Kråkestølen 36B
5303 FOLLESE

Boligen fordeler seg over tre etasjer og inneholder: entré, gang, stue, kjøkken, WC, to bad, fire soverom, vaskerom, teknisk rom og loftstue. Boligen har i tillegg en ekstern bod med utvendig adkomst.

Standard

Amalie Bakken v/Kaland & Partners har gleden av å presentere Kråkestølen 36B!

Eiendommen |
Boligen ble bygget i 2013 og går over tre plan. Innholdsrik eiendom med solrike uteplasser. Her får man umiddelbart den gode følelsen! Uteområdet har flere soner: stor uteterrasse med god plass til utemøbler. Den store terrassen (68 kvadratmeter) er også et utmerket sted for alt fra barnebursdager til hyggelige sammenkomster med familie og venner. I tillegg har du enda en terrasse (26 kvadratmeter) i boligens hovedetasje. Du har også utgang til en koselig balkong fra loftstuen.

Første etasje |
Et lyst og luftig inngangsparti ønsker deg velkommen. Førsteinntrykket er solid - det er fine kvaliteter, smarte løsninger og gjennomgående god standard på overflater og utstyr. Inngangspartiet gir god plass for avheng av sko- og yttertøy i garderobeskap.

Fra inngangspartiet er det videre tilkomst til stue, kjøkken, utgang til terrasse og WC.

Stuen/kjøkkenet har parkett på gulv og er av god størrelse. Kjøkkenet er adskilt fra stuen, men har en delvis åpen løsning. Denne løsningen gir rommet et sosialt preg. Kjøkkenet er stort, romslig og innredet med kjøkkeninnredning fra Fossline med profilerte fronter og benkeplate i laminat. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som ny steikeovn i 2024 fra Samsung, induksjonstopp fra Bosch, oppvaskemasking fra Siemens fra 2021/2022 og kjøleskap med frysedel fra Bosch. Stuen har rikelig med naturlig lys og god plass til både sofagruppe og spisegruppe. Her kan du nyte et godt måltid med godt selskap. I hjørnet av stuen er det plassert en flott peisovn som varmer godt på kjølige dager! I tillegg har hovedetasjen WC på 1,7 kvadratmeter med fliser på gulv.

Andre etasje |
Trappen fra boligens inngangsparti fører deg opp til boligens andre etasje (Loftetasje) og man ledes naturlig inn mot et koselig samlingssted - loftstuen. Det er godt med naturlig lys som skaper god atmosfære i rommet. Rommets utforming gir god plass til å se en god film sammen med venner og familie. Fra loftstuen har du i tillegg utgang til boligens balkong på 3,5 kvadratmeter. Vi beveger oss videre til loftetasjens bad på 4,7 kvadratmeter som er helfliset med varmekabler i gulv. Videre har etasjen to soverom som begge er av god størrelse og måler henholdsvis 9 kvadratmeter og 6,5 kvadratmeter. Her er det godt med lys og god plass til garderobe innredning.

Underetasje |
Vi beveger oss ned trappene til boligens underetasje. Det er varmekabler i hele underetasjen. Underetasjen består av to soverom, bad, vaskerom, teknisk rom, bod med utvendig adkomst og utgang til boligens største terrasse på hele 68 kvadratmeter. Vi beveger oss inn i etasjens bad. Badet er 4,5 kvadratmeter og helfliset med varmekabler i gulv. Videre har du et vaskerom på 2,5 kvadratmeter med keramiske fliser på gulv, hvor du kan lage ditt eget system når du vasker klær. I tillegg har etasjen et teknisk rom på 2,5 kvadratmeter med ventilasjonsaggregat og sikringsskap. Soverommene i denne etasjen er romslig om måler henholdsvis 7,9 kvadratmeter og 11,8 kvadratmeter. Her kan du innrede med seng, nattbord og annet passende møblement. Fra etasjens andre soverom er det utgang til en stor terrasse. Det er i tillegg en bod med utvendig adkomst på 5 kvadratmeter hvor du har god plass til oppbevaring.

God planløsning, smakfulle innredningsløsninger og tidløse fargevalg gjør boligen lett å like og passende for de fleste!

Byggeår

2013

Tomteareal

607m2

Parkering

Biloppstillingsplasser på eiendommen.

Oppvarming

Rentbrennende ildsted i stue.
Elektriske varmekabler i hele underetasjen samt på alle bad.
Varmegjenvinning fra ventilasjonsanlegg.
Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

21.06.2024

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Amalie Bakken
Eiendomsmegler
amb@kapa.no
98 21 17 27

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

31-08-2024

Kart
Kråkestølen 36B, 5303 FOLLESE

Se flere boliger i området

Meny