Kolstien 8A
5097 BERGEN

Underetasje: yttergang, arbeidsrom, gang m/trapp, kjellerstue, bad, bod og innredet bod. Første etasje: entré, vaskerom, hall m/trapp, kjøkken, spisestue og stue. Øverste etasje: gang m/trapp, fire soverom, omkledningsrom og bad.

Standard

Velkommen til denne ærverdige familiedrømmen fra 1750, som ryktes å være barndomshjemmet til Nina Grieg (kilde: BA). Boligen gir umiddelbart den gode følelse med historisk sus og sjel.

Inngangspartiet er praktisk utformet med god plass til oppbevaring av sko og yttertøy, noe som gjør det enkelt å holde orden. Den romslige stuen er både luftig og lys, med gode vindusflater som slipper inn mye naturlig lys. Spisestuen har god plass til spisebord, og en delvis åpen løsningen mellom spisestue og kjøkken bidrar til å skape en sosial atmosfære. Boligen har to bad og et vaskerom med toalett, noe som gjør hverdagen enklere for hele familien. I øverste etasje finner du leilighetens fire soverom, som gir rom for privatliv.

Underetasjen er på bygningstegningene tegnet inn som vedboder, sykkel/diverse, matboder, to stk WC, styrt og vaskerom. Se tekst under diverse og vedlagte bygningstegninger i salgsoppgaven.

Den store, deilige hagen er perfekt for rekreasjon og er opparbeidet i samarbeid med en designer. Her finner du rekker med ulike sorter epletrær, plommetrær, rips, solbær, rabarbra og stikkelsbær for å nevne noe. Plukk friske råvarer fra din egen grønnsakshage og tilberede deilige retter i utekjøkkenet. De store ripsbuskene er ideelle for lek og gjemsel, og om vinteren forvandles trappen til familiens akebakke.

Den store, deilige hagen er perfekt for rekreasjon og er opparbeidet i samarbeid med en designer. Her kan du plukke friske råvarer fra din egen grønnsakshage og tilberede deilige retter i utekjøkkenet. De store ripsbuskene er ideelle for lek og gjemsel, og om vinteren forvandles trappen til familiens akebakke. Boligen ligger på en sjeldent stor tomt på Landås, og den solrike beliggenheten gjør dette til et godt sted å bo for barnefamilier. Det kommer en TV-serie om hagens utvikling i 2025.

Det er parkering på egen tomt og en liten garasje/utvendig bod som selger har benyttet til snekring og oppbevaring.

For ytterligere informasjon, se vedlagte bygningstegninger og salgsoppgave.

Byggeår

1750

Tomteareal

964m2

Parkering

Garasje med elbillader.

Oppvarming

- Elektrisk oppvarming.
- Varmepumpe.
- Vedovn.
- Varmekabler på badene.
- Varmekabler i entré, oppholdsrom, kjellerstue og vaskerom i hovedetasje.

Energimerking

Energikarakter G og oppvarmingskarakter ORANSJE.

Fastmonterte varmekilder som var til stede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

07.10.2024.

Tilstandsrapport utført av

Markus Gilmore.

Ansvarlig megler

Benjamin Strømsnes Wigum
Salgsleder / Eiendomsmegler
bw@kapa.no
48 88 84 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

17-10-2024

Se flere boliger i området

Bergen-Landås
Kolstien 8A
235 m2 - 4 soverom
kr 9 650 000
Meny