Holmedalshammaren 67
5300 KLEPPESTØ

Sameiet Holmedalshammaren

Leiligheten går over et plan og inneholder: - Entré (4,0 m²), - Teknisk rom/vaskerom (4,4 m²), - Garderobe (4,4 m²), - Stue/kjøkken (82,4 m²), - Soverom 1 (15,2m²), - Garderobe (4,9 m²) - Innvendig bod / teknisk rom (3,1 m²), - Bad (8,4 m²), - TV-stue (21,3 m²), - Bad v/soverom (9,5 m²), - Soverom 2 (6,3 m²) - Soverom 3 (9,9 m²)

Standard

Velkommen til Holmedalshammaren 67!

Romslig og innbydende entre med god plass til henge fra seg yttertøy og å sette fra seg sko. Videre ledes du naturlig til resterende rom i leiligheten: stue, spisestue, kjøkken, TV-stue, to bad og tre  soverom.

Første som møter oss er den romslige stuen. Det er en-stavs parkett på gulv og malte overflater på vegger, fargevalgene delikate og de gode vindusflatene gir stuen mye naturlig lysinnslipp. Planløsningen gjør stuen enkel å innrede med sofa, bord, sittegruppe og annet passende møblement. Det er åpen løsning til kjøkkenet.

Kjøkkenet er fra kvalitetsleverandøren Designa. Kjøkkeninnredning har profilerte fronter/vitrineskap, benkeplate i stein/granitt og stålvask. Av integrerte hvitevarer er det induksjonstopp, oppvaskmaskin, stekeovn m/varmluft og mikrofunksjon, stekeovn m/varmluft og dampfunksjon, kjøleskap med fryseskap og isbitfunksjon (2 stk), vinskap m/glassfront og temperaturregulering og kaffemaskin. Hvitevarene er fra miele, foruten vinskapet som er fra norcool. Kjøkkenet er romslig og kjøkkenøyen gjør at du har rikelig med skap- og benkeplass. Alt du trenger for små og store kokkekunster.

Videre finner vi badet. Hovedbadet er romslig og måler 9,5 m² og inneholder baderomsmøbel med profilerte fronter, servant, speil/skap med belysning, vegghengt modultoalett (Geberit) og dusj. Det er elektriske varmekabler i gulv og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Leiligheten har tre gode soverom som måler henholdsvis 15,2 m², 9,9 m² og 6,3 m². Det er god plass til seng, nattbord og annet passende møblement. På hovedsoverommet har man eget bad. Badet måler 8,4 m² og er innredet med baderomsmøbel med slette fronter, servant, speil/skap med belysning, vegghengt modultoalett (Geberit) og dusj. Det er elektriske varmekabler i gulv.

Byggeår

2014

Tomteareal

3360m2

Parkering

Leiligheten disponerer 2 stk. faste parkeringsplasser i felles garasjeanlegg. El. bil lader er montert på vegg ved den ene parkeringsplassen.

Oppvarming

- Leiligheten har vannbåren varme i gulv i stue/kjøkken og i TV-stue.
- El. varmekabler på begge bad og på vaskerom.
- Varmegjenvinning fra ventilasjonsanlegg.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert 06.08.2024

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

28-08-2024

Kart
Holmedalshammaren 67, 5300 KLEPPESTØ

Se flere boliger i området

Meny