Ågotaskaret 48
5267 ESPELAND

Eneboligen strekker seg over tre plan med følgende inndeling: U-egt: Hoveddel: Bod, vaskekjeller og bad. Utleiedel: Gang, bad, soverom, kontor, stue, spisestue og kjøkken. 1. egt: Entrè, gang, mellomgang, trappegang, bad, to soverom, stue, spisestue og kjøkken. 2. egt: Gang og 2 soverom. U.etg: Det gjøres oppmerksom på at det ikke foreligger tegninger med benevnelse av denne etasje, og rommet kan derfor ikke dokumenteres godkjent. Loftetasje - det foreligger ikke tegninger for loftetasjen, etasjen er ikke godkjent for varig opphold. Se nærmere beskrivelse under punktet «Diverse»

Standard

EiendomsMegler 1 ved Anna Hestetun Slåke har gleden av å presentere Ågotaskaret 48 - en unik eiendom som kombinerer naturskjønne omgivelser med en sjelden mulighet for fiskerett. Eiendommen ligger idyllisk til på Espeland, med storslått natur og flotte turmuligheter rett utenfor døren. Tomten er på hele 6 mål og byr på et mangfold av frukt- og bærtrær, inkludert epletrær, plommetrær og ripsbusker. Her kan du virkelig nyte livet på landet, med tilgang til Storelva - den eneste lakseførende elven i Bergen. Med frikort til elven har du eksklusiv rett til å fiske laks, og det er ikke uvanlig å fange fisk på 10-15 kg, noe som gjør dette til en drøm for fiskeglade.

Eneboligen ligger i et tilbaketrukket og barnevennlig boligområde, og gir deg en sjelden kombinasjon av fredelige, naturnære omgivelser og nærhet til alle nødvendigheter. Eiendommen ligger i enden av en blindvei med ny asfalt fra 2022, og tilbyr rikelig med parkeringsplasser samt en dobbel garasje. Den frodige hagen er ideell for hageentusiaster, med mulighet for å høste opptil 40 liter saft fra ripsbuskene i sesongen. Til tross for den landlige atmosfæren, har du kort vei til både Arna og Nesttun, som gjør hverdagen enkel og bekvem.

Boligen strekker seg over tre plan, hvor store deler av første etasje i dag er utleid - perfekt for deg som ønsker ekstra inntekt eller ønsker å tilpasse boligen til eget bruk. Eneboligen har eldre standard og trenger modernisering, noe som gir deg en flott mulighet til å sette ditt personlige preg. Hoveddelen av boligen har en romslig entré med adkomst til kjøkkenet som har god skap- og lagringsplass. Fra gangen kommer du til en lys og romslig spisestue, som er åpen mot en koselig stue med utgang til en terrasse på ca. 20 kvm. Her står en klebersteinsovn som skaper ekstra hygge på kalde vinterdager. Videre på hovedplan finner du et romslig bad samt hovedsoverommet, som har et eget walk-in closet som også kan brukes som ekstra soverom om ønskelig.

I andre etasje finner du to store soverom, en bod og et kneloft som gir mye god lagringsplass. Underetasjen har egen inngang til vaskerom, bad, samt en stor bod som fører til hovedetasjen. Utleiedelen på ca. 82 kvm er innredet med et kjøkken (2010), spisestue, stue, bad og et soverom med tilhørende kontor.

Oppsummert er dette en sjelden mulighet til å sikre seg en eiendom i et svært barnevennlig område, plassert i en rolig gate uten gjennomgangstrafikk - perfekt for deg som ønsker et landlig preg, men samtidig være nær byen.

Byggeår

1930

Tomteareal

6177m2

Parkering

Parkering i dobbel garasje, samt plass til flere biler på tomten.

Arealbeskrivelse

U. egt: Bod, vaskekjeller, bad 1. egt: Entrè, gang, mellomgang, trappegang, bad, 2 soverom, stue, spisestue, kjøkken 2. egt: Gang, 2 soverom Utleiedel: Gang, bad, soverom, kontor, stie, spisestue, kjøkken

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med asfaltert tilkomst, biloppstillingsplasser, trapper, murer, plen og diverse beplanting. Den store hagen inkluderer frukttrær, samt Storelva som renner gjennom eiendommen.

Oppvarming

Varmekabler i entré, badene, stue og soverom i underetasjen, vedovner. Teknisk tilstand på varmekilder er ikke kontrollert.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Mats Hansen - 19/09/2024

Ansvarlig megler

Lisa Neteland
Eiendomsmegler, serviceansvarlig
LN@kapa.no
92 45 41 47

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

16-10-2024

Kart
Ågotaskaret 48, 5267 ESPELAND

Se flere boliger i området

Bergen-Arna
Londalen 32
183 m2 - 2 soverom
kr 4 250 000
Bergen-Arna
Plytten 24
267 m2 - 4 soverom
kr 4 490 000
Meny