Florvågøen 28
5305 FLORVÅG

Boligen går over tre plan og inneholder: Loftsetasje: Trapperom, tre soverom og gang. Hovedetasje: Entré, gang, trapperom, kjøkken, spisestue, stue, soverom, bad og vaskerom/bad. Krypkjeller: Tre boder, vaskerom/kjeller og gang i kjeller. Med boligen er det tilhørende garasje og hagestue. Eiendommen har en tilhørende ubebygd nøstetomt.

Standard

Velkommen til Florvågøen 28!

Denne flotte eneboligen ligger svært usjenert til i sjøkanten på Askøy. Har kan du nyte det fredfulle livet med en fantastisk utsikt over innseilingen til Bergen og naturskjønne omgivelser.
Eiendommen har en flott opparbeidet hage med stor hage, flotte busker med fargerike blomster og nydelige uteplasser. Boligen har ett flott skiferbelagt inngangsparti som hører deg inn i entréen. Entréen er av god størrelse og er innredet med en romslig garderobe.

Videre blir du ført til en hyggelig tv-stue hvor du enkelt kan innrede med en hyggelig sittegruppe. Fra tv-stuen har du tilkomst til husets spisestue, gang og også trappen opp til boligens loftsetasje.
Spisestuen er av god størrelse med en fantastisk sjøutsikt og fine lysforhold. I tilknytning til spisestuen er boligens stue som er av god størrelse og har samme flotte utsikt. Både stue og spisestue har flotte peiser som dekorer rommene og varmer godt på vinterstid.

Kjøkkenet har nye profilerte fronter montert i 2024, samt ny ventilator. Av hvitevarer består kjøkkenet av platetopp, ovn, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kjøleskap.

Boligen består av fire soverom som alle er av god størrelse og kan innredes med ønskelig soveromsmøblement.

Totalt har boligen to bad som begge er i hovedetasjen.

Kjelleren består hovedsakelig av bodareal og det er opplegg for vaskerom i boligens underetasje.

Velkommen på visning!

Byggeår

1947

Tomteareal

1266m2

Parkering

Boligen har tilhørende garasje, samt parkering på tomt.

Oppvarming

Eiendommen har oppvarming via elektrisitet og brensel.
- Vedovn i stue og spisestue.
- Elektriske varmekabler i gulv på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Reidar Frydenbø, datert 22.07.2024

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

15-10-2024

Kart
Florvågøen 28, 5305 FLORVÅG

Se flere boliger i området

Askøy
Vikane 2
152 m2 - 4 soverom
kr 4 790 000
Meny