Skråmestø 79
5314 KJERRGARDEN

Stor enebolig med nydelig og landlig beliggenhet på Skråmestø. Boligen går over tre etasjer og inneholder følgende: U-etg: Entré/gang, to boder. 1.etg: Gang, stue, kjøkken, bad. Utgang til altan på 42,2 kvm. 2.etg: Gang, fem soverom. Det er i tillegg garasje på 26 kvm på eiendommen, samt en utvendig bod på 19 kvm. To frittliggende terrasser på hhv. 20,3 og 24,2 kvm.

Standard

Velkommen til Skråmestø 79, en stor og innholdsrik enebolig nydelig beliggende på Skråmestø. Her har man nydelig natur og Skråmestøvatnet like utenfor døren, og samtidig kort kjørevei til skoler, barnehager og dagligvarebutikk. Boligen fremstår lys og trivelig og er normalt vedlikeholdt med diverse oppussing i perioden 2010-2019, men det bør påregnes ytterligere vedlikehold.

Det er inngang i boligens underetasje. Her kommer vi inn i romslig entré/gang med pen flislaminat på gulv, og god plass til klesoppheng og annen oppbevaring. Det er montert varmepumpe i entré.
I underetasje er også to store boder med god oppbevaringsplass. I en av bodene er det opplegg for vaskemaskin.

Vi går opp i 1.etasje og kommer inn i stuen.
Stuen er lys og luftig med god boltreplass, og god plass til spisestue og flere sittegrupper. Store vindusflater slipper det naturlige lyset inn. Stuen har både peisovn og varmepumpe, som varmer godt. Det er pen parkett på gulv, og lys mdf-panel på vegger.
Fra stue er det utgang til stor altan på 42,2 kvm, med gode sol- og utsiktsforhold samt god plass til utemøblement.

Like ved stuen er kjøkkenet, som er pent og praktisk med god skap- og benkeplass. Kjøkkenet ble oppusset i 2011, og har innredning fra IKEA med profilerte fronter og laminert benkeplate. Det er keramiske fliser på vegg over deler av benkeplaten. Kjøkkenet har opplegg for oppvaskmaskin. Laminat på gulv, og mdf-panel på vegger.

Lyst og pent bad med keramiske fliser på gulv og vegger, samt underliggende elektriske varmekabler. Innredningen består av toalett, badekar med dusj, samt servant med møblement, speil og belysning.

Fra trappegang går vi til slutt opp i 2. og øverste etasje. Her kommer man opp i lys gang med parkett på gulv, og videre tilkomst til alle fem soverom i boligen.
Soverommene er generelt av god størrelse. Tre av dem har god plass til dobbeltseng og garderobeskap, mens de to resterende kan innredes med enkeltseng og garderobeskap/kommode. Alle soverom har mdf-panel på vegger. De tre største soverommene har laminat på gulv, de to minste har parkett på gulv.

Stor og pent opparbeidet tomt, med blant annet to frittliggende terrasser bygget i 2018. Terrassene er trivelige med gode sol- og utsiktsforhold. Her kan man invitere til grillfest om sommeren!

Det er også garasje og utvendig bod på eiendommen. Begge ble innredet i 2018, men har ellers lav standard med oppgraderingsbehov.

Byggeår

1945

Tomteareal

1063m2

Parkering

Biloppstillingsplass til flere biler på eiendommen, derav en i garasje.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, grøntarealer, div. prydbusker/beplantning og terrassedekke.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.
Opplyst varmekabler i på bad, vaskerom og gang. Varmepumpe i gang u.etg. og stue 1.etg. Peisovn med glassfront i stue.

Energimerking

Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.
Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.
Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Kristoffer Bjerk Hansen, datert 30.05.2024.

Ansvarlig megler

Yvonne Halvorsen
Eiendomsmegler
yh@kapa.no
91 84 29 72

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

18-06-2024

Kart
Skråmestø 79, 5314 KJERRGARDEN

Se flere boliger i området

Askøy
Vikane 2
152 m2 - 4 soverom
kr 4 790 000
Meny