Britahaugen 11
5713 VOSSESTRAND

Sameiet Nyestølsteigen

Flott 3-roms fritidsleilighet med attraktiv beliggenhet i Myrkdalen Fjellandsby. Leiligheten ligger i 1.etasje i bygg fra 2017 og inneholder følgende: Gang, stue/kjøkken, to soverom, bod (i dag innredet som soverom av selger), bad og teknisk rom. Utgang til balkong på 7,3 kvm. I tillegg har man en bod i parkeringsanlegget i underetasje.

Standard

Velkommen til Britahaugen 11, en flott og trivelig fritidsleilighet attraktivt beliggende i fjellandsbyen. Her har blant annet en romslig balkong med fri utsikt over dalen, skitrekk og skiløyper like ved, og parkering i underetasje med elbillader (type 2 uttak). Stor ekstern bod med rikelig av oppbevaringsplass. Leiligheten fremstår velholdt og moderne med gode kvaliteter, samtidig med et koselig hyttepreg. Kort vei til sentrumsområdet med butikker, kaféer og andre aktivitetstilbud.

Leiligheten ligger i byggets 1.etasje. Har man mye å bære på, er det også muligheter til å kjøre bilen helt frem til leiligheten på oppsiden av bygget.
Vi kommer inn i en hyggelig entré med flislagt gulv og underliggende varmekabler. Her er plass til å henge fra seg yttertøyet og sette fra seg skoene.

Rett frem går man inn i åpen stue/kjøkkenløsning med stilig parkett på gulv, og trepanel på vegger som bidrar til den koselige hyttefølelsen. Stuen har plass til salong- og spisestuegruppe, og i enden av rommet er store vindusflater som slipper det naturlige lyset inn. Her er også vedovn som varmer godt på kalde høst- og vinterkvelder.

Kjøkkenet er fra Sigdal med integrerte hvitevarer, og god skap- og benkeplass. Innredningen har lyse, slette fronter og laminert benkeplate. Kjøkkenskapene går helt til tak og det er innfelte spotter i himling.

Fra stue/kjøkken er det utgang til flott balkong på 7,3 kvm, med flotte sol- og utsiktsforhold og god plass til utemøblement.

Det er to soverom i leiligheten. Soverommene har god plass til seng og garderobe. Begge soverom har parkett på gulv og trepanel på vegger.
I tillegg er det et tredje rom som i dag brukes som soverom, men som er merket bod på godkjente byggetegninger.

Badet er lyst og pent med fliser på gulv og vegger, og varmekabler i gulv. Innredningen består av vegghengt toalett, dusjhjørne, servant med skapinnredning, og opplegg for vaskemaskin.

Leiligheten har balansert ventilasjon, som gir et godt inneklima.

Godt med ekstra oppbevaringsplass i romslig, ekstern bod i underetasje. Boden er på hele 6,7 kvm.

Byggeår

2017

Tomteareal

3052m2

Parkering

En biloppstillingsplass i underetasje inkl. elbillader (type 2 uttak), og tilgang til en av fire gjesteparkeringsplasser på fellesarealet.

Beskaffenhet

Tomten er felles for sameiet, og er opparbeidet med gruset adkomstveg, gruset uteplasser og gressmarker.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 12.09.2024.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

24-10-2024

Kart
Britahaugen 11, 5713 VOSSESTRAND

Se flere boliger i området

81 m2 - 3 soverom
kr 3 490 000
Meny