Torggata 31
5713 VOSSESTRAND

Sameiet Kamben

Flott 4-roms fritidsleilighet i sentrumsområdet i Myrkdalen. Leiligheten ligger i 4.etasje i bygg fra 2019, og inneholder følgende: Gang, stue/kjøkken, tre soverom og bad. Utgang til balkong på 8,6 kvm. I tillegg har man en ekstern bod i parkeringsanlegget, denne er på 5,1 kvm.

Standard

Velkommen til Torggata 31, en moderne 4-roms leilighet fra 2019 midt i hjertet av Myrkdalen Fjellandsby. Med umiddelbar nærhet til skitrekk, restauranter, kaféer og butikker, er denne leiligheten et ideelt valg for deg som ønsker enkel tilgang til alt fjellandsbyen har å tilby. Med tre soverom, en romslig balkong og en gjennomgående høy standard, er dette en perfekt fritidsbolig for deg som setter pris på både komfort og praktiske løsninger.

Det er inngang til leiligheten i byggets 4.etasje. Leiligheten har en innbydende entré/gang med flislagt gulv. Her er også vannbåren varme i gulv som fortsetter i stue/kjøkken og soverommene. Resten av leiligheten har gjennomgående parkett som gir et moderne og helhetlig uttrykk.

Det åpne stue- og kjøkkenområdet har plass til både salong og spisestue, og et stort vindu i enden av stuen gir rikelig med naturlig lysinnslipp og en luftig atmosfære. Kjøkkenet er utstyrt med innredning fra kvalitetsleverandøren Sigdal, med integrerte hvitevarer som gjør hverdagen enkel og stilren. Fra stuen er det utgang til en flott balkong på 8,6 kvm, perfekt for å nyte frisk fjelluft og utsikt.

Leiligheten har tre romslige soverom, samt et moderne flislagt bad med elektriske varmekabler i gulvet. Badet er innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne, servant med skapinnredning og opplegg for vaskemaskin. Balansert ventilasjon sikrer godt inneklima året rundt.

I tillegg følger det med en stor ekstern bod på 5,1 kvm i parkeringsanlegget i underetasjen, ideell for oppbevaring av sportsutstyr og annet. Leiligheten har også en fast parkeringsplass i fellesgarasje, noe som gjør det enkelt og praktisk å ankomme fjellandsbyen uansett årstid.

Byggeår

2019

Tomteareal

795m2

Parkering

Fast egen parkeringsplass i fellesgarasje.

Beskaffenhet

Felles eiet tomt for sameiet. Tomten er opparbeidet med singlet adkomstveger, stikkveger, gressplen og grusplasser. Det er felles uteområde mellom leilighetsbyggene og hotellet, her finner en et tillaget parkområde.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Vannbåren varme i gulv i gang, soverommene og stue/kjøkken. Elektriske varmekabler i bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 26.09.2024.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

16-10-2024

Se flere boliger i området

97 m2 - 3 soverom
kr 4 800 000
Meny