Saksarhaugen 64, 5253 SANDSLI

BUD MOTTATT Flott 4roms m/enkel adkomst! Garasje.Vestvendt og solrikt uten innsyn!Rett ved buss og kort vei til butikk!

SOLGT

Saksarhaugen 64
5253 SANDSLI

Aurdalen Terrasse Borettslaget

Andelsbrevnummer

57

Leiligheten ligger i byggets 2. etasje (Inngangsdør på bakkeplan) og inneholder: Entré, gang, 3 soverom, bad, teknisk rom, og stue/kjøkken med utgang til vestvendt terrasse på 23,1m². En ekstern bod på 4,2m² til oppbevaring. Parkering i lukket garasjeanlegg.

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson har gleden av å presentere Saksarhaugen 64. Leiligheten har 3 soverom og holder en gjennomgående høy standard. Både borettslaget og leiligheten har blitt betydelig rehabilitert/oppgradert de senere år. Borettslaget har blant annet fått heis, oppgradert trappehus, ny fasade/etterisolert, nye vinduer og ytterdør og nytt ventilasjonssystem med varmegjenvinning. Av høydepunkter kan det her nevnes:
- Enkel adkomst
-Vestvendt terrasse på 23,1m² med aluminiumsprofiler og glassfelt
-Felles varmtvann via NILAN system
-Vannbåren varme til radiator via NILAN system
- Balansert ventilasjon via NILAN system
-Varmekabler på bad, kjøkken entré og gang
-Keramiske fliser og parkett på gulv
-Tilhørende bod i underetasjen på 4,2m² gir gode oppbevaringsmuligheter
-Parkering i lukket garasjeanlegg med heis opp til leilighetens etasje

Ellers innehar boligen følgende standard:
Via garasjeanlegg i underetasjen går det heis opp til leilighetens etasje, dermed kommer man seg tørrskodd til og fra bilen. Som er spesielt behagelig vinterstid. Man blir ønsket velkommen inn i en entré på 2,7m². Keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler, malt platekledning på vegger og malt betong i himling. Her er plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko.

Fra entré kommer man videre inn i en gang. Gangen er på 8,1m², her er også keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler og malt platekledning på vegger og malt betong i himling. Fra gang kommer man videre inn til stuen gjennom dør med glassfelt.

Stue med åpen løsning mot kjøkken. Stue/ kjøkken har et areal på 37m². Flere store vindusflater sikrer et godt og naturlig lysinnfall til rommet. Plass til sofagruppe og spisebord. Spisebordet er praktisk plassert ved kjøkkeninnredningen. Selv om det er åpen stue/kjøkken løsning sitter man skjermet fra innsyn til kjøkkenet i sofagruppen om det ikke er strøkent der til enhver tid. Parkett på gulv, malt platekledning/ betong på vegger og malt betong i himling. Sentralvarme (vannbåren) via Nilan system gjør at strømregningen holdes lavere. Radiator er plassert i stue. Brytere for lys i noen rom og varmetermostater for varmekabler er oppgradert til smarthus, så med en hub kan disse enkelt programmeres til smarthus for å optimalisere strømforbruk. Fra stue/kjøkken er det utgang til den vestvendte terrassen som er på hele 23,1m². Spennende løsning med skjult dør fra stue/kjøkken til soverom 3.

Kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Kjøkkenet inneholder: Keramiske fliser over finert benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Platetopp med induksjon og stekeovn fra kvalitetsleverandøren SMEG som kombinerer eksepsjonell design og teknologi. Egen "frokostbar"/kjøkkenøy ved kjøkkeninnredning med sitteplass. Keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler og malt platekledning/betong på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights.

Lekkert bad på 5,6m² med eksklusive keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler og keramiske- og mosaikk fliser på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Her er servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin.

Boligen har 3 soverom med arealer på 16,2m², 6,6m² og 7m². Soverom 1/hoved soverommet har parkett og keramiske fliser på gulv, malt platekledning/betong på vegger og malt platekledning i himling. Her er plass til dobbeltseng, garderobeskap og/eller annet soveromsmøblement. Godt med garderobeplass til tøy i garderobeinnredning. Soverom 2 og 3 har begge parkett på gulv, malt platekledning/betong på vegger og malt betong i himling. Plass til seng, garderobeskap og/eller annet soveromsmøblement.

Teknisk rom: 3,2 m².

En tilhørende ekstern bod på 4,2 m² gir gode oppbevaringsmuligheter.

Byggeår

1987

Tomteareal

17238m2

Parkering

1 garasjeplass pr. leil. utenom leil nr 02,03,04. Elbillader er satt opp allerede, den følger med salget.
Uteplass for funksjonshemmede leil 11,12,16 og 49. Parkeringsplassene er tilknyttet andelen, men styret kan omdisponere disse. Borettslaget har 28 parkeringsplasser ute. 8 av disse er reservert beboerne og 20 er gjesteparkering og 2 HC.

Oppvarming

El. oppvarming:
- Opplyst varmekabler på bad,
 kjøkken entré og gang.

Vannbåren varme til radiator
via NILAN system.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 11.04.2024.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

30-04-2024

Meny