Britahaugen 50
5713 VOSSESTRAND

Sameiet Svoletunet

Nyere, lekker 3-roms fritidsleilighet med super beliggenhet i Myrkdalen Fjellandsby. Leiligheten ligger i 1.etasje i bygg fra 2021, og inneholder følgende: Entré, bad, stue/kjøkken og to soverom. Utvendig bod på 2,4 kvm. Fra stue er det utgang til altan på 8,4 kvm.

Standard

Velkommen til Britahaugen 50, en ny og flott 3-roms fritidsleilighet i bygg fra 2021. Leiligheten ligger supert til i fjellandsbyen med umiddelbar nærhet til skitrekk og skiløyper, og ellers alt området kan by på av fasiliteter og tilbud. Her har man blant annet vannbåren varme som er inkludert i felleskostnadene, balansert ventilasjon og ellers moderne kvaliteter og løsninger. Hyggelig altan med gode solforhold og utsikt over dalen.

Enkel, trappefri adkomst til leiligheten som ligger i byggets 1.etasje. På grunn av skrånende tomt fremstår dette som 2.etasje i front av bygget.
Entréen er romslig og trivelig med god plass til klesoppheng. Flislagt gulv med vannbåren varme, denne strekker seg også inn i stue/kjøkken og bad.

Rett frem kommer vi inn i lys og luftig stue med åpen kjøkkenløsning. Trepanel på veggene og flott laminat på gulv gir en hyggelig atmosfære og hyttefølelse. Store vindusflater slipper det naturlige lyset inn. God plass til salong og spisestuegruppe.
Meget pent kjøkken fra kvalitetsleverandøren Sigdal, med glatte fronter og benkeplate av laminat. God skap- og benkeplass, og integrerte hvitevarer. Flotte, mørke fliser på vegg over benkeplaten.

Fra stue/kjøkken er det utgang til koselig altan på 8,4 kvm, med fri utsikt over dalen.

Det er to soverom i leiligheten, hvor hovedsoverommet har tilkomst fra stue og soverom nr. 2 har tilkomst fra entré. Hovedsoverommet er romslig og trivelig med god plass til dobbeltseng, og rikelig med garderobeplass. Soverom nr. 2 kan innredes med familiekøye og kommode om ønskelig.

Lyst og lekkert bad med fliser på gulv og vegger. Badet er innredet med vegghengt toalett, servant med skapinnredning, og dusjhjørne i nedsenket våtsone.

Leiligheten har også mulighet for fjernstyring av varmen via app (Roth).

Takoverbygget område utenfor inngangspartiet, hvor det blant annet er tilkomst til utvendig bod med god oppbevaringsplass.

Byggeår

2021

Tomteareal

4539m2

Parkering

Parkering på felles utendørs parkeringsplass.

Arealbeskrivelse

Entré, bad, stue/kjøkken, to soverom.

Beskaffenhet

Tomten er felles for sameiet, og er opparbeidet med gruset adkomstveg, gruset uteplasser, natursteinsmurer og gressmarker.

Oppvarming

Vannbåren varme i stue/kjøkken, entre og bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstmann Ken Abbedissen, datert 20.12.2023.

Ansvarlig megler

Yvonne Halvorsen
Eiendomsmegler
yh@kapa.no
91 84 29 72

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

11-04-2024

Kart
Britahaugen 50, 5713 VOSSESTRAND

Se flere boliger i området

65 m2 - 2 soverom
kr 3 390 000
Meny