Kollevågvegen 227
5310 HAUGLANDSHELLA

Sameiet Tveit 17-181

U. etasje: Entré, gang, bad, vaskerom, to soverom og bod. 1. etasje: Stue, kjøkken og soverom.

Standard

Kaland & Partners ved Charlotte Andersen har gleden av å presentere Kollevågvegen 227!

Dette er en lekker del av en tomannsbolig med en stor terrasse og herlig altan hvor fine dager kan nytes med gode solforhold. Boligen har en gjennomgående moderne standard med blant annet et bad fra 2018, og har gode kvaliteter som smartbelysning hvor man kan styre spottene i huset, samt at varmepumpen kan styres via Wifi.

U. etasje

Entré og gang |
Velkommen inn! Det første du møter er en entré som måles til 2,7 kvm. og fører oss videre til gangen på 12,6 kvm. Både i entréen og i gangen er det oppbevaringsmuligheter for yttertøy og sko, blant annet i en praktisk skyvedørsgarderobe i gangen.

Bad |
Det lekre badet måles til 7 kvm. Badet er nytt i 2018 og er helfliset med varmekabler i gulv og innfelte spotlights i himling. Det er innredet med vegghengt toalett, dusjgarnityr og dusjhjørne, og møblement med servant, speil og belysning.

Vaskerom |
Boligen har også et praktisk vaskerom som måles til 5,3 kvm. og er fliselagt på gulv og har baderomsplater på vegg. Vaskerommet er innredet med utslagsvask, opplegg for vaskemaskin og har plass til tørketrommel. Dette er også et perfekt rom for godt med oppbevaringsplass.

Soverom |
To av tre soverom ligger til i denne etasjen og det som benyttes som hovedsoverom måles til 11 kvm. Her er det god plass til en stor seng med nattbord på hver side og oppbevaringsløsninger. Det andre soverommet måles til 6,9 kvm. og brukes i dag som et walk-in closet, men her er det også god plass til seng og oppbevaringsløsninger.

1. etasje

Stue |
Vi beveger oss opp i den øverste etasjen og kommer inn i stuen som måles til 36,6 kvm. Her er det en god takhøyde og flere vinduer som skaper en god romfølelse. Grunnet stuens utforming og størrelse kan man møblere i forskjellige soner, så en har god plass til den favoriserte sofakroken og et spisebord av god størrelse. Her er det også en varmepumpe som varmer godt på kaldere dager, og kjøler på varmere dager.

Kjøkken |
Kjøkkenet måles til 11 kvm. og har en innredning som er levert av Marbodal. Innredningen består av profilerte fronter og benkeplate av laminat. Her er det godt med oppbevaringsplass i skuffer og skap, samt arbeidsplass på benkeplaten. Av hvitevarer er stekeovnen og platetoppen med induksjon integrert. Ellers er kjøkkenet utstyrt med oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel.

Soverom |
Det siste soverommet ligger i denne etasjen og måles til 7,1 kvm. Her er det også god plass til å møblere med seng, nattbord og oppbevaringsløsninger. Kanskje et godt kontor dersom man ikke har behov for det tredje soverommet!

Terrasse og altan |
Fra stuen er det utgang til en sør-vestvendt terrasse som måles til 47,3 km. Her er det god plass til å møblere i forskjellige soner, så her kan man nyte finer dager! Da terrassen er sør-vestvendt har man gode solforhold fra tidlig på dagen til tidlig kveld.

Fra stuen er det også utgang til en altan som måles til 11,3 kvm. Her er det også plass til å møblere med en koselig sitteplass. Da altanen er østvendt kan man nyte soloppgangen med morgenkaffen!

Byggeår

2009

Tomteareal

2996m2

Parkering

For parkering er det felles parkeringsplass i sameiet. Selgerne har også pleid å stå parkert utenfor huset hvor det er montert opp en el-bil lader.

Arealbeskrivelse

1. etasje: Entré, gang, bad, vaskerom og to soverom.
2. etasje: Stue, kjøkken og soverom.

Oppvarming

- Varmepumpe i stue.
- Varmekabler i gang, vaskerom og bad.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 10.06.2024.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

26-06-2024

Kart
Kollevågvegen 227, 5310 HAUGLANDSHELLA

Se flere boliger i området

Askøy
Vikane 2
152 m2 - 4 soverom
kr 4 790 000
Meny