Grønebakkane 94
5363 Ågotnes

Sjeldent romslig enebolig som strekker seg over 2 plan og inneholder: 1. etasje: Entré/hall, garderobe, vaskerom, kontor, bad, soverom, stue, kjøkken og teknisk rom. Utgang til hage fra stue, kjøkken/spisestue og vaskerom. 2. etasje: Trapp/tv-stue, 4 stk soverom, bad. Utgang til altan på 15 m² fra tv-stue og til altan på 8 m² fra soverom. Garasje over 2 plan med el-bil lader, bygget i 2016. Her er loftrom på 30m² og bod på 13m² gir god plass til oppbevaring Enkel utvendig sportsbod på 9 m²

Standard

Nydelig beliggende og sjelden romslig enebolig i attraktive Polleide boligfelt!

Her har man en svært barnevennlig gate hvor barna kan leke trygt uten mye trafikk. Svært pent opparbeidede utearealer med store terrasseområder med direkte utgang fra kjøkken og stue. Her har man også en stor grønn plen som er perfekt for barnefamilier. Oppbygget terrasse med nedfelt Jacuzzi. Her har man utsikt til både Fløyen og Ulriken med omkringliggende områder.

Av kvaliteter og løsninger kan følgende nevnes:
Garasje (enkel) på ca. 67m² (inkl. loft) med innredet loftstue (godkjent som lager) - perfekt for ungdommene i huset
Stor flott terrasse i front av boligen med sol fra tidlig morgen til kveld midtsommers
Stor og åpen hall som er det første som møter deg når man kommer inn i boligen
Svært god garderobeløsning i åpent garderoberom i tilstøtende hall
Vannbåren varme fra borehull  i hele 1. etg og bad/ loftstue 2 etg gir gunstig strømforbruk
Stor og åpen stue med flere soner
Råflott peisovn, ny i 2018
Totalt 5 soverom i boligen av svært god størrelse + kontor på 10,1 m2 som brukes som walk-in-garderobe.
Stort vaskerom med egen inngang fra utsiden
Pent kjøkken, oppgradert i 2022
Romslig loftrom gir gode oppbevaringsmuligheter
2 flotte bad hvorav ett nyoppusset i 2017
Meget barnevennlig område med gangavstand til Kårtveitpollen barnehage, Landro og Ågotnes skole, flotte turområder ut mot Vardane og sjøen.
Direkte tilgang til turområder uten å krysse vei eller gå gjennom boligfeltet

Ellers innehar boligen følgende standard:

1.etasje - bruksareal 244 m2:
Enebolig over 2 plan, bygget i 2006.

Det første man møter er en svært romslig entre/hall på hele 30,80 m2. Veldig luftig og fint førsteinntrykk! I all og ellers i hele 1.etasje og bad 2.etasje har man oppvarming i gulv via vannboren varme som kommer fra borehull.

Fra hallen har man en åpen løsning mot garderoberom med svært praktisk og organisert hyllesystem. Garderoberommet er på 6,6 m2.

Fra hall har man også tilkomst til meget romslig vaskerom som også har direkte adkomst fra utsiden. Vaskerommet er på hele 19,7 m2 har malt platekledning på vegger. Malt innvendig tak. Keramiske fliser på gulv med vannbåren gulvvarme. Innredet med røropplegg/sluk for vaskemaskin. Svært god skapplass som medfølger salget.

Videre har man et teknisk rom på 7,8 m2 hvor man har varmtvannstank + varmesentral for den vannbårne varmen plassert.

Her har man også ett kontor på 10,1 m2 som pt brukes som walk-in-garderobe. Rommet har vindu.

Fra hallen har man adkomst via doble glassdører til den enorme stuen. Stuen er på hele 76,6 m2 og her har man svært god plass til flere soner med ulike sittegrupper. Svært mye vinduer gir godt lysinnslipp og ikke minst flott utsikt til den grønne hagen. Her har man en deilig vedovn med glassfront (fra 2018) som er som ett smykke i den flotte stuen. Her har man bambus parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Spotlights (halogen) i alle rom (minus omkledningsrom, teknisk rom og vaskerom).

Vi går videre inn til kjøkkenet som er på hele 42,5 m2 som oppleves som hjerte i huset. Her har man virkelig plass til å samle hele familien til alle døgnets måltider og ikke minst samle storfamilien på middag. Kjøkkenet er oppgradert i 2022 og har Epoq innredning med hvite høyglans fronter, laminat benkeplate med kompositt vask. Integrerte hvitevarer: Stekeovn (2 stk), platetopp med induksjon, ventilator og oppvaskmaskin. Bambus parkett på gulv. Malt platekledning på vegger/tak. Spotlights (halogen) i tak.

Fra kjøkken har man utgang til terrasse, både under tak og åpent i det fri. Her kan man virkelig nyte fine sommerdager! Meget praktisk med kort vei inn når man har tatt storhandelen. Meget praktisk at man også enkelt kan følge med barna når de er ute og leker både innenfra og på terrassen.

Vi går inn igjen og beveger oss inn det sjeldent romslige badet på hele 20,4 m2. Her har man Keramiske fliser på vegger. Malt innvendig tak med spotlights (halogen). Keramiske fliser på gulv med vannbåren gulvvarme Innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne, boblekar, 2 stk servant med møblement, speil og belysning.

Vegg i vegg med badet har man ett sjeldent stort soverom på hele 22,7 m2 som pt benyttes som treningsrom.

2.etasje - bruksareal på 141 m2:
Vi går videre opp til 2.etasje og bindeleddet mellom 1. og 2.etasje er en flott trapp i eikeutførelse sammen med glassrekkverk.

Det første man møter er en tv-stue på hele 41,1 m2. Her har man også videre utgang til sørvendt altan med meget gode solforhold. Her har man også utsikt over hagen og nærområdet.
Altanen er på hele 15 m2. Rommene i denne etasjen har eik parkett på gulv, malt platekledning på vegg og i himling. Spotlights (halogen) i tv-stue.

Videre har man 4 soverom i denne etasjen hvorav alle er spesielt store, hhv på 19,7m2, 19,7 m2, 25,4m2 og 18,7m2. Fra ett av disse har man utgang til en nordøstvendt altan på 8 m2.

Også i denne etasjen har man et svært romslig bad på hele 16,4 m2, fra 2017, utstyrt med 2 vasker m.m. Her har man keramiske fliser på vegger, malt innvendig tak med spotlights (halogen), keramiske fliser på gulv med vannbåren gulvvarme. Innredet med vegghengt toalett, dusj med glass nisje, 2 stk servanter med møblement, speil og belysning. Røropplegg/sluk for evt. badekar.

Garasje med bod og loft fra 2016
Garasje (29 m2) med bod (13 m2) og loft (30 m2). Loftet er opprinnelig godkjent som lager og det er ikke søkt om bruksendring til oppholdsrom.
Aluminium garasjeport med elektrisk/fjernstyrt åpner.
Innlagt strøm/belysning.
El-bil lader.

Enkel utvendig sportsbod på 9m²

Velkommen på visning! Husk å melde deg på! BØR SEES!

Byggeår

2006

Tomteareal

1145m2

Parkering

Parkering i garasje og på tomten.

Arealbeskrivelse

1. etasje: Entrè/ hall, garderobe, vaskerom, kontor, bad, soverom, stue og kjøkken. 2. etasje: Trapp/TV-stue, 4 soverom og bad

Oppvarming

Boligen har varmepumpe type "IVT" vann/vann via borehull i teknisk rom (for gulvvarme).
Vannbåren gulvvarme i hele 1 etasje, samt 2 etasje med unntak av soverommene.

Vedovn med glassfront (fra 2018) plassert i stue.

Balansert ventilasjon.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Knut Farestveit, datert 25.05.2023

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

25-06-2024

Kart
Grønebakkane 94, 5363 Ågotnes

Se flere boliger i området

Øygarden - Fjell
Trettevika 2
87 m2 - 3 soverom
kr 2 650 000
Meny