Nordre Nattlandsfjellet 104A
5098 BERGEN

Sameiet Nattlandsfjellet Terrasse

Leiligheten går over et plan og inneholder: - Entre/gang 6,10 m² - Vaskerom 4,70 m² - Bad 7,10 m² - Stue/kjøkken 39,30 m² - Soverom 9,10 m² - Soverom 10,70 m² - Soverom 7,10 m² (opprinnelig bod på orginale byggetegninger)

Standard

Velkommen til Nordre Nattlandsfjellet 104A!

Leiligheten ligger fint til i første etasje og en flott entré ønsker deg velkommen inn i leiligheten. Førsteinntrykket er solid - det er fine kvaliteter, smarte løsninger og gjennomgående god standard på overflater og utstyr. 

Gangen er romslig og det er god plass til oppbevaring av sko- og yttertøy.

Fra leilighetens entré er der videre tilkomst til de øvrige rommene i boligen: kjøkken, stue, bad og tre soverom.

Stue |
Stuen er lys, luftig og romslig. Rommet måler 39,3 kvadratmeter og rommets utforming gir god plass til å innrede de ulike sonene akkurat slik du måtte ønske. Stuen har god takhøyde og store vindusflater sikrer godt med naturlig lys som skaper god atmosfære i rommet.

Kjøkken |
Kjøkkeninnredning med malte, slette fronter, benkeplate i eik og nedfelt stål vaskebeslag. Kjøkkenet har integrert ventilator. Følgende hvitevarer er på kjøkkenet oppvaskmaskin, kjøleskap med kjøl og komfyr.

Bad |
Badet har keramiske fliser på gulv og vegger og malte plater i himling. Badet er innredet med toalett, badekar med glassnisje, servant med møblement, speil og belysning.. Det er elektriske varmekabler i gulvet.

Soverom |
Leilighetens hovedsoverom er av god størrelse og måler 10,9 kvadratmeter. Innred med seng, nattbord, og annet passende møblement. De to andre soverommene måler 9,1 og 7,1 kvadratmeter. Begge med god plass til seng, nattbord og møblement etter eget ønske. Det gjøres oppmerksom på at soverommet som måler 7,1 kvadratmeter ikke er godkjent for varig opphold på orginale byggetegninger.

Uteplass |
Fra stuen er det utgang til leilighetens solrike balkong. Balkongen måler 26 kvadratmeter med god plass til å innrede med passende møblement.

Bod |
Medfølgende ekstern bod i samme etasje på 8 kvadratmeter.

Byggeår

1991

Tomteareal

11000m2

Parkering

Fast garasjeplass medfølger handelen. Gjesteparkering på sameiets tomt.

Oppvarming

- Elektrisk
- Varmekabler på bad

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert 12.05.2024

Tilstandsrapport utført av

Knut Farestvedt

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

13-06-2024

Kart
Nordre Nattlandsfjellet 104A, 5098 BERGEN

Se flere boliger i området

Bergen-Landås
Sollien 47B
142 m2 - 3 soverom
kr 7 290 000
Meny