Britahaugen 9
5713 VOSSESTRAND

Sameiet Nyestølsteigen

Flott fritidsleilighet med attraktiv beliggenhet sentralt i fjellandsbyen. Leiligheten ligger i 1.etasje i bygg fra 2017, og inneholder følgende: Gang, stue/kjøkken, to soverom, bad, bod som i dag brukes som ekstra soverom, og teknisk rom. Utgang fra stue til altan. Medfølgende ekstern bod i underetasje ved parkeringsanlegget.

Standard

Velkommen til Britahaugen 9, en meget trivelig fritidsleilighet sentralt og attraktivt beliggende i fjellandsbyen. Her har blant annet en hyggelig altan med fri utsikt over dalen, skitrekk og skiløyper like ved, og parkering med elbillader i underetasje. Leiligheten fremstår velholdt med gode kvaliteter. Kort vei til sentrumsområdet med butikker, kaféer og andre aktivitetstilbud.

Leiligheten ligger i byggets 1.etasje. Vi kommer inn i en hyggelig entré med flislagt gulv og underliggende varmekabler. Her er plass til å henge fra seg yttertøyet og sette fra seg skoene.

Rett frem går man inn i åpen stue/kjøkkenløsning med flott parkett på gulv, og trepanel på vegger som bidrar til den koselige hyttefølelsen. Stuen har plass til salong- og spisestuegruppe, og i enden av rommet er store vindusflater som slipper det naturlige lyset inn. Her er også vedovn som varmer godt om man trenger det på kalde vinterdager.
Kjøkkenet er fra Sigdal med integrerte hvitevarer, og god skap- og benkeplass. Innredningen har lyse, glatte fronter og laminat benkeplate, og det er montert glassplater på vegg ved komfyr og vask.

Fra stue/kjøkken er det utgang til trivelig altan på 7,4 kvm, med flotte sol- og utsiktsforhold og god plass til utemøblement.

Det er to soverom i leiligheten. Hovedsoverommet har plass til dobbeltseng og garderobeskap, mens soverom nr. 2 kan innredes med familiekøye og kommode om ønskelig. Begge soverom har parkett på gulv og trepanel på vegger.
I tillegg er det et tredje rom som i dag brukes som soverom, men som er merket bod på godkjente byggetegninger.

Badet er lyst og pent med fliser på gulv og vegger, og varmekabler i gulv. Innredningen består av vegghengt toalett, dusjhjørne, servant med skapinnredning, og opplegg for vaskemaskin.

Leiligheten har balansert ventilasjon, som gir et godt inneklima.

Godt med ekstra oppbevaringsplass i romslig, ekstern bod i underetasje. Boden er på hele 7,1 kvm.

Byggeår

2017

Tomteareal

3052m2

Parkering

En biloppstillingsplass i underetasje, og tilgang til en av fire gjesteparkeringsplasser på fellesarealet. Det er montert elbillader ved parkeringsplassen.

Beskaffenhet

Eiet tomt som er felles for sameiet. Tomten er opparbeidet og beplantet.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstmann Ken Abbedissen, datert 03.03.2024.

Ansvarlig megler

Yvonne Halvorsen
Eiendomsmegler
yh@kapa.no
91 84 29 72

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

30-05-2024

Kart
Britahaugen 9, 5713 VOSSESTRAND

Se flere boliger i området

65 m2 - 2 soverom
kr 3 390 000
Meny