St. Hanshaugen 5C
5310 HAUGLANDSHELLA

Boligen går over to plan og inneholder følgende: U. etasje: Entré, hall, bad, vaskerom, to soverom, hobbyrom og bod. 1. etasje: Stue/kjøkken, bad, soverom og gang. Boligen har også en balkong på forsiden av huset, en terrasse på baksiden, en utvendig bod og egen garasje.

Standard

Kaland & Partners ved Charlotte Andersen har gleden av å presentere St. Hanshaugen 5C!

Dette er et lekkert enderekkehus fra 2017 med en gjennomgående god standard, stor terrasse med gode solforhold og garasje.

1. etasje

Entré |
Velkommen inn! Det første du møter er en entré som måles til 3 m². og fliselagt på gulv med underliggende varmekabler. Her er det gode oppbevaringsmuligheter til yttertøy og sko. Fra entréen kommer man inn i en hall som måles til 13,9 m². hvor det er god plass til flere oppbevaringssystemer.

Bad |
Boligen har to bad - ett i hver etasje, og badet i denne etasjen måles til 7,3 m². Badet er fliselagt på gulv og vegger og har innfelte spotter i himling. Det er innredet med møblement med speil og belysning, vegghengt toalett og dusjhjørne med dusjgarnityr. Ellers er det avtrekksventil i himling og varmekabler i gulv.

Vaskerom |
Huset har et praktisk vaskerom som måles til 5,3 m². Her er det våtromsbelegg på gulv og panel på vegger. Det er opplegg for vaskemaskin, plass til tørketrommel og oppbevaringssystemer i tillegg til utslagsvask.

Soverom |
To av soverommene ligger i denne etasjen og måles til 6,9 m² og 7,5 m². Begge rommene er av en god størrelse med plass til seng og garderobeskap.

Hobbyrom |
I denne etasjen er det også et hobbyrom som måles til 8,6 m². Rommet kan fint brukes som en ekstra stue og har god plass til en sofakrok, kanskje et lekerom eller kontor? Alt etter ditt behov!

1. etasje

Stue |
Når man kommer opp i overetasjen kommer man inn i en stor og romslig åpen stue- og kjøkken løsning som måles til 60,9 m². Her er det store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. Grunnet rommets størrelse og planløsning er det god plass til å møblere i forskjellige soner, så her har man god plass til den favoriserte sofakroken, en spisegruppe og annen sittegruppe. Dersom man ønsker og har behov for det fjerde soverommet er det tegnet inn et alternativt soverom i byggetegningene.

Kjøkken |
Kjøkkenet er et flott Sigdal kjøkken som strekker seg til taket. Innredningen består av profilerte fronter og benkeplate av laminat. Her er det godt med oppbevaringsplass i skuffer og skap, og arbeidsplass på benkeplaten. Av hvitevarer er stekeovnen, platetoppen og oppvaskmaskinen integrert. Ellers er kjøleskapet frittstående og medfølger handelen.

Bad |
Badet i denne etasjen måles til 4,3 m². og er fliselagt på vegger og gulv, og har innfelte spotlights i himling. Det er innredet med møblement med servant og speil, vegghengt toalett og innfellbart dusjhjørne med dusjgarnityr. Ellers er det varmekabler i gulv.

Soverom |
I denne etasjen er det et soverom som måles til 11,9 m². Her er det god plass til en stor seng med nattbord på hver side, og godt med oppbevaringsplass i garderobeskap.

Uteplasser

Balkong |
Med utgang fra soverom og ved kjøkken kommer man til altanen som måles til 9,7 m². Her har man god plass til å møblere med en koselig sittegruppe hvor man kan nyte morgensolen til tidlig ettermiddag, og etter dette går den rundt huset til terrassen som er på baksiden av huset.

Terrasse |
Fra stuen er det utgang til en stor terrasse på baksiden som måles til 50,5 m². Her er det god plass til å møblere med det som er ønskelig av hagemøbler og skape forskjellige soner. På denne uteplassen får man ettermiddag- og siste kveldssolen. Her kan man virkelig nyte fine dager.

Byggeår

2017

Tomteareal

996m2

Parkering

Boligen har en egen garasje og parkeringsplass like ved inngangspartiet, hvor det også er installert el-bil lader.

Arealbeskrivelse

1. etasje: Stue/kjøkken, bad, soverom og gang.
U. etasje: Entré, gang, bad, vaskerom og to soverom.

Oppvarming

- Varmekabler på begge bad, vaskerom, entré og gang.

Fastmonterte varmekilder medfølger handelen.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 19.08.2024.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

28-08-2024

Kart
St. Hanshaugen 5C, 5310 HAUGLANDSHELLA

Se flere boliger i området

Meny