Brakahaugen 11
5355 KNARREVIK

Boligen går over to etasjer med inngang i 1. etasje og har følgende innhold: 1. Etasje: Entré, gang, to mellomganger, bad, vaskerom, tre soverom (ett godkjent som disponibelt rom) og fire boder. 2. Etasje: Gang, bad, tre soverom (hvorav ett soverom er innredet som garderobe) stue og kjøkken. Utgang fra stue til stor terrasse og videre til hage. Parkering i garasje samt utvendig ved innkjørsel. Det er installert to elbilladere.

Standard

Kaland & Partners ved Kristoffer Mjøs har gleden av å presentere denne flotte eneboligen i Brakahaugen 11 på Hjelteryggen. Stor og innholdsrik enebolig over to plan med gode løsninger. Boligen fremstår som velholdt hvor det er gjennomført flere store oppgraderinger de senere årene. Nytt kjøkken montert i 2020. Både kjøkken og stue ble da oppusset med nytt gulv og oppussing av overflater. Badene er pusset opp i 2012 og 2015 og vaskerom i 2015. Innholdsrikt med hele 5 soverom, kjellerstue (disponibelt rom), to bad, stort vaskerom og rikelig med bodplass. Det er parkering i garasje samt plass til flere biler i front av denne. Det er montert lader til elbil både i garasjen og på yttervegg ved inngangsparti.

Det første du blir møtt av i boligen er entré med god plass til yttertøyet. Videre kommer du inn i en romslig gang/hall hvor det er ekstra oppbevaringsplass i skyvedørsgarderobe med speilfronter. Moderne med fliselaminat på gulv og svartmalte vegger som står flott i kontrast til det hvite taket med integrerte spotlights. Gangen er romslig og leder oss videre gjennom etasjen. Det er gulvvarme i hele etasjen, med unntak av bodene. Fra gang/hall er også trappen som tar oss til 2. etasje.

Når du kommer opp trappen til 2. etasje, blir du møtt av gang med glassdør videre inn til stuen. Stor og romslig stue med god takhøyde og mange møbleringsmuligheter. Moderne laminat som er gjennomgående for alle rom i denne etasjen. Ved oppussing i 2020, ble vegg mellom spisestue og kjøkken åpnet opp. Dette gir en praktisk åpen og luftig løsning, samtidig som kjøkkenet er tilbaketrukket fra dagligstuen. Stue og kjøkken har et samlet areal på 66 kvm, så her er det rikelig med plass til storfamilien og gjester. Pent kjøkken fra Epoq i en delikat mørk blå farge med profilerte fronter og benkeplate i stein. Stor kjøkkenøy er funksjonelt og gir mye benk- og skapplass. Kjøkkenet har integrert kjøleskap, fryseskap, to stekeovner og bred induksjonstopp med innebygd ventilator. Slette overflater på vegger/tak med innfelte spotlights i tak. Spotlights ble samtidig montert i stuen, i tillegg til varmepumpen. I front av stuen er det karnapp med mange store vindusflater som åpner opp for den flotte utsikten over Hjeltefjorden, Askøybroen og videre inn mot Byfjorden og byfjellene.

Det er hele 5 soverom i boligen, hvor tre soverom ligger i 2. etasje. Disse rommene er på hhv. 10,2 kvm, 16,2 kvm og 12,8 kvm, hvor alle har nyere laminatgulv. Ett av rommene er innredet og benyttet som walk-in garderobe med mye skapplass. Hovedsoverom i denne etasjen (innredet som treningsrom) har utgang til egen altan på 7,6 kvm. De to øvrige soverommene ligger i boligens 1. etasje. Ett soverom ligger innerst i gangen og ett soverom har adkomst fra entréen. I tillegg er det et stort disponibelt rom i 1. etasje som har vært benyttet som kjellerstue/soverom. Alle rommene har god plass til både seng, garderobe og nødvendig møblement.

Praktisk med to bad i boligen, hvor det er ett bad i hver etasje. I tillegg er det stort vaskerom i 1. etasje. Badene er oppusset i 2012 og 2015 hvor begge bad har fliser på gulv og vegger. Varmekabler i gulv og innfelte spotlights i tak. Bad i 1. etasje har innfellbare dusjvegger i glass. Bad i 2. etasje har badekar med skillevegg i glass og vegghengt toalett. Romslig vaskerom på 17 kvm med fliser på gulv med varmekabler. Vaskerom har utslagsvask, møblement, opplegg for vaskemaskin samt tørkeskap. Tilkomst til vaskerom fra mellomgang via hall eller utenfra via svalgangen som ligger mellom garasje og bolig.

Byggeår

1982

Tomteareal

791m2

Parkering

Parkering i garasje samt plass til flere biler på egen tomt.

Arealbeskrivelse

1. etg.: Entré (3,5m²), gang (17,1m²), mellomgang (3,4m²), mellomgang (6,7m²), bad (3,5m²), vaskerom (17,1m²), tre soverom (10,2m², 16,2m² og 12,8m²).
2. etg.: Gang (11,1m²), bad (5,3m²), tre soverom (9m², 13m² og 8,5m²), stue (37,9m²), kjøkken (28,9m²).

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med belegningsstein, biloppstillingsplasser, murer, trapper, plen, bed og diverse beplantning.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmepumpe i stuen (montert i 2020). Varmekabler i hele 1. etasje, med unntak av boder. Varmekabler i gang, stue, kjøkken, bad og ett soverom i 2. etasje.

Det er peis i stuen i 2. etasje og vedovn i stue/hovedsoverom i 1. etasje. Toppstein på pipe inneholder asbest. Brannvesenet vil ikke feie før denne er byttet. Peis og vedovn har ikke vært benyttet siden dette ble oppdaget.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstmann Mats Hansen

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

24-01-2024

Kart
Brakahaugen 11, 5355 KNARREVIK

Se flere boliger i området

Øygarden - Fjell
Trettevika 2
87 m2 - 3 soverom
kr 2 650 000
Meny