Johan Berentsens vei 50
5163 LAKSEVÅG

Sameiet Oldernes Terrasse

Leiligheten går over ett plan og inneholder: - Gang, stue/kjøkken, soverom og bad.

Standard

Velkommen til Johan Berentsens vei 50! Denne nydelige leiligheten ligger i byggets tredje etasje og har en flott utsikt over innseilingen til Bergen.

Velkommen inn i en romslig gang på 6 kvm. Gulvet har en behagelig parkett på gulv som er gjennomgående for leiligheten og gir en god flyt i rommene. I gangen er det en romslig skyvedørsgarderobe hvor du kan henge fra deg det du måtte ønske av yttertøy og sko. 

Fra gangen har du tilkomst til leilighetens soverom, stue/kjøkken og bad. Stue og kjøkken har en god og delvis åpen planløsning som gjør rommet enkelt å møblere og måler 26 kvm. Stuen er malt i lyse farger og sammen med det flotte lysinnslippet de mange vinduene sørger for, føles stuen luftig og romslig. Fra stuen har du utgang til en nydelig balkong på hele 8 kvm hvor du kan nyte den flotte utsikten mot fjorden.

Kjøkkenet har en god utforming som gir godt med skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen har hvite moderne fronter og en benkeplate i heltre fra Spekva med underlimt stålvask. Av hvitevarer består kjøkkenet av stekeovn, ventilator, induksjonstopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryseskap. Her kan du kokkelere både store og små måltider. Ved kjøkkenet er det også plass til en hyggelig spisestue hvor du kan invitere både venner og familie på middag.

Leilighetens soverom måler hele 10 kvm og gir god plass til å møblere med dobbeltseng. Soverommet har også godt med oppbevaring med sine to skyvedørsgarderober.
Over gangen fra soverommet ligger badet. Badet er på ca. 4 kvm og er helfliset med elektriske varmekabler i gulv og avtrekksventil i tak. Her er det innredet med baderomsmøbel med oppbevaring og heltre benkeplate med underlimt vask, veggskap, toalett, dusjnisje, samt opplegg for vaskemaskin.

Leiligheten holder en god standard med kvalitet i materialvalgene og moderne overflater.
Velkommen på visning!

Byggeår

2011

Tomteareal

1613m2

Parkering

Leiligheten har fast parkeringsplass i lukket garasjeanlegg. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming

Leiligheten har oppvarming via elektrisitet:
- Elektriske varmekabler på bad.
- Varmegjenvinning fra ventilasjonsanlegg.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang, datert 07.06.2024.

Ansvarlig megler

Oda Marie Jønsberg
omj@kapa.no
97 67 03 04

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

01-07-2024

Kart
Johan Berentsens vei 50, 5163 LAKSEVÅG

Se flere boliger i området

Meny