Vognstølen 18H
5096 BERGEN

Borettslaget Vognstølen 18 H

Andelsbrevnummer

3

Leiligheten går over et plan og inneholder: - Entré (1,6 m²) - Gang (3,2 m²) - Bad (4,8 m²) - Soverom (10,4 m²) - Stue (20,4 m²), - Kjøkken (7,0 m²) Det medfølger to eksterne boder på totalt 5 kvadratmeter.

Standard

Velkommen til Vognstølen 18H!

Leiligheten ligger fint til i andre etasje og en flott entré ønsker deg velkommen inn i leiligheten. Førsteinntrykket er solid - det er fine kvaliteter, smarte løsninger og gjennomgående god standard på overflater og utstyr. 

Gangen er romslig og det er god plass til oppbevaring av sko- og yttertøy.

Fra leilighetens entré er der videre tilkomst til de øvrige rommene i boligen: kjøkken, stue, soverom og bad.

Stue |
Stuen er lys, luftig og romslig. Rommet måler 20,4 kvadratmeter og rommets utforming gir god plass til å innrede de ulike sonene akkurat slik du måtte ønske. Stuen har takhøyde på ca. 2,48 og store vindusflater sikrer godt med naturlig lys som skaper god atmosfære i rommet.

Kjøkken |
Kjøkkeninnredning fra HTH med malte, slette fronter, benkeplate i heltre og nedfelt stålvask med skyllekum, avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Det er fliser over benkeplate og belysning under overskap. Følgende hvitevarer er på kjøkkenet og medfølger handelen: komfyr, oppvaskmaskin, kjøleskap med frysedel. Alle hvitevaarer og ventilator er fra Siemens.

Bad |
Badet ble pusset opp i 2016 og har keramiske fliser på gulv og vegger og malte plater i himling med spotter. Badet er innredet med baderomsmøbel med slette fronter, heldekkende servant og ett-greps blandebatteri, speilskap med belysning, vegghengt toalett og dusj med foldedører i herdet glass samt dusjgarnityr med hånddusj. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel samt varmtvannsbereder bak skyvedører. Det er varmekabler i gulv, fordelerskap til rør-i-rør, plastsluk og elektrisk vifte på vegg. 

Soverom |
Leilighetens soverom er av god størrelse og måler 10,4 kvadratmeter. Det er godt med oppbevaringsplass i rommets garderobeskap.  Innred med seng, nattbord, og annet passende møblement. Fra soverommet er det adkomst til leilighetens balkong. Her har man nydelig utsikt over Bergen.

Byggeår

1961

Tomteareal

1501m2

Parkering

Det er plass til 2 biler like utenfor blokken. Disse er ikke fast og her gjelder det "førstemann til mølla prinsippet". Ellers er det parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming

- Elektrisk oppvarming
- Elektrisk varmekabler på bad

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert 14.06.2024

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF
okp@kapa.no
48 88 84 80

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

03-07-2024

Kart
Vognstølen 18H, 5096 BERGEN

Se flere boliger i området

Bergen-Landås
Sollien 47B
142 m2 - 3 soverom
kr 7 290 000
Meny