Romlehaugen 26
5310 HAUGLANDSHELLA

Innholdsrik enebolig over to etasjer, pent beliggende på Tveit på Askøy. Boligen inneholder følgende: 1.etg: Entré/gang, stue/kjøkken, bad, vaskerom og to utvendige boder. Sør-østvendt terrasse på 30,4 m² med utgang fra stue/kjøkken. 2.etg: Loftstue, fire soverom og bad. Sør-vestvendt altan på 9,0 m² med utgang fra loftstue. Tilhørende carport på 21,7 kvm.

Standard

Velkommen til Romlehaugen 26, en meget flott og velholdt enebolig nydelig beliggende på Tveit. Her har man supre sol- og utsiktsforhold, asfaltert innkjørsel med carport og en koselig, frodig hage med plen og frukttrær med mer. Boligen har pen standard og ble oppusset i 2021 med blant annet nytt bad, vaskerom og kjøkken i 1.etasje. Med hele fire soverom, loftstue, to bad og kort vei til skoler og barnehager er dette en fantastisk familiebolig som må sees!

Ved inngangspartiet er det to romslige boder med god oppbevaringsplass. Videre kommer man inn i stor og lys entré/gang med flislaminat på gulv, og god plass til yttertøy og annen oppbevaring. Det er opplyst varmekabler i gulv i hele etasjen.

Fra gang går vi inn i stuen, som er lys og trivelig med åpen løsning til kjøkken samt utgang til terrasse. Stuen er romslig med god plass til salong og spisestue, og store vindusflater slipper det naturlige lyset inn. I stuen er det også montert peisovn som bidrar med god varme på kalde høst- og vinterdager. Det er pen laminat på gulv, og malt strie på vegg.
Kjøkkenet er flott og praktisk med god skap- og benkeplass. Innredningen er fra Marbodal med slette, lyse fronter og laminert benkeplate. Kjøkkenet var nytt i 2021, og man har integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kjøleskap.

Fra stue/kjøkken går man ut på den store, solrike terrassen som er på hele 30 kvm, og med gode solforhold og utsikt over Tveitevatnet. Her kan man invitere til grillfest med god plass til flere sittegrupper. Her er også videre tilkomst til den koselige hagen.

Ett av boligens to bad ligger i 1.etasje, og ble også oppusset i 2021. Badet er lyst og pent med keramiske fliser på gulv og baderomsplater på vegger. Innredningen består av vegghengt toalett, dusjkabinett og servant med møblement, speil og belysning. Fra badet er det inngang til separat vaskerom med keramiske fliser på gulv, innredet med hyller, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Vaskerommet var også nytt i 2021.

Fra gangen går vi opp i 2.etasje.
Vi kommer opp i en koselig og lysmalt loftstue med god boltreplass. Her er også utgang til hyggelig sørvestvendt altan på 9 kvm, med pene sol- og utsiktsforhold og god plass til sittegruppe.

Alle boligens fire soverom ligger i 2.etasje. Hovedsoverommet er stort og pent, og har tilkomst til walk-in garderobe. De andre soverommene er også av god størrelse med plass til seng, garderobe og eventuelt kontorpult. Det er laminat på gulv i hele etasjen, og veggene er malt i pene farger.

Bad nr. 2 ligger i 2.etasje, og er fra byggeår. Det er våtromsbelegg på gulv med underliggende elektriske varmekabler, og på vegger er det våtromstapet. Badet er innredet med toalett, dusjkabinett og servant med møblement, speil og belysning.

Boligen ble generelt oppusset i 2021 hvor man malte huset utvendig samt alle rom innvendig, la nytt gulv i 2.etasje og pusset opp bad, vaskerom og kjøkken i 1.etasje.

Byggeår

1998

Tomteareal

728m2

Parkering

Parkering til flere biler på eiendommen, derav i carport.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, grøntarealer, div. prydbusker/beplantning og terrassedekke.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.
Opplyst varmekabler i entré/gang, stue/kjøkken, vaskerom og bad. Panelovner på alle soverom 2.etg.
Dovre peisovn med glassfront i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Kristoffer Bjerk Hansen, datert 14.08.2024.

Ansvarlig megler

Yvonne Halvorsen
Eiendomsmegler
yh@kapa.no
91 84 29 72

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

29-08-2024

Kart
Romlehaugen 26, 5310 HAUGLANDSHELLA

Se flere boliger i området

Meny