Sjøvegen 4
5307 ASK

Boligen går over to plan og har følgende romfordeling: Kjeller: Entré, kjellerstue, soverom, toalettrom, vaskerom og bod. 1. etg: Gang, stue, kjøkken, to soverom, bad og bod.

Standard

Velkommen til Sjøvegen 4!
Flott og trivelig familiebolig med flott utsikt beliggende i fredelig og landlige omgivelser.

Fra inngangsdøren kommer man inn i en romslig entré med plass til oppheng av yttertøy og sko. Videre har man en trivelig kjellerstue som passer utmerket som oppholdsrom for barn og ungdom. Her er det plass til koselig sofagruppe som gjør det enkelt for barna å invitere til spill- og filmkvelder. Det er også et romslig soverom i denne etasjen.

Vaskerommet er på 8 kvm med belegg på gulv og strie på vegger. Innredet med vaskemaskin, tørketrommel, 200 L varmtvannsbereder og utslagsvask. 

Toalettrommet har fliser på gulv og strie på vegger. Innredet med toalett og vask. Herfra er det videre tilkomst til innvendig bod.

I 1. etasje har man en stor hall, stue, kjøkken, bad, innvendig bod og ytterligere to soverom.

Stuen er av god størrelse med plass til flere sittegrupper. De store vindusflatene gir rikelig med naturlig lysinnslipp og bidrar til en god romfølelse. Herfra har man flott utsikt som kan nytes like godt inne som ute. Peisen gir godt med varme og gir en lun og behagelig atmosfære på kalde høst- og vinterkvelder. Fra stuen er det videre tilgang til flott hage med blant annet epletre og drivhus. Her kan man enkelt nyte de landlige omgivelsene med flott utsikt og gode solforhold på sommerstid. Selger informerer om solforhold fra tidlig morgen til ca. kl. 20.00 midtsommers.

Kjøkkenet har HTH innredning med profilerte trefronter og heltre benkeplate. Inneholder kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, induksjonstopp og stekeovn. God skap- og benkeplass som inviterer til sosial matlaging for hele familien. 

Innbydende bad på ca. 6 kvm, helfliset med varmekabler i gulv. Innredet med dusjgarnityr, toalett, baderomsinnredning med nedfelt servant og overhengende speil.

Begge soverommene i denne etasjen er av god størrelse med plass til dobbeltseng og annet møblement etter eget ønske. På godkjente byggetegninger er det ene soverommet inndelt i to mindre soverom, noe som kan tilbakeføres om ønskelig. Det er utgang til altan fra hovedsoverommet.

Diverse utstyr:
- Automatsikringer
- Røykvarsler og brannslukkingsapparat
- Varmepumpe

Velkommen til en hyggelig visning!

Byggeår

1978

Bruksareal per etasje

BRA kjeller: 57 kvm
BRA 1. etg: 112 kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

1250m2

Parkering

Parkering i garasje og på tomt.

Arealbeskrivelse

Entré, kjellerstue, tre soverom, toalettrom, vaskerom, gang, stue, kjøkken og bad.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.
Det er peis i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

12-02-2024

Kart
Sjøvegen 4, 5307 ASK

Se flere boliger i området

Askøy
Vikane 2
152 m2 - 4 soverom
kr 4 790 000
Meny