Bleikaneset 11B
5357 Fjell

Del av tomannsbolig som går over to plan og inneholder: Underetasje: Entrè/ gang, 3 soverom, 2 bad og vaskerom. 1.etasje: Stue/ kjøkken og soverom. Utvendig bod på 5,6m² til oppbevaring Parkering i carport, ellers biloppstillingsplass foran boligen.

Standard

Kaland & Partners ved Morten Lie har gleden av å presentere Bleikaneset 11 B, som er en del av en tomannsbolig beliggende på Langøyna med sjøutsikt. Området er bebygget med tilsvarende bebyggelse, eneboliger og rekkehus. Fra stue er det utgang til en herlig terrasse rundt boligen på 40m². Av høydepunkter på denne gobiten kan det nevnes:

-Ferdigstilt i 2021
-Parkering i carport og biloppstillingsplass foran boligen
-4 soverom og 2 bad
-Herlig terrasse rundt boligen på 40m² som har rekkverk av aluminiumsprofiler og glassfelt
-Shiedel peisovn i stue med glassfront
-Balansert ventilasjon
-Varmekabler i entrè/ gang, begge bad og vaskerom
-Waterguard og komfyrvakt på kjøkkenet
-Stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap/ frys er integrert
-Takhøy kjøkkeninnredning

Ellers innehar boligen følgende standard:

Man blir ønsket velkommen inn i en romslig entrè/ gang på 20,8m² med keramiske fliser på gulv med varmekabler. Malt platekledning på vegger, malt platekledning i himling med innfelte spotlights. God plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Hvit trapp med åpne trinn leder opp til 1. etasjen.

Boligen har 4 soverom, 3 av disse ligger i underetasjen. Disse rommene har arealer på 7,4m², 6,9m² og 7m². Alle soverommene i underetasjen har laminat på gulv, malt platekledning på vegger og i himling.
Plass til seng og garderobeskap.

Soverommet i 1. etasje er det største med et areal på 14,5m². Her er god plass til dobbelseng, garderobeskap og annet soveromsmøblement. Laminat på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Alle soverommene er lysmalte.

Boligen har to bad, begge disse ligger i underetasjen. Bad 1 er på 7,1m² med keramiske fliser på gulv/ vegger med varmekabler i gulv og malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Dette badet inneholder: Servant med møblement/ speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr og innfellbart dusjhjørne.

Bad 2 i underetasjen er også flislagt på gulv/ vegger med malt platekledning i himling og varmekabler i gulv. Dette bader har et areal på 3m² og inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr og dusjvegg.

Praktisk med eget vaskerom, vaskerommet er på 5,5m² og har keramiske fliser på gulv med varmekabler. Malt platekledning på vegger og i himling. Her er utslagsvask og opplegg for vaskemaskin.

Lys og trivelig stue med åpen kjøkkenløsning på 45,9m². Laminat på gulv og malt platekledning på vegger/ himling. Flere store vindusflater sikrer et godt og naturlig lysinnslipp til rommet, samt viser den flotte og landlige utsikten mot sjøen. God plass til sofagruppe og spisebord. Schiedel peisovn med glassfront i stue/kjøkken varmer godt på kalde høst - og vinterkvelder. Fra stue/ kjøkken er det utgang til en terrasse på 40m² som går rundt boligen. Terrassen er belagt med terrassebord og rerkkverk av aluminium og glassfelt.

Pent kjøkken med takhøy kjøkkeninnredning med slette fronter, noe som letter rengjøringen. Godt med skap- og benkeplass for den som liker å kokkelere. Her er også laminat på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Kjøkkenet inneholder ellers: Laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator, waterguard, komfyrvakt og opplegg for oppvaskmaskin. Stekeovn, induksjonsplatetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap/ frys er integrert. Alt levert av Siemens. Kjekt med vindu bak vask og platetopp.

Utvendig bod på 5,6 m² til oppbevaring
Carport på 14,7 m² for parkering, samt det er biloppstillingsplass foran boligen.

Byggeår

2021

Parkering

En plass i carport, ellers foran boligen.

Arealbeskrivelse

Underetasje: Entrè/ gang, 3 soverom, 2 bad og vaskerom. 1. etasje: Stue/ kjøkken og soverom.

Oppvarming

El. oppvarming:
-Varmekabler i entré/gang, begge bad og vaskerom.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 26.09.2022.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

25-06-2024

Kart
Bleikaneset 11B, 5357 Fjell

Se flere boliger i området

Øygarden - Fjell
Trettevika 2
87 m2 - 3 soverom
kr 2 650 000
Meny