Konvallveien 1
5093 BERGEN

Eiendommen går over fire plan og inneholder: Kjelleren inneholder: Kjellerrom, bod m/bereder, bod og tidligere bad. 1.etasje - leilighet H0101 inneholder: Gang, WC, stue/spisestue, to soverom, bad og kjøkken. 1.etasje - trapperom inneholder: Trapperom. 2.etasje - leilighet H0201 inneholder: Gang, WC, stue/spisestue, to soverom, bad og kjøkken. 2.etasje - trapperom inneholder: Trapperom. Loftet inneholder: Innredet loftsrom (12,7 kvm) og innredet loftsrom (ikke målbart areal).

Standard

Velkommen til Konvallveien 1!

Boligen ligger fint til på Langhaugen og går over fire plan. En flott entré ønsker deg velkommen inn i boligen.

Gangen er lys og romslig og det er plass til oppbevaring av sko- og yttertøy ved entré.

Første etasje |
Fra trappegangen ledes du naturlig ned og inn til boligens første etasje. Fra denne etasjen har du tilkomst til gang, WC, stue/spisestue, to soverom, bad og kjøkken.

Fra gangen i første etasje har du tilgang til etasjens WC som måler 1,2 kvadratmeter og har parkett på gulv, malte plater på vegger og behandlede flater i himling. Fra gangen har du tilkomst til etasjens stue/spisestue som måler hele 29 kvadratmeter med parkett på gulv. I stuen er det vedovn som varmer godt på kalde vintersdager. I stuen/spisestuen har du plass til både stor spisegruppe og stor sofagruppe, alt etter eget ønske. Fra gangen og stuen/spisestuen har du tilgang til etasjens kjøkken som måler 8 kvadratmeter. Kjøkkenet har laminat på gulv, malte flater på vegger og i himling. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter/vitrineskap, benkeplate i laminat og nedfelt stålvask med skyllekum, avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Skvettplater over benkeplate og belysning under overskap. Integrerte hvitevarer som stekeovn (Gram), induksjonstopp (Gorenje), oppvaskmaskin (Bosch). Det er i tillegg integrert ventilator. Vi beveger oss videre til etasjens to soverom som måler 10,9 kvadratmeter og 9,1 kvadratmeter. Her har du god plass til å innrede med ønsket seng, garderobe og nattbord. Etasjens bad måler 3,9 kvadratmeter og har keramiske fliser på gulv, malte plater på vegger og malte flater i himling. Badet inneholder vegghengt servant med blandebatteri, speilskap, opplegg for vaskemaskin og dusjkabinett. Det er støpejernssluk og avtrekksventil i himling.

Andre etasje |
Vi beveger oss videre ut i trappeoppgangen og opp i boligens andre etasje. Fra denne etasjen har du tilkomst til gang, WC, stue/spisestue, to soverom, bad og kjøkken.

Fra gangen i andre etasje har du tilgang til etasjens WC som måler 1,2 kvadratmeter. WC har belegg på gulv, malte flater på vegger og i himling. Fra gangen har du videre tilkomst til etasjens stue/spisestue som måler 22,7 kvadratmeter og har parkett på gulv. I stuen er det vedovn som varmer godt og det er god plass til sofagruppe og spisegruppe. Store vindusflater gir stuen rikelig med lys og skaper en god atmosfære i rommet. Fra stuen har du nydelig utsikt over Brann stadion. Vi beveger oss videre inn til etasjens kjøkken. Kjøkkenet måler 7,9 kvadratmeter og har laminat på gulv, malte flater på vegger og i himling. Kjøkkeninnredning med malte fronter, benkeplate i laminat og nedfelt stålvask med skyllekum, avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Fliser over benkeplate. Integrerte hvitevarer som stekeovn (Electrolux), induksjonstopp (Eletrolux), oppvaskmaskin med synlig front (Bosch), kjøleskap med frysedel i nisje (Liebherr) og vegghengt ventilator(Electrolux). Fra stuen har du videre tilkomst til etasjens to soverom som måler 11,6 kvadratmeter og 6,5 kvadratmeter. Her har du god plass til å innrede med ønsket seng, garderobe og nattbord. Fra boligens største soverom har du tilgang til en koselig balkong, hvor du har god utsikt. Etasjen har også et bad på 2,8 kvadratmeter som har keramiske fliser på gulv og vegger, takplater i himling og innfelte spotter. Badet har innredning med slette fronter, heldekkende servant og ett-greps blandebatteri, speil og dusj med dusjgarnityr samt hånddusj, støpejernssluk og avtrekksventil i himling.

Loftsetasje |
Vi beveger oss videre ut i trappeoppgangen og opp til boligens loftetasje. Loftetasjen har et innredet loftsrom som måler 12,7 kvadratmeter og et innredet loftsrom som ikke er målbart areal.

Kjeller |
Fra trappeoppgangen beveger vi oss helt ned i kjelleren. Kjelleren har et kjellerrom som måler 27,6 kvadratmeter. Kjellerrommet er ikke godkjent som rom for varig opphold og må i så tilfelle søkes om til Bergen kommune for bruksendring. Fra kjelleren er det utgang til hage og terrasse. Terrassen måler 45 kvadratmeter. (Det gjøres oppmerksom på at terrassen ikke er omsøkt og dermed ikke godkjent av kommunen. Kommunen har ikke gitt pålegg om å fjerne den). Samle venner og familie for en trivelig sammenkomst og nyt et godt måltid i solrike omgivelser. Det er også tilgang til flere uteplasser rundt huset, hvor du kan plassere ønsket utemøblement, sette deg ned og lese en god bok i rolige omgivelser. Fine uteområder rundt huset gir en fin mulighet til å nyte det fine været.

Byggeår

1929

Tomteareal

499m2

Parkering

Parkering i egen garasje ellers er det parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming

- Rentbrennede ildsted i begge leilighetene.
- Vedovn i kjeller.
- Elektrisk oppvarming forøvrig.

Energimerking

ENERGIKARAKTER: G
OPPVARMINGSKARAKTER: ORANSJE

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert: 07.10.2024.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang.

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF
okp@kapa.no
48 88 84 80

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

17-10-2024

Kart
Konvallveien 1, 5093 BERGEN

Se flere boliger i området

Bergen-Landås
Kolstien 8A
235 m2 - 4 soverom
kr 9 650 000
Meny