Torggata 31
5713 VOSSESTRAND

Sameiet Kamben

Flott 4-roms fritidsleilighet i sentrumsområdet i Myrkdalen. Leiligheten ligger i 3.etasje i bygg fra 2019, og inneholder følgende: Gang, stue/kjøkken, tre soverom og bad. Utgang til balkong på 8,6 kvm. I tillegg har man en ekstern bod i parkeringsanlegget, denne er på 5 kvm.

Standard

Velkommen til Torggata 31, en flott 4-roms leilighet fra 2019 i Myrkdalen Fjellandsby. Denne moderne fritidsleiligheten er plassert midt i sentrumsområdet, med kort vei til skitrekk, restauranter, kaféer og butikker. Med vannbåren gulvvarme i hele leiligheten utenom badet, en romslig balkong og en funksjonell planløsning, er dette en ideell fritidsbolig for deg som ønsker å kombinere komfort og nærhet til alt Myrkdalen har å by på.

Leiligheten ligger i byggets 3.etasje. Vi kommer inn i en romslig entré/gang med flislagt gulv og vannbåren varme som gir en behagelig velkomst. Videre inn i leiligheten finner du et lyst og luftig oppholdsrom med åpen løsning mellom stue og kjøkken. Kjøkkenet er levert av Sigdal og er utstyrt med integrerte hvitevarer, noe som gir et moderne og stilrent uttrykk. Stuen har godt med plass til både sofagruppe og spisebord, og det store vinduet i enden av rommet sørger for rikelig naturlig lys. Fra stuen er det utgang til en balkong på hele 8,6 kvm, perfekt for å nyte fjellandskapet og frisk luft.

Leiligheten har tre romslige soverom, alle med vannbåren gulvvarme for ekstra komfort. I tillegg finner du et flislagt bad med varmekabler, vegghengt toalett, dusjhjørne og servant med skapinnredning. Badet har også opplegg for vaskemaskin, noe som gjør oppholdet praktisk og enkelt.

En stor ekstern bod på 5 kvm følger med og ligger i parkeringsanlegget i underetasjen, ideell for oppbevaring av skiutstyr og annet. Leiligheten har i tillegg en fast parkeringsplass i fellesgarasjen, noe som gjør det enkelt å komme seg til og fra fjellandsbyen året rundt. Balansert ventilasjon sikrer et godt inneklima, uansett sesong.

Leiligheten har møbel- og utstyrspakke fra Myrkdalen hotell og er velegnet for utleie igjennom dem. Internett og tv signaler blir også levert fra hotellet.
Det er heis i bygget, fra garasje og oppover i etasjene.

Byggeår

2019

Tomteareal

795m2

Parkering

Fast, eiet parkeringsplass med stikkontakt for el-bil lading i fellesgarasjen. Denne går på leilighetens strømmåler.

Beskaffenhet

Felles eiet tomt for sameiet. Tomten er opparbeidet med singlet adkomstveger, stikkveger, gressplen og grusplasser. Det er felles uteområde mellom leilighetsbyggene og hotellet, her finner en et tillaget parkområde.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Vannbåren varme i gulv i gang, soverommene og stue/kjøkken. Elektriske varmekabler i bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 26.09.2024.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

16-10-2024

Se flere boliger i området

97 m2 - 3 soverom
kr 4 800 000
Meny