsoverommet som måles til 21,6 kvm. Her er det god plass til en stor seng, nattbord på begge sider og godt med garderobeskap. Fra hovedsoverommet er det utgang til en sør-vestvendt altan på 5,2 kvm. Det andre soverommet måles til 7,3 kvm. og har også god plass til seng, nattbord og garderobe.

Underetasje

Kjellerstue |
I underetasjen finner vi en stor kjellerstue på 20,5 kvm. - et perfekt rom for barna! Her er det god plass til å møblere med en sofagruppe eller annet etter behov.

Bad |
I denne etasjen finner vi også et bad som måles til 3 kvm. Her er det betong på gulv og tapet på vegger. Det er innredet med toalett, servant med møblement, speil og belysning, og et dusjkabinett.

Soverom |
De to siste soverommene er plassert i denne etasjen og måles til 7,7 kvm, og 9,3 kvm. Her er det også god plass til seng, nattbord og garderobeskap.

Uteplasser

Boligen har flere uteplasser og soner hvor fine dager kan nytes. I tillegg til altanen fra soverommet er det to altaner til med utgang fra stue. De to altanene med utgang fra stuen har en fantastisk sjøutsikt! Det er også en flott sone på andre siden av huset hvor fine dager kan nytes. Til felles for alle uteplassene er det svært gode solforhold på eiendommen fra morgen til kveld!

Byggeår

1983

Tomteareal

1350m2

Parkering

For parkering har eiendommen en garasje med plass til en bil og el-bil lader, samt parkering ellers på tomten.

Arealbeskrivelse

U. etg: Gang, kjellerstue, bad og to soverom. 1. etg: Entré/gang, stue, kjøkken, toalett, vaskerom og soverom. 2. etg: Gang, bad og to soverom.

Oppvarming

- Varmekabler i kjeller, deler av stue og bad.
- Varmepumpe i stue.
- Peisinnsats i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 21.05.2024.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

30-08-2024

Kart
Plassahaugen 16, 5306 ERDAL

Se flere boliger i området

Meny