Kolstien 67
5097 BERGEN

Stor 3-roms eierleilighet flott beliggende på Landås, med gode sol- og utsiktsforhold. Leiligheten går over to etasjer med inngang i byggets 2.etasje, og inneholder følgende: 2.etg: Entré, gang, stue/kjøkken, soverom, bad/vaskerom, bod. Utgang til altan på 17,5 kvm. Loft: Soverom m/trapp (åpen løsning). I tillegg har man garasje på eiendommen, denne er på 16 kvm.

Standard

Velkommen til Kolstien 67, en stor og flott 3-roms eierleilighet med nydelig utsikt over Bergensdalen og innseilingen. Leiligheten går over to etasjer, og ble ombygd og modernisert i 2002/2003. Stor og luftig stue, solrik altan og to romslige soverom hvor ett ligger i 2.etasje med god boltreplass. Parkering i garasje, og sentral beliggenhet med kort vei til sentrum, Haukeland sykehus med mer. Godt kollektivtilbud i nærområdet.

Via trapp går man opp til inngangspartiet i byggets 2.etasje. Her kommer man inn i hyggelig entré med fliser på gulv, og god garderobeplass i skyvedørsgarderobe.

Fra entré går vi inn i romslig stue med store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys, og hvor man kan nyte den fantastiske utsikten. Stuen har god plass til salonggruppe, veggseksjon og spisestue, og det er montert peisovn som avgir god varme. Deler av taket er åpent mot loftet med synlige takbjelker, dette gir et luftig og flott inntrykk.

Åpen løsning inn til kjøkkenet fra spisestuedelen av stuen. Kjøkkenet har flislagt gulv, og er pent og praktisk med god skap- og benkeplass. Innredning med dels stålfronter og finerte eikefronter, og benkeplate av heltre eik. Det er montert plater på vegg over benkeplaten på en side. Integrert stekeovn og keramisk platetopp, og det er opplegg for oppvaskmaskin.

Fra stue/kjøkken er det utgang til nordvestvendt altan på 17,5 kvm. Altanen har super utsikt over Bergensdalen og mot Ulriken, og pene solforhold. God plass til sittegruppe.

Ett av leilighetens to soverom er tilknyttet stuen, dette soverommet har også utgang til altanen. Soverommet er ellers lyst og trivelig med plass til seng, kommode og skrivepult.

Flott bad/vaskerom med nisje til vaskemaskin under trapp. Badet har fliser på gulv og vegger, samt nedsenket dusjsone med mosaikkfliser på gulv. Det er også elektriske varmekabler i gulv. Innredningen består av vegghengt toalett, badekar, dusjhjørne og skuffeinnredning med toppmontert servant.

Mellom bad og soverom er det flislagt gang med god garderobeplass. Her er det også trapp opp til loftsetasje.
I loftsetasje ligger soverom nr. 2, som er lyst og romslig med god plass til dobbeltseng. Åpen løsning i etasjen hvor man kan innrede med seng i ene enden av rommet, og for eksempel trimrom eller TV-krok i andre enden. Her er også smart garderobeløsning i knevegg.

Generelt i leiligheten er det gulv av parkett, laminat, furu og fliser. Veggene har malte plater, dels panel. Innvendige tak har malte plater, dels skråtak.

Alt i alt en flott utsiktsleilighet som må sees!

Byggeår

1957

Tomteareal

402m2

Parkering

Parkering i garasje. Ellers parkering i offentlig vei etter gjeldende bestemmelser.

Beskaffenhet

Tomten er pent opparbeidet og beplantet med busker og trær. Gruset hagegang, støpt hagetrapp, tretrapp opp til inngangsparti, rapo og terrasseplatting.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Energimerking

Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.
Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.
Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Stig Opheim, datert 26.03.2024.

Ansvarlig megler

Yvonne Halvorsen
Eiendomsmegler
yh@kapa.no
91 84 29 72

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

02-05-2024

Kart
Kolstien 67, 5097 BERGEN

Se flere boliger i området

Bergen-Landås
Sollien 47B
142 m2 - 3 soverom
kr 7 290 000
Meny